Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gdje se igra ?RNK Split1912 je napisao/la:9.2 2013
Split - Željezničar prijateljska
samo ovde ovKVE gluposti mozes procitati samo bombe bacate i to glupeKB-TM87 je napisao/la:Dolazi nam Kiki Musampa
ja sam cuo da babajaro dolazi mjesto kvesicazeka_tm87 je napisao/la:samo ovde ovKVE gluposti mozes procitati samo bombe bacate i to glupeKB-TM87 je napisao/la:Dolazi nam Kiki Musampa![]()
Uh hvala brate, zvuči kao dobre vijestidomorocki je napisao/la:u 13 sati snima koljeno,tako da bi se trebalo znati do 15 u kakvom je stanju.
Jutros je već malo hodao bez štaka
MA HAJDE VISE HEBO NJEGA,BOGAMI KO DA JE MESA BAZDAREVIC-KAZU IGRO DOBRO,PA NEKA JE IMAO JE ON I VISE PRILIKE I PODRSKE NA GRBAVICI OD MNOGIH IGRACA KOJI SU BILI U KLUBU PA NA KRAJU SAM USRO MOTKU-HEBAT GAZel je napisao/la:Samo, brate, ne stoji mu ova crvena-bordo nikako![]()
![]()
![]()
![]()
daj bože da ne bude ništa ozbiljnodomorocki je napisao/la:u 13 sati snima koljeno,tako da bi se trebalo znati do 15 u kakvom je stanju.
Jutros je već malo hodao bez štaka
na kraju ckapi ispo,ko i prvi put kada je otisao iz Željemija je napisao/la:MA HAJDE VISE HEBO NJEGA,BOGAMI KO DA JE MESA BAZDAREVIC-KAZU IGRO DOBRO,PA NEKA JE IMAO JE ON I VISE PRILIKE I PODRSKE NA GRBAVICI OD MNOGIH IGRACA KOJI SU BILI U KLUBU PA NA KRAJU SAM USRO MOTKU-HEBAT GAZel je napisao/la:Samo, brate, ne stoji mu ova crvena-bordo nikako![]()
![]()
![]()
![]()
Čuj ispo ckapi a rekli mu u Želji da više ne računaju na njega . Šta je trebao uradit bogati ? ?JMs1921 je napisao/la:na kraju ckapi ispo,ko i prvi put kada je otisao iz Željemija je napisao/la:MA HAJDE VISE HEBO NJEGA,BOGAMI KO DA JE MESA BAZDAREVIC-KAZU IGRO DOBRO,PA NEKA JE IMAO JE ON I VISE PRILIKE I PODRSKE NA GRBAVICI OD MNOGIH IGRACA KOJI SU BILI U KLUBU PA NA KRAJU SAM USRO MOTKU-HEBAT GAZel je napisao/la:Samo, brate, ne stoji mu ova crvena-bordo nikako![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.