Postao/la ultrasstyle_tz » 04 feb 2013, 20:50
cinjenica je da se mora pametnije sa potencijalnim reprezentativcima, mi smo zemlja koja ima jako mali fond igraca i ko sto Ciro kaze "kad sam ja morao molit jednog Papca,a nikad nikog nisam molio.." sve je jasno.
Mi moramo molit ako je nuzda , Kolasinac pokriva pozicije koje su nam deficitarne, 20 god igra u Salkeu, na koljenima ako treba u Gelzenkirhen. Pape gradi autoritet, kao sredjujte sebi papire, gradi neku strogocu i hoce da pokaze da se on pita , mozda to i dadne instant rezultat, ali kostat ce nas igraca za buducnost. "Kolasince" boli q da sebi ganjaju papire, vjerovatno ce uspjet i bez reprezentacije, igraju u najjacim ligama, zovu ih druge zemlje, ne treba njima BiH reprezentacija, ne igraju u Krasonadaru, Nalciku, PMsporu pa da se prodaju- imat ce karijeru i bez nje.. dok ce nama za par godina kad se ovi nosiocu povuku svaki taj "kolasinac" falit, oni nama trebaju- mi njima ne.... Pjanic, Ibisevic koji ce se borit da zaigraju za Bosnu su 2 od 100, dje je ostalih 98 koji prave razliku izmedju redovnog ucesnika EP i ekipe kojoj vazda fale 1-2 igraca
ako se budemo uzdali u PL BiH da stvara igrace i Susicevo "necu ja nikog molit, igrat ce 2 talneta srcem i 11 iz krasnodara i sporova raznih" mi smo za 5 godina nivo Albanije.
ovo me podsjeca na scenarij sa Rahimicem, sva se krivica svalila na Rahimica, selektor neduzan , jadan zvao ga, al eto Rahimic nece, pa se na kraju pokaza, djedo karijeru produzuje zbog reprezentacije, sa 37 godina trci ako treba da se odazove, da se nece mozda prodat dje?..deficitarni smo na krilima , igrac iz Serije A Nadarevic sigurno ima mjesta prije Vrsajevica, kakav je da je ovaj igra u Hajdruku ovaj u Seriji A- nije dzaba, Kolasinac 100% ima mjesta na spisku, Seferovica na koljenima molit- nije neki igrac al imamo samo 2 spica- nedo bog povreda...ovako je i Sliskovic gradio autoritit, bojim se da ce rezultati biti isti, uvijek zamalo, dugorocno u qrcu.
Zadnja izmjena:
ultrasstyle_tz, dana/u 04 feb 2013, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!