U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 feb 2013, 20:02

Cartman je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Mali Sead Hajrovic sutra dolazi na okupljanje reprezentacije. 8-)
A burazer mu?
Pozvan za repku umjesto Saquirija, ako ih odbije onda se moze i iskupiti, ali cisto sumnjam.

Ali kad se sagleda situacija, uporedimo Seferovica, Hajrovica mladje i starijeg, dobili smo najtalentovanijeg od njih trojice i to na poziciji koja nam najvise treba u buducnosti ;)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2013, 20:06

Cartman je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Mali Sead Hajrovic sutra dolazi na okupljanje reprezentacije. 8-)
A burazer mu?
Burazer je ''odbio'' poziv Svicarske da bi dosao na okupljanje u Ljubljanu. Postavlja se pitanje, sto ga je Hitzfeld naknadno pozvao, ako je ovaj vec otkazao :lol: . Mada mora se i uzeti u obzir, da su kao izvor uzeli nekog tamo prijatelja od njih 2 koji je to izjavio :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 20:24

zizu1991 je napisao/la:Pa vrati se na svoj post, još ga jednom pročitaj, pa onda vidi gdje si pogriješio.
Nisam mislio na to da si ovdje moderator, na ovom topicu, nego generalno, i kao takav bi trebao da se ponašaš u skladu s nekim nepisanim pravilima.
Imaš pravo da izraziš svoje mišljenje, ako to mišljenje ne sadrži provokacije, iako vjerujem da nisi želio da provociraš nikoga, al ovo je topic BH reprezentacije, i ajd ti meni reci kako bi se ti ponašao da si recimo Hrvat da ja odem tamo na forum, ako mali Halilović zaigra za BiH i napišem,

nije se pojavio na okupljanju hrvatske reprezentacije, tako sam i očekivao 8-)

Ajmo obrnutu psihologiju.
A da nije mozda malo vise preterao Karacic tako sto ga je pozvao pre nego je i razgovarao sa njim ? :?
Vidis kako je sa Fedorom uradjeno,sa momkom se razgovaralo,iako je postojala volja celnika FSS-a da ga privole da igra za Srbiju,sa Danilovicem isto ali i on ce igrati za BIH na kraju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 20:30

Kako znas da Karacic nije razgovarao s njim? Da nije, onda bi ovaj mogao rec da odbija poziv i gotovo, a ne izmisljat neke izgovore (tvoja tvrdnja, moguce i da covjek istinu govori, ni Maletica nije pustio njegov Njemacki klub).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 20:40

Cartman je napisao/la:Kako znas da Karacic nije razgovarao s njim? Da nije, onda bi ovaj mogao rec da odbija poziv i gotovo, a ne izmisljat neke izgovore (tvoja tvrdnja, moguce i da covjek istinu govori, ni Maletica nije pustio njegov Njemacki klub).
A zar ti mislis da se Karacic ne bi hvalio za medije vec kako je privoleo momka koji je igrao za Bayern na Allianz Areni u prijateljskoj utakmici,te koji je postigao jedan od najlepsih golova prosle godine u Bundeski i pobedio u takmicenju za gol meseca sa preko 20000 glasova ? :? Ja mislim da bi se na sva zvona o tome zvonilo kao i u dosta proslih slucajeva. ;)

Meni je veca misterija zasto npr.za golmana neko od selektora nije zvao Husica,kada se zna da BiH kuburi sa golmanima u mladjim selekcijama.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 20:43

Devil je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Kako znas da Karacic nije razgovarao s njim? Da nije, onda bi ovaj mogao rec da odbija poziv i gotovo, a ne izmisljat neke izgovore (tvoja tvrdnja, moguce i da covjek istinu govori, ni Maletica nije pustio njegov Njemacki klub).
A zar ti mislis da se Karacic ne bi hvalio za medije vec kako je privoleo momka koji je igrao za Bayern na Allianz Areni u prijateljskoj utakmici,te koji je postigao jedan od najlepsih golova prosle godine u Bundeski i pobedio u takmicenju za gol meseca sa preko 20000 glasova ? :? Ja mislim da bi se na sva zvona o tome zvonilo kao i u dosta proslih slucajeva. ;)

Meni je veca misterija zasto npr.za golmana neko od selektora nije zvao Husica,kada se zna da BiH kuburi sa golmanima u mladjim selekcijama.
Zasto bi se hvalio za medije? Na spisku je i momak iz Sampiona Evrope (bljak), pa se jedva spominje. Spisak juniorske repke je interesantan nama bolesnicima, a siru publiku i ne zanima previse.

Ne kazem da nisi u pravu da ce igrat za Srbiju, jer si mnogo puta pogodio, ali ne mozes biti tako bombastican i rec da Karacic s njim nije razgovarao.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 feb 2013, 20:47

Cartman je napisao/la: ali ne mozes biti tako bombastican i rec da Karacic s njim nije razgovarao.
Ko razgovaro ? Ti pretpostavljaš nešto što se ne može zamislit kada su u pitanju naši selektori, tako da Devil je u pravu 100%, nažalost.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 20:51

Tako ste govorili za Djurica kad se prvi put nije odazvao radi bolesti. Pa i za Stevanovica i Bilbiju kad su uzeli pasos Srbije da bi pomogli Vojvodini. Samo polako, sve ce se znat kad-tad.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 feb 2013, 20:55

Cartman je napisao/la:Tako ste govorili za Djurica kad se prvi put nije odazvao radi bolesti. Pa i za Stevanovica i Bilbiju kad su uzeli pasos Srbije da bi pomogli Vojvodini. Samo polako, sve ce se znat kad-tad.
Što se kaže, iz tvojih usta u Božije uši :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 20:55

Cartman je napisao/la:Tako ste govorili za Djurica kad se prvi put nije odazvao radi bolesti. Pa i za Stevanovica i Bilbiju kad su uzeli pasos Srbije da bi pomogli Vojvodini. Samo polako, sve ce se znat kad-tad.
Jbg ja sam ti rekao odma' da niko od njih nece zaigrati za Srbiju. ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 feb 2013, 21:25

Devil je napisao/la: A da nije mozda malo vise preterao Karacic tako sto ga je pozvao pre nego je i razgovarao sa njim ? :?
Vidis kako je sa Fedorom uradjeno,sa momkom se razgovaralo,iako je postojala volja celnika FSS-a da ga privole da igra za Srbiju,sa Danilovicem isto ali i on ce igrati za BIH na kraju.
Ja o Karačićevu radu, niti o tom momku niti riječi nisam rekao, mene to ne zanima, samo sam iskazao svoje mišljenje o tvom postu kojemu nije mjesto na ovom djelu foruma.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 21:26

zizu1991 je napisao/la:
Devil je napisao/la: A da nije mozda malo vise preterao Karacic tako sto ga je pozvao pre nego je i razgovarao sa njim ? :?
Ja o Karačićevu radu, niti o tom momku niti riječi nisam rekao, mene to ne zanima, samo sam iskazao svoje mišljenje o tvom postu kojemu nije mjesto na ovom djelu foruma.
Super,prijavi ga administraciji i nek ona proceni da li je ili mesto njemu na forumu. ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 feb 2013, 21:29

Nemam ja šta prijavljivati, ja sam iskazao svoje mišljenje povodom toga, i meni je dosta, kome je malo nek' radi to što si ti predložio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 00:55

Voli bi zbog komsija da Jelisic prihvati nas poziv nek ista.Tako su govorili i da ce Modic odbiti BiH,a na kraju je momak ipak debitovao za nasu U-19.
Kad smo vec kod njega,znali tko zasto ga nije pozvao sada Karacic?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 feb 2013, 00:57

Dario Vujicevic?Ima li sanse da zaigra za nas?Evo gledam sazetke holandse lige,igra za Heracles,gol i asistencija u subotu :P
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 00:59

Sabinho je napisao/la:Dario Vujicevic?Ima li sanse da zaigra za nas?Evo gledam sazetke holandse lige,igra za Heracles,gol i asistencija u subotu :P
Ima jer nije igrao jos uvijek za "A" reprezentaciju Hrvatske.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 feb 2013, 00:59

Sabinho je napisao/la:Dario Vujicevic?Ima li sanse da zaigra za nas?Evo gledam sazetke holandse lige,igra za Heracles,gol i asistencija u subotu :P
taj se odazvao Hrvatima, zajedno sa još nekim levatom .. ko mu je*be mater
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 01:03

Devil je napisao/la:
Ma mi smo se obezbjedili za narednih 15 godina+ jednog vrhunskog golmana dali Slovencima, sad prepuštamo i vama i Hrvatima da izaberete po jednog, vi ste uvijek bili tanki na golmanskim pozicijama :mrgreen: :mrgreen:

Nego ko je taj Husić, gdje igra, ko je taj mali iz Baya, daj napiši šta o njima za koga je to dao neki gol :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 feb 2013, 01:05

JTS je napisao/la:
taj se odazvao Hrvatima, zajedno sa još nekim levatom .. ko mu je*be mater
Petar Sliskic mescini iz Mainza. Yebat ih,.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2013, 01:13

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ma mi smo se obezbjedili za narednih 15 godina+ jednog vrhunskog golmana dali Slovencima, sad prepuštamo i vama i Hrvatima da izaberete po jednog, vi ste uvijek bili tanki na golmanskim pozicijama :mrgreen: :mrgreen:

Nego ko je taj Husić, gdje igra, ko je taj mali iz Baya, daj napiši šta o njima za koga je to dao neki gol :?: :?:
Ja se nadam da mi uzimamo Alomerovica. :mrgreen:

Reif Husic,mali brani u Bayernu,1996.godiste,mada braco prima skoro tri gola po mecu ali veruju mu.Kazu da je veliki potencijal.

Niko Jelisic,1994.godiste , debitovao za Bayern kada su igrali klinci pojacani Bastianom i Javi Martinezom neku prijateljsku na Alianz Areni,dao gol Hoffenheimu makazima,najlepsi gol augusta u Nemackoj.Imao tesku povredu ali izaci ce jaci iz nje.Ima valjda neki stipendijski ugovor sa Bayernom koji se zavrsava ove godine i videcemo da li ce ostajati ili moze ici.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska, Shogun i 32 gosta.