AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raffello
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raffello » 04 feb 2013, 17:43

Pohvale za moderatore koji uredno edituju postove pojedinaca i brišu uvredljivi sadržaj posta. slika 8-)
Juventus FC ★★★ > AC BBilan ★ + Tavolini FC ★

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 04 feb 2013, 18:56

Još kad se ustali vezni red sa Montolivom , De Jongom , Muntarijem i Boatengom u kombinaciji sa mladim potencijalima bit će to jedan solidan vezni red. Napad smo riješili za 10 godina (ukoliko ne bude prodaje) , bekovi su odlični De Sciglo i Constant , tu ima Gabriel na golu dok jedina rupa u timu su štoperi.. Zapata nije loš štoper ali ne može doći do izražaja pokraj Bonere i Yepesa , jer mora pokrivat i njihove greške kao i svoje zadatke ..

Sledeća stanica Cagliari , sve osim 3 boda je ravno porazu.
Sloboda Tuzla !!!

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 04 feb 2013, 18:58

slika

slika

Strašne slike, tek sada ih vidim 8-)

Neka juventini, ohladite malo od ove teme :mrgreen:
Ignazio La Russa, ex-Minister of Defence holds a sign that says Juve Merda in Napoli match.
slika
Da li neko zna koji su igrači Milana pozvani na ovaj ogled sa oranjem? :D
Il club piu titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 feb 2013, 18:59

Abate , Nocerino , Montolivo , Balotelli , Shaarawy su pozvani .
I ako lično ne znam otkud Abate i Noce ovdje :lol:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 feb 2013, 19:01

Šta ti je ba kako juventini hypaju Giaccherinija najjači igrač na svijetu tako ćemo mi i Abatea i Nocerina jbo Alvesa i Xavija za njih :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 feb 2013, 19:04

italija dolazi na svoje...milan i juve cine repku kao sto je to uvijek i bilo i def bez akog juvei i milana nema jake talijanske repke... ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 feb 2013, 19:08

Buffon- De Sciglio - Ogbona-Chiellini-Criscito - Marchisio-Veretti-De Rosi- Montolivo - Balo - Shaarawy ! to bi trebao biti sastav za WC 2014 god . :D
-Rui Costa-

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 feb 2013, 19:13

Zaboravio si najboljeg od sviju njih.
Pirlo.
Keep walking.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 04 feb 2013, 19:15

francobaresi je napisao/la:Buffon- De Sciglio - Ogbona-Chiellini-Criscito - Marchisio-Veretti-De Rosi- Montolivo - Balo - Shaarawy ! to bi trebao biti sastav za WC 2014 god . :D
Ogbona nece nikad igrati prije Bonuccia mada ako Barzagli nastavi ovako igrati, iako ce biti mator, ce igrati prije obojice...... Mada ipak najvjerovatnije da ce biti 3-5-2 sa trojcem iz Juveta u odbrani..... Jer su uigrani a i Ogbona je isti tip stopera kao Kjelini i zna se ko ce tu imati prednost.....
Pirlo ce igrati prije Veratia i to ce biti posljednje veliko natjecanje za Maestra nakon kojeg se oprasta i ide u penziju......
I za Monta je diskustabilno jer Cezare gura Mottu na toj poziciji.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 feb 2013, 19:18

Monto je u zadnje vrijeme itekako član udarne ekipe , zadnju tekmu je igrao kao polušpic u formaciji 4-3-1-2 , mislim da će se Prandelli i držati te formacije . Što se tiče Pirla to će mu biti zaista zadnje veliko takmičenje , ali da li će biti u udarnoj postavi to zavisi u kakvom će stanju dočekati prvenstvo , koje je za 17 mjeseci na rasporedu . Ipak godine čine svoje , također i Barzalji će teško do prvih 11 , tu su Bonući ili Ogobona ili čak neko treći ako se u međuvremenu pojavi . :D
-Rui Costa-

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 04 feb 2013, 20:22

francobaresi je napisao/la:Monto je u zadnje vrijeme itekako član udarne ekipe , zadnju tekmu je igrao kao polušpic u formaciji 4-3-1-2 , mislim da će se Prandelli i držati te formacije . Što se tiče Pirla to će mu biti zaista zadnje veliko takmičenje , ali da li će biti u udarnoj postavi to zavisi u kakvom će stanju dočekati prvenstvo , koje je za 17 mjeseci na rasporedu . Ipak godine čine svoje , također i Barzalji će teško do prvih 11 , tu su Bonući ili Ogobona ili čak neko treći ako se u međuvremenu pojavi . :D
možda Bonera uđe u formu ko zna ima još vremena!!!
Što se tice Montoliva on u repki uvijek igra ofanzivnog veznog i tu pruža najbolje partije, mislim da bi to trebao i u milanu igrati, ovako u milanu nemogu doci do izražaja negove ofanzivne kvalitete kad igra defanzivno još plus mora igrati i za falminia i nocerina! veza: boa lijevo,dejong sredina, muntari desno i monto iza napadaca!

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 04 feb 2013, 20:33

Da ali onda moraš vaditi jednog od napadača ... a koga? Ili onda pokušat 3-4-3 , mada sumnjam , to je preofanzivno za talijane
Sloboda Tuzla !!!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 feb 2013, 20:51

slika

:ugeek:

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 04 feb 2013, 21:07

LegendKiller je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Monto je u zadnje vrijeme itekako član udarne ekipe , zadnju tekmu je igrao kao polušpic u formaciji 4-3-1-2 , mislim da će se Prandelli i držati te formacije . Što se tiče Pirla to će mu biti zaista zadnje veliko takmičenje , ali da li će biti u udarnoj postavi to zavisi u kakvom će stanju dočekati prvenstvo , koje je za 17 mjeseci na rasporedu . Ipak godine čine svoje , također i Barzalji će teško do prvih 11 , tu su Bonući ili Ogobona ili čak neko treći ako se u međuvremenu pojavi . :D
možda Bonera uđe u formu ko zna ima još vremena!!!
Što se tice Montoliva on u repki uvijek igra ofanzivnog veznog i tu pruža najbolje partije, mislim da bi to trebao i u milanu igrati, ovako u milanu nemogu doci do izražaja negove ofanzivne kvalitete kad igra defanzivno još plus mora igrati i za falminia i nocerina! veza: boa lijevo,dejong sredina, muntari desno i monto iza napadaca!
hehehehe druze pravo si me nasmijao..ipak, mislim da ti i ja imamo vise sansi obući dres Azzura od maestra Bonere!
Doduse, imam osjećaj da on ima veći status nego Maldini u svoj vakat, u njegovom slučaju je bitno da ga povrede postede. :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 feb 2013, 21:26

LegendKiller je napisao/la: možda Bonera uđe u formu ko zna ima još vremena!!!

:roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 feb 2013, 21:41

Bonera je lakrdija od igraca,ja ne znam sta njega jos uvijek drzi u Milanu.
I licno mislim da covjek treba zavrsiti karijeru izgubis vazdusni duel sa Di Nataleom pa stvarno cirkus......
Mexes,Zapata i Yepes su doktori za njega.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 feb 2013, 03:54

Warrick je napisao/la:Bonera je lakrdija od igraca,ja ne znam sta njega jos uvijek drzi u Milanu.
I licno mislim da covjek treba zavrsiti karijeru izgubis vazdusni duel sa Di Nataleom pa stvarno cirkus......
Mexes,Zapata i Yepes su doktori za njega.
Svaka ti je na mjestu ako se smijem "ubaciti".Kako se ismija za ovaj vazdusni duel :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 feb 2013, 09:13

Evo bas citam da su poslije utakmice Balo,Niang i faraon slavili do zore u nekoj diskoteci. Balo jos nije cestito ni dosao kako treba, a vec nam poceo momke kvariti :mrgreen: :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 feb 2013, 10:25

hehehe samo se nadam da nece precerati,
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 05 feb 2013, 10:54

Zaslužili su momci :lol:
Sloboda Tuzla !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: enzo777 i 0 gostiju.