FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Žvaka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Žvaka » 04 feb 2013, 18:43

KrajPrice je napisao/la:Sta ovi ljudi lupetaju za kvesica,vec slave kao da nije nista.

Najvjerovatnije da je kvesa izgubljen za ovu sezonu :(
Ma neko na stranici prije napisa da je riječ o lakšoj povredi, sad popizdih kad sam vidio pravu vijest.
Ako je križni nek mu je bog na pomoći...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 feb 2013, 18:47

Trazi li sef l.beka ? Nece valjda sa Stanicem i Cutukom krpiti :?
NO PYRO NO PARTY

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 04 feb 2013, 18:50

Buu je napisao/la:Trazi li sef l.beka ? Nece valjda sa Stanicem i Cutukom krpiti :?
Ma brate moze Benjo i stanic lijevo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 feb 2013, 18:56

Steta za kvesu u pm,zao mi momka,a vala mi i nas jos vise. Ova sezona zavrsena,ako se obistine prognoze,a sljedeca upitna :?

Taman kad je trebao da explodira sa igrama i da pokaze u repci sta zna,peh,bas peh.

jbt od kad igra u zelji vise i ne mislim ko od protivnika igra po lijevoj strani,podrazumjeva se da je u dzep stavljen,sad opet patnja sa stanicem "univerzalcem"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 feb 2013, 18:58

Podrzite Stanica sada, nemojte samo srati o momku... :!:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 feb 2013, 19:03

KrajPrice je napisao/la:
Buu je napisao/la:Trazi li sef l.beka ? Nece valjda sa Stanicem i Cutukom krpiti :?
Ma brate moze Benjo i stanic lijevo.
Stanic i Benjo na lijevoj strani samo smetaju. Ne mozes im vjerovati.
Steta sto Amar nije uzeo onog crnogorca kao rezervu za Kvesica.
NO PYRO NO PARTY

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 feb 2013, 19:03

Steta je kad mlad igrac zaradi gadnu povredu koljena. Zalosno je i to da je imao priliku da se dokaze i u reprezentaciji. Ali nije sudjeno bilo. Sada je bitno da se on psihicki oporavi a nadam se da ce i fizicki brzo.

Sto se tice popunjavanja pozicije za to se ne sikiram. Amar je tu da to rijesi i rijesit ce kako kako treba.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 feb 2013, 19:16

Imamo,koliko vidim dosta problema sa povredama na ovim pripremama.Dosta sitnih problema,ali od pocetka Zola nije poceo,bio bolestan,pa onda B.Colic,pa Vasilic,pa opet Zola,pa Bekric,pa Bogicevic malo,pa evo sada Kvesic.Malo i Svraka bio bolestan ili nategnut,nemam vise pojma.
Na pripremama se takve stvari desavaju,ne treba dramiti oko toga,ali ovo mi je vec malo previse.Da li je uzrok toga da igraci nisu bili individualno totalno spremni na pocetku priprema,i da onaj program koji trebaju odraditi u pauzi dok odmaraju i nisu bas najbolje uradili? Meni mirise na to,iako svi podaci govore da su oni dosli spremni.Meni se ,eto,cini da bas i nisu.
Stalne promjene podloga,uz velike napore,i prilicna pocetna nesprema moze lako dovesti do ovih problema.Onda ih je Amar ludacki natovario i pocelo je pucati na sve strane.Ne bi pucalo da su dosli potpuno spremni po onom programu koji im je zadan.
Ne kazem da nisu uopste radili,ali su radili opusteno,da obezbijede onaj minimum koji je potreban da bi se uslo odmah u naporan rad.
Hajde,uzecemo da je to sve normalno u ovim fazama.Ono sto me muci je cinjenica koliko nasi cijenjeni treneri uopste nisu spremni na ove varijante.A nisu spremni jer u pogledu na tim uopste nema nekih kvalitetnih alternativa da zamijene eventualne teske povrede koje se mogu desiti.Ne mogu da vjerujem da niko ne racuna da je Kvesic samo covjek,koji moze da dozivi tesku ili tezu povredu.Kada u ovom trenutku pogledamo nas tim,sada vise uopste nemamo lijeve strane.Ali nikako.Imamo dakako,one igrace koji ce doci da odigraju na toj poziciji.Znaci,presaltaj ponovo Stanica sa prirodne desne strane,sto ofanzivno,sto defanzivno,na defanzivnu lijevu stranu,zato sto to tako mora biti.Prvo,nisi dobio time kvalitetno rjesenje,a svakako si onda sveo nivo Stanica na minimum i na pusto prezivljavanje u ekipi,jer nece igrati dobro.Krilo odavno na lijevoj strani nemamo i tako se krpimo iz godine u godinu.
Meni je totalno tuzno da jedna ovako anemicna ekipa koju mi sada imamo u ovom trenutku,bez vodje na terenu,bez pravog znalca koji bi dominirao,bez nekih jako brzih igraca,pretenduje na duplu krunu u ovoj ligi.I sto jeste cinjenica i velika vjerovatnoca,da ce ova ekipa dosta pobjeci bodovno u odnosu na druge.Vec su pobjegli.

Bojim se ove nase opustenosti sa igrackim kadrom.Sada nam je lijevi bek upitan,bez obzira koliko se brzo Kvesic oporavi,imace sigurno dozu opreza,i dok udje u formu,cak i najpovoljniji ishod ove povrede,njega nece bas tako lako vratiti na stare igre.Ovo je realnost.Imamo tri stoperakod kojih ne znas nikad kakva je situacija.Bogicevic je klimav non stop.Kerla je sada dobro poceo,ali otkad je dosao nije takmicarski okrenut.Puno mu je trebalo da se vrati sa duge pauze kada je hodao vani ko stuha,trazeci hljeba za sebe.Pola godine je patio.Sada se vraca,al haj ga znaj.Evo sada i Vasilic stuca sve vise.Malo malo,pa nesto zateglo kod njega.
Na lijevom krilu cemo opet zrtvovati neciju poziciju,jedino ako to ne bude Brkovic,koji je ,eto i najprirodniji od ostalih da bude tu.Ali mlad je i tek treba da dokaze zasto je u Zelji.Znaci nije neki kapitalac,bar za sada.U napadu imamo samo jednog provjerenog igraca i jednu veliku nadu igracku.Pitam se sta bi bilo kada bi se taj provjereni igrac povrijedio ne dao Bog.Onda bi to krpili Selimovicem,a onda bi krilo krpio Smajicem,koji iako ima tu prirodnu poziciju jos nema osjecaj sa loptom kako treba.Kazu da radi pakleno i da je zeljan povratka na teren Smajke.Izgleda da se dobro sprema,pa eto,on je dobra vijest.

Mi ovakvi ulazimo u sampionat.Slagali se ili ne,iako cak i grijesim u nekim stvarima,bar meni ovo nekako ne stima.
Ima jos dosta do pocetka.Mnogo se toga moze iskristalizirati,mnogo toga moze biti cak i prednost u odnosu na ovaj trenutak,ali u ovom trenutku ja sam zabrinut.Mislim s pravom.Imamo anemican igracki kadar sa puno pokrpanih pozicija koji bi opet mogao glatko uzeti titulu.Nevjerovatno ! Svaka cast Amaru,ako je on u stanju ove igrace da nalozi da uzmu duplu.Kazem namjerno,nalozi,jer o kvalitetu i nema bas neke ekstra price.
Nadam se da ce Kvesic,jedan od rijetkih kvaliteta u nasem timu ,sto prije prevazici ovaj neugodan poraz za njega,ali imace on jos dosta utakmica u zivotu i karijeri i mozda ga ovo znacajno ojaca u ovim mladim godinama koje nosi.Neka mu Smajic bude primjer,da se moze vratiti.A nadam se da ce i Smajic ovaj put to konacno i pokazati.
Ma nista,sta da se radi,SAMPIONI PONOVO I PONOVO !! :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 feb 2013, 19:25

Alipasino je napisao/la:Vozdra manijaci sta ima,nije me bilo dugo pa reko da malo kritiziram.Nesvidja mi se ova tisina,nista se ne desava,uzimaju nas Gosk i Istra,otiso Zebson nemojte me ruzit ali imam suhu da smo se previse opustili i da ce kone na kraju slavit.Pod hitno treba popricat sa igracima i sad im odma utuvit u glavu da treba 100% zapet da bi se titula odbranila.Glavni problem na proljece ce nam bit realizacija tj davacemo malo golova.
Ti si uvijek bio pesimista.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 feb 2013, 19:26

U danasnjem hajvazu neki klub iz azije zainteresovan za Adila i Bogija...znace se sve do kraja sedmice

boca... Smajke ce lijevo..hvale ga tamo kazu medju boljim...sad protiv istre takodje pohvale

slika

:mrgreen:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 feb 2013, 19:28

nime_tm87 je napisao/la:U danasnjem hajvazu neki klub iz azije zainteresovan za Adila i Bogija...znace se sve do kraja sedmice
Zar nije proso prelazni rok.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 feb 2013, 19:42

terabajt je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:U danasnjem hajvazu neki klub iz azije zainteresovan za Adila i Bogija...znace se sve do kraja sedmice
Nije prosao kada su u pitanju Turska, Ukrajina, skandinavske zemlje, Rusija, Kina i Izrael i isti traje do 1.Marta - izuzev Turske koji se zavrsava sredinom Februara ako se ne varam.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 feb 2013, 19:47

@BegBasagic

Sta koji qrac iznos netacne informacije yebo ga dan ? Dzabe se radujem i sad me ovo sjeba. :evil:

Nadam se da ce se Kvesa brzo oporaviti jer kao sto rece @boccaccio mi sada skoro pa nemamo lijeve strane :|. Jedino ako Amar dovede nekog lijevog beka , mada su sanse za to male cini mi se.Sada ce Stanic morati na novu poziciju najvjerovatnije i svi ce te ga pljuvati nakon prve greske, a momak se taman navikne na jednoj poziciji, mora na drugu, pa opet mjenjaj... , nije ni to lako. Od kad je u Želji on je promjenio najmanje 4 pozicije.

Ovo je velika steta za Kvesu , pitanje je da li ce ga Pape zvati i kada se oporavi a ovo mu je bila odlicna prilika da se nametne. Pitanje je i kakav ce biti nakon povratka , ali nadajmo se najboljem.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 feb 2013, 20:01

ZZtop10 je napisao/la:@BegBasagic

Sta koji qrac iznos netacne informacije yebo ga dan ? Dzabe se radujem i sad me ovo sjeba. :evil:

Nadam se da ce se Kvesa brzo oporaviti jer kao sto rece @boccaccio mi sada skoro pa nemamo lijeve strane :|. Jedino ako Amar dovede nekog lijevog beka , mada su sanse za to male cini mi se.Sada ce Stanic morati na novu poziciju najvjerovatnije i svi ce te ga pljuvati nakon prve greske, a momak se taman navikne na jednoj poziciji, mora na drugu, pa opet mjenjaj... , nije ni to lako. Od kad je u Želji on je promjenio najmanje 4 pozicije.

Ovo je velika steta za Kvesu , pitanje je da li ce ga Pape zvati i kada se oporavi a ovo mu je bila odlicna prilika da se nametne. Pitanje je i kakav ce biti nakon povratka , ali nadajmo se najboljem.
Ni Kvesa jos ne zna u kakvom je stanju koljeno.Polako mozda i nije toliko strasno najgora varijanta su krizni ligamenti ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 04 feb 2013, 20:11

Nek nam je Bog na pomoci,nema Zebe,nema Mirse iskusnog,evo sad i Kvesa izgleda :(
Sa ovim igracima sto sad imamo tesko da cemo zadrzat prvu poziciju,a ne do Bog da odu Adil i Svraka...Budimo realni,Amar mora dovesti bar 2-3 dobrih igraca ali da ostanu ova dvojica!
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 feb 2013, 20:12

Uzeli bi titulu i bez Svrake i Adile i bez ijednog pojacanja mogu sad ruku na panj stavit :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 20:34

amerosm je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Nije prosao kada su u pitanju Turska, Ukrajina, skandinavske zemlje, Rusija, Kina i Izrael i isti traje do 1.Marta - izuzev Turske koji se zavrsava sredinom Februara ako se ne varam.
Turska je presla od ove sezone na standardni prelazni rok do 31.januara.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 feb 2013, 20:46

Devil je napisao/la:Turska je presla od ove sezone na standardni prelazni rok do 31.januara.
U ovom slucaju je Kina ta koja nas zanima!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 04 feb 2013, 20:57

sve dok je Amar tu mi ćemo osvojit titulu pa makar igrali i sa juniorima ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 21:01

pile87 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Turska je presla od ove sezone na standardni prelazni rok do 31.januara.
U ovom slucaju je Kina ta koja nas zanima!
Ma znam nego samo kazem @ameru da se braca Turci vise ne ubrajaju. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], feniksptica, Hrasno15, knoa, ristagrad i 62 gosta.