FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 nov 2009, 20:16

Koji je razlog sto nema u timu Messia, Innieste, Xavia i Alvesa?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 20:22

1:0 preko Pedra.. gol nisam vidio...

samo sam upali atdhe kad ono 1:1 nakon kornera onaj celavi iz Mallorce :D
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 07 nov 2009, 20:23

Stole iz Bora je napisao/la:Koji je razlog sto nema u timu Messia, Innieste, Xavia i Alvesa?
Odmara ih Guardiola

Evo 1-1 zajeba Pique i Valdes je malo kriv
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 07 nov 2009, 20:30

Pique je dvaput već pogriješio. Prije kornera 1 na 1 onaj crnac izašai i jednostavno glupo opalio, te iz kornera odmah poslje toga, sjajan gol glavom.

Barcelona je ta koja dominira, napada, ali Mallorca iz prekida dosta jaka.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 nov 2009, 20:32

Haj sretno vam bilo :)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 nov 2009, 20:43

Hvala Bogu vise. Onaj golman odbrani tri puta zaredom i onda Pedro postize gol. Mislim da dobijamo jos jednu novu zvijezdu pod imenom Pedro.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 07 nov 2009, 20:45

Jao šta odbrani onaj golman, e svaka mu čast. Sada je već i 3:1.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 nov 2009, 20:46

3-1, strijelac Henry, mislim da je pitanje pobjednika rijeseno.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 20:48

Promasili tri puta zaredommm Pedro, Busquets i Henry XD i onda Pedro zabio.. evo sad je i henry.. nema razloga da uvodi messija i iniestu u drugom dijelu
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 nov 2009, 20:51

3-1 poluvrijeme

Nema sta,zasluzeno.Dominiramo,bolji smo,mallorca kao i sve ostale ekipa protiv nas igra na kontre.Pedro masina,sta drugo rec.Ibrahimovic majstor,dobro odigro.Jos ako udju Xavi,Iniesta i Messi u drugom,bice svasta 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 07 nov 2009, 20:52

nek uvede messia da povecamo razliku
MESSI 10 IBRA 9

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 07 nov 2009, 21:53

nije barca dala 30% svojih mogucnosti ;) asistencija ibre :o dobro je na kraju 4-2 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 07 nov 2009, 22:05

Ma sigurno im je Guardiola rekao da se ne trose puno jer 10. igraju protiv Laonese 21 protiv Athletic Bilbaoa 24. protiv Intera 29. protiv Reala a bili su i umorni od puta iz Kazana
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 nov 2009, 22:08

CRNI_SA je napisao/la:nije barca dala 30% svojih mogucnosti ;) asistencija ibre :o dobro je na kraju 4-2 8-)
Pa dobro i nije bilo potrebno da igraju maksimalno ozbiljno. Mislim da nas sada ocekuju vaznije utakmice, i u prvenstvu i LP pa nek tu daju svoj maksimum.
Sada da je iznesem svoje neko vidjenje. Kao prvo kad Chygrinsky i Valdes imaju loptu mene panika hvata ne znam kako je Vama ali u mene je taj osjecaj. Mislim da lose stojimo kad na stoperskim pozicijama igraju on i Pique, jer su po svemu slicni stoperi, jaki u skoku, a slabi pri brzoj igri na travi, gdje je opet Pique u velikoj prednosti u odnosu na Chygrinskog. A sto se tice Valdesa on je posebna prica, za njega ne trebam puno pricati. Dalje sto me zabrinjava, ne znam jeste li vi primjetili da kad je Messi postigao gol, da su mu svi prisli da cestitaju osim Ibrahimovica, nadam se da nije tu neka obostrana ljubomora u pitanju, jer bi to bio veliki problem.

I na kraju imam jednu pozitivnu stavku da iznesem. Vidim da su svi bili kod frizera, sto je za pohvalu jer kad bude derbi bit ce i tu modni kreatori, pa mozda otmemo nagradu koja je bila namjenjena Realu. :D :D

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 07 nov 2009, 22:09

ne znam jeste li vi primjetili da kad je Messi postigao gol, da su mu svi prisli da cestitaju osim Ibrahimovica, nadam se da nije tu neka obostrana ljubomora u pitanju, jer bi to bio veliki problem.
ja sam to primjetio davno ali prvo od strane messia prema ibri :? nadam se da grijesimo jbte :(
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 07 nov 2009, 22:25

CRNI_SA je napisao/la:
ne znam jeste li vi primjetili da kad je Messi postigao gol, da su mu svi prisli da cestitaju osim Ibrahimovica, nadam se da nije tu neka obostrana ljubomora u pitanju, jer bi to bio veliki problem.
ja sam to primjetio davno ali prvo od strane messia prema ibri :? nadam se da grijesimo jbte :(
ako is dobro pratio mec,morao si da vidis,kolko su ibra i messi saradjivali,kolko su se dobacivali,eto jel si video onu priliku kad se oni dobacuju pa ibra messiu nabaci na makazice,a kad je messi dao go,kamera je prikazivala njega i one koji ga pozdravljaju,a otkud zas da mu on nije cestitao sekund posle kad kamera nije njih snimala,pa nece kamerman da ceka da se svi izpozdravljaju,utakmica nastavlja da tece,NEMOJ DA SE BRINES NIKO U BARCI NIJE LJUBOMORAN!!!
MESSI 10 IBRA 9

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 07 nov 2009, 22:29

nemojmo beze dizati tenzije...ljubomore nema i tako ce biti dok je Guardiola trener....malo su umorni a i protivnik nije po mjeri pa ono ko na treningu se zajebavaju...ja sam par posljednji tekmu primjetio da se ibraka i messi bas zabavljaju i jedan drugom pridju kod gola...a sad sto nisu veceras...vjerovatno je zbog penala...da je messi nanizao trojicu pa ga zabio prisao bi Ibra...hehe...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 07 nov 2009, 23:05

Kazu "strucnjaci":

- Barca bez Mesiija nije nista.
- Za Alvesa nema alternative.
- Barcina igra je procitana, dovoljno im je markirati Xavija i Iniestu i ne mogu nista uciniti.

Guardiola im je svima pokazao da nisu u pravu, sve ove je ostavio na klupi, jeste primjetili kako su zbunjeni bili ona dvojica igraca sto su sedmicu dana ranije trenirali i vjezbali kako markirati Xavija i Iniestu :lol: :lol: :lol:

Sta nam ovo nema "fudbalskih strucnjaka"?! Da smo odigrali 1:1 bilo bi ih bruka ovdje, i sve tek regani :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 nov 2009, 23:08

Nisam gledao tekmu sad cu da nadjem na netu negdje da vidim sta se desavalo,ugl vidim Pedro zabija li zabija,momak koji sigurno ima najbolju realizaciju od svih nam trenutno igraca,svaka prilika njemu je gol,u najgorem slucaju svaka druga nema sta,cinjenica je da nikad nece biti nesto tipa Messi al da ima taj njuh za gol ima brate samo takav

Sve u svemu bitna je pobjeda,idemo dalje :arrow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 23:11

BHGazija je napisao/la:Kazu "strucnjaci":

- Barca bez Mesiija nije nista.
- Za Alvesa nema alternative.
- Barcina igra je procitana, dovoljno im je markirati Xavija i Iniestu i ne mogu nista uciniti.

Guardiola im je svima pokazao da nisu u pravu, sve ove je ostavio na klupi, jeste primjetili kako su zbunjeni bili ona dvojica igraca sto su sedmicu dana ranije trenirali i vjezbali kako markirati Xavija i Iniestu :lol: :lol: :lol:

Sta nam ovo nema "fudbalskih strucnjaka"?! Da smo odigrali 1:1 bilo bi ih bruka ovdje, i sve tek regani :lol:
pa normalno sta si ti mislio

ne mogu vas ljudi zahebavati kad pobjedite :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 1 gost.