FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zel
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zel » 03 feb 2013, 23:43

Samo, brate, ne stoji mu ova crvena-bordo nikako :!: :!: :!: :D

slika
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 04 feb 2013, 00:08

RNK Split1912 je napisao/la:9.2 2013

Split - Željezničar prijateljska
Gdje se igra ?
FKŽ !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 04 feb 2013, 00:16

Dolazi nam Kiki Musampa :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 04 feb 2013, 00:24

KB-TM87 je napisao/la:Dolazi nam Kiki Musampa :D
samo ovde ovKVE gluposti mozes procitati samo bombe bacate i to glupe :evil: :roll:
51%--------49%

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 04 feb 2013, 00:27

zeka_tm87 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Dolazi nam Kiki Musampa :D
samo ovde ovKVE gluposti mozes procitati samo bombe bacate i to glupe :evil: :roll:
ja sam cuo da babajaro dolazi mjesto kvesica :lol: :lol:

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 feb 2013, 08:36

Lua Lua umjesto Adila. :D

Gdje i u koliko sa Splitom?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 feb 2013, 11:30

Evo i ja se vratio iz Banovica pa da iznesem svoje videnje... :)

Velika tragedija za naseg Kvesica, ali nadam se da rezultati pretraga proteci u pozitivnom svijetlu. ;)

Postao/la Medixon dana 02 feb 2013, 15:49

Vidim na prosloj stranici spominjete neki klub iz Cilea i njegovu akciju da sve pare od ulaznica idu za igrace. Mogla bi i kod nas neka slicna akcija , ali da pare idu za stadion. Po meni bi taj potez bio bolji , neka bude na svakoj utakmici prosjecno 10000 gledalaca i uz prosjecnu kartu od 6KM (Jug 5 , Sjever 8 , Zapad , 10) dodjemo do cifre od 60000KM , u narednoj sezoni igramo 8 utakmica kuci (+kup utakmice). Na stranu organizacija utakmice sto se placa ,ne znam sta bi bilo po tom pitanju , ali ova akcija bi bila strasna.

Ova akcija mi se zaista svida, i mislim da bi trebali pocetiti raditi na ovome. Sto se to mi trebamo razlikovati od ostalih? Pa ako zelimo bolje sutra nasem klubu valjda se i mi trebamo malo potruditi (svi mi), a ne samo sjediti i kenjati...Svaka cast za prijedlog. :D

E sada malo o utakmici Zenit vs Split. (Izvjestaj mozete pogledati ovdje - http://en.fc-zenit.ru/main/calendar/mat ... 11628.html)

Ja koliko sam vidio iz izvjastaja, Split je vise nego dobro stajao. Zeba je odigrao zaista odlicno, a malo ga je skrtos kostala da odvede svoju ekipu, pa mozda i do pobjede. E sada, ono sto me zabrinjava, a to je, kako sve druge ekipe sa prostora ex-yu imaju drugaciji pristup prema igri kada igraju protiv duplo jacih ekipa. Ja mislim da smo mi bila na mjestu Splita, da bi pet komada primili bez problema...Sjedite se da je Split nedavno igrao protiv Fulhama pa su opet pokazali zube, a nama kada dodu jace ekipe, mi se izgubimo u prostoru i vremenu. Filozofija nam je skroz pogresna, bar sto se tice igraja protiv jacih ekipa. Treba na tome raditi. Evo imamo primjer Split-a. Evo ja imam osjecaj da cemo mi njih u medusobnom okrsaju klepiti dole, ali da su oni u stanju deset puta odigrati protiv jacih evropski ekipa nego mi.

Stekne se dojam da mi jednostavno skidamo gace u svlacioni....Ne znam kako drugi gledaju na to, ali ja imam takav osjecaj. Kada sam vidio pozrtvovanost igraca Zenita i Splita u jednoj prijataljskoj utakmici, i da rezultat zavrsis 1:0 za Zenit, a moglo je biti drugacije, ne preostaje mi nista drugo nego momcima iz Splita zaista skinuti kapu dole... ;)

@Zel - prijatelju, kakvi su nam ovo dresovi na pripremama? Zar ne trebaju nositi ove nove sto se nude u fan-shop-u? Hvala

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 04 feb 2013, 12:23

Evo sjedim na poslu i šta radim, svako malo refrešam ovo malo sportskih portala i foruma što imamo ne bi li objavili šta za našeg Kvesu. Koliko mi je krivo zbog nas toliko je i zbog njega samog, nadajmo se da je samo neko istegnuće il bilo kakva blaža povreda.

Ne daj se majstore!!!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 04 feb 2013, 12:42

@DzoleZeljo

druže, ne bi da ulazim u detaljniju raspravu ali ova poređenja tipa "mi sa ovima ovako igrali, oni sa onima onako". Tako možemo unedogled. Mi smo izbacili Sheriffa godinu nakon što je Sheriff izbacio Dinama, pa Dinamo izbacio Maribora nakon što je Maribor nas izbacio. Kakvo se tu pravilo može izvući? Nikakvo.

Još ovdje sa Splitom i Zenithom se radi o pripremnim utakmicama.

Kod nas se sve i dalje radi na "ho ruk". Uvijek su trzavice, uvijek su neredovne plate, uvijek igrači gledaju da odu vani. Igrači drugih klubova o takvim stvarima i ne razmišljaju. Tek ako dođe baš beton ponuda onda se prelazi, a kod nas je i dalje daj šta daš.

Amar je postavio neki standard po pitanju transfera, pa ide to nekako naprijed, ali ne može onom brzinom kojom bi mi željeli. Kako da tražiš 500.000 € za igrača kad ti Said (po mnogima najbolji igrač lige) ode za 50.000? Ili Sesar reprezentativac ode za iste pare. Moraju nas svi kao državu i ligu ozbiljnije shvatati.

O organizacionom aspektu da i ne govorim. Tu još nismo ni standard uspostavili.

Na kraju dođeš do infrastrukturnog koji nam je postao limitirajući faktor. I na kraju mi uvijek očekujemo da sve riješe jedan ili dva čovjeka.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 feb 2013, 12:52

@fczeljo - prijatelju sve je to uredu sto si nabrojao i slezem se u potpunosti sa tobom. Nego jednostavno mi kada trebamo da igramo protiv jacih ekipa, mi u startu gace skidamo protivniku, dok to nije slucaj u susjednim zemljama.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 04 feb 2013, 13:06

u 13 sati snima koljeno,tako da bi se trebalo znati do 15 u kakvom je stanju.
Jutros je već malo hodao bez štaka :D
Einigkeit und Recht und Freiheit

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 04 feb 2013, 13:19

domorocki je napisao/la:u 13 sati snima koljeno,tako da bi se trebalo znati do 15 u kakvom je stanju.
Uh hvala brate, zvuči kao dobre vijesti :)

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 04 feb 2013, 13:24

Zel je napisao/la:Samo, brate, ne stoji mu ova crvena-bordo nikako :!: :!: :!: :D

slika
MA HAJDE VISE HEBO NJEGA,BOGAMI KO DA JE MESA BAZDAREVIC-KAZU IGRO DOBRO,PA NEKA JE IMAO JE ON I VISE PRILIKE I PODRSKE NA GRBAVICI OD MNOGIH IGRACA KOJI SU BILI U KLUBU PA NA KRAJU SAM USRO MOTKU-HEBAT GA
Muharemovicu odlazi iz Zelje

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 04 feb 2013, 13:29

domorocki je napisao/la:u 13 sati snima koljeno,tako da bi se trebalo znati do 15 u kakvom je stanju.
daj bože da ne bude ništa ozbiljno :arrow:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 04 feb 2013, 13:43

mija je napisao/la:
Zel je napisao/la:Samo, brate, ne stoji mu ova crvena-bordo nikako :!: :!: :!: :D

slika
MA HAJDE VISE HEBO NJEGA,BOGAMI KO DA JE MESA BAZDAREVIC-KAZU IGRO DOBRO,PA NEKA JE IMAO JE ON I VISE PRILIKE I PODRSKE NA GRBAVICI OD MNOGIH IGRACA KOJI SU BILI U KLUBU PA NA KRAJU SAM USRO MOTKU-HEBAT GA
na kraju ckapi ispo,ko i prvi put kada je otisao iz Želje
Amare hvala ti...

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 04 feb 2013, 14:16

JMs1921 je napisao/la:
mija je napisao/la:

slika
na kraju ckapi ispo,ko i prvi put kada je otisao iz Želje
Čuj ispo ckapi a rekli mu u Želji da više ne računaju na njega . Šta je trebao uradit bogati ? ?
Brkica

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 feb 2013, 14:23

U srijedu, 6.2.2013. na rasporedu je prijateljska pripremna utakmica s FK Željezničar, koja se prema rasporedu igra s početkom u 18,00 sati na Stadionu Kantrida.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 feb 2013, 14:28

Isti dan i sat kada igra i reprezentacija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 04 feb 2013, 14:42

"Choks" Ne znam jel se sjecaš kada je otisao iz Želje u Brotnjo cini mi se prvi put? isti scenario,igra frajer,razvaljuje,odjednom pad u igri (namjerni) ****,jednostavno covjek izgleda se ne moze na jednom mjestu zadrzati.Ok,razumijem,takav tip,ali mislim da je Željo ipak malo više zaslužio od njega.Ne mozes biti ckapi pa igrati i truditi se samo kada je njemu ku... cejf.Samo se sjetim derbija,gledam u njega ko u boga da nesto uradi,a on najgori,kao u ostalom ovu citavu polusezonu,ja volim Zebu ali ne sigurno vise od Želje.Ikako onda racunati na njega? svaka cast Šefu.Eto sada cujem da je medzu najboljima u Splitu,pa sada ti povezi:onaj Zeba koji je odigrao katastrofalnu polusezonu kod nas,najbolji u Splitu? Pa Split je u rangu nas ako ne i bolji...Frajer je htio da ode i to je to...
Amare hvala ti...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 feb 2013, 15:36

Na Jagodićevom spisku (U-21) je: Nermin Zolotić (Željezničar)

Na Karačićevom spisku (U-19) su: Vedran Kjosevski, Damir Sadiković i Armin Hodžić (Željezničar)

Na Susicevom: Muamer Svraka i trebao Kvesa, ali bice prilike nadamo se vec sljedecu ako Bog da

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.