AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

retro
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la retro » 04 feb 2013, 00:04

Ma morao je izaci, jer se valjao malo...
Genius, outrageous, the best ever! RF!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 feb 2013, 00:09

Dobar Baloteli veceras,ipak mu italijanska liga puno vise odgovara od engleza. Nadavat ce se on golova trebo je ranije doci .

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 feb 2013, 00:09

muha milanez je napisao/la:Da, ali u jednom trenutku se ucinilo kao da je ljut i da je krenuo prema svlacionici.. to je malo zbunjujuce bilo, al dobro je..
ma dajte ljudi bolan ne pravite od muhe medjeda sto se kaze...nidje veze te price...odlicno se slazu i na terenu i izvan njega, faraon nije nikad ni pucao penal nema smisla ta vasa prica, a izasao je zato sto mu se pomoc ukazivala i nije mogao uci jer mu sudac to ne bi dozvolio

a napad faraon---balo--niang ce biti vise nego pakle, eto balo dva gola a faraonu se mogu pripisati oba asista ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 feb 2013, 00:14

Evo čitam neke izjave i zapazio sam dvije zanimljive .
Bonera : " ja sam kriv za gol , zbog kojeg je Udinese izjednačio " Kratko i jasno , ali to je ono što je svako i znao :D

El Shaarawy je izjavio da mu je drago što igra sa Mariom , da su odigrali dobro i da su to važna 3 boda . Također jedva čeka utakmicu u dresu Azzura . Znači apsolutno nigdje nije spomenuo da mu je krivo što nije pucao penal .

Uostalom u Milanu se rađaju 3 velike zvjezde i Shaarawy mora da navikne da ovo više nije one-men team , i ako vjerujem da on to već dobro zna :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 feb 2013, 00:15

ahahahaha cuj plakao :lol:
kad je Hakala rekao .... muskarci ne placu,ne govore izvini :D :lol: :lol: :lol:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 feb 2013, 00:25

faraon je izjavio da je lijep osjecaj biti nosioc igre u milanu zajedno sa Mariom i da jedva ceka da i u dresu azzura skuoa budu nosioci igre...ovo je odlicno i za reoku da imaju uigran mladi tandem u vrhu napada...i repka ima svijetlu buducnost ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 feb 2013, 00:30

Dr. Seedorf zabio 3 gola za Botafogo 8-)
-Rui Costa-

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 feb 2013, 00:33

Willy Wonka tri gola. :o 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 feb 2013, 00:58

beela je napisao/la:slika
Ma brat bratu penal pošteno dosuđen. Jeste izbio loptu ali je maltene u istoj sekundi pokupio i Šarafa.

Ja kontam neki kriminalan penal po vašim komentarima, a ono normala penal skroz.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 feb 2013, 01:02

Jbg ja ga ne bi sudio pošto je prvo loptu dirao ali opet sudije imaju sekundu da se odluče.

Šta reći za Seedorfa gospodin bio i ostao kakvi crni Neymari kakvi bakraći Seedorf bog i batina 8-) 8-) 8-)

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 feb 2013, 01:05

slika
Iz dva razloga me raduje ovaj tandem , prvi jer igraju u Milanu a drugi jer to je i tandem nacionalne vrste , jer Azzure gotivim kao i Milan već dugi , ali zaista dugi niz godina . :D

slika

I još jedna , čisto onako da guštam .
-Rui Costa-

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 feb 2013, 01:07

L'Avvocato je napisao/la:
beela je napisao/la:slika
Ma brat bratu penal pošteno dosuđen. Jeste izbio loptu ali je maltene u istoj sekundi pokupio i Šarafa.

Ja kontam neki kriminalan penal po vašim komentarima, a ono normala penal skroz.
Ma daj bolan, ovo ne bih Juventusu dosudio da je o tituli riječ u zadnjem kolu. Ovo ni u kom slučaju nije faul na centru terena u pola utakmice, a kamo li penal u sudijskoj nadoknadi za odluku pobjednika.

Sve, sve, al' ovo je komičnije od onog penala protiv Juventusa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 feb 2013, 01:21

Po mom nekom mišljenju je penal ... El Ša vodi loptu, skreće je ka golu, ovaj uklizava, izbija je i u istom trenutku kupi Šarafa ... to ti je onaj start kada igrač pokupi i loptu i protivnika. Danas je nama svirao faul kad su Paola pokupili negdje uz aut liniju, blizu 16.

Jbg jest grubo, pogotovo zbog minute u kojoj je svirano, ali bi ja svirao ... teško je sudiji da nešto ovako ocijeni na brzinu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 feb 2013, 01:21

Boga mi dobro poluvrijeme. Drugo solidno. Penala nigdje. Nismo imali ni srece. Precke, pa u nekim situacijiama centimetri dijelili a i golman raspolozen. Oni iz jedine akcije gol dali i to nasa greska (preciznije Bonerina).

Ovo je lose sto je Balo dao 2 gola. Ne lose jer mi nije drago ili nesto, vec zato sto su nam sad oci zamazane, mi bi sad po LP, mi bi sad svugdje a ustvari jaci smo 5% nego prije Mercata. Zasto? Zato sto nismo pojacali ono gdje smo tanki (sredina i odbrana). Nasa 2 napadaca dali 30 golova, mi dovodimo napad a primili bruku golova al odbrana dobra trebamo mi napad pojacat. Obicno zamazivanje ociju. Ali to ce nam se ukazati prije ili kasnije kada sreca popusti i neki nas svjetski napadac (citaj Cavani) izbusi ko goblen.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 feb 2013, 01:26

Protiv Cagliarija bit će patnja u sredini pošto Montolivo ne igra radi kartona tako da je i malo kreacije uništeno. Flamini koji se zaista bori ko lav i Nocerino ne znaju pas odigrati kako valja. Tako da se mora ovisiti o Boatengu koji bi trebao tu nešto uraditi. Sreća ne igra ni Nainggolan za Cagliari ali teško će tamo biti. Odbrana je smiješna Bonera je opasno ispadao i fali kreator u sredini. Valjao bi sad Merkel itekako. Napad je odličan i najbolji u Italiji to je jasno ko dan. Ali valjda će to biti bolje kad se vrati u formu Muntari i De Jong i ovaj mali De Sciglio ličit će to na pravi tim.

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 feb 2013, 01:30

Svima je nama jasno da je napad trenutno naš najjači dio ekipe , ne bi se složio sa tom konstatacijom da smo jači za samo 5 % , mislim da je Mario donio jednu dimenziju više , i ako ni on sam još uvijek nije 100 % u elementu .
Odbrana jeste slabiji dio ekipe , ali je dosta bolja u zadnjih par utakmica nego u prvom dijelu sezone , Zapata-Mexes ne djeluje toliko loše , vezna linija se još uvijek traži , tu fali jedan kvalitetan igrač . Naravno i u odbrani bi nam dobrodosao jedan klasni stoper , ali sta je tu je .

Evo i izjave Maria nakon utakmice : "Sretan sam što je sve ovako ispalo. Trebao sam biti na klupi, a onda se Pazzo povrijedio, pa sam igrao umjesto njega", izjavio je Balotelli za Sky Sport, dodavši:

"Mada nisam puno igrao, osjećam da su mi noge teške. Moram poraditi na poboljšanju fizičke spreme. No, ovo je odličan početak. Sada samo moram ovako nastaviti. Ovo je sjajna noć za nas, ali Daniele Padelli (golman Udinesea) je bio briljantan."

slika "Sun" je spremio već naslovnicu za sutra :mrgreen:
-Rui Costa-

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 feb 2013, 01:56

Ono se ne svira za penal.

P.S, ne volim ga, ali svaka čast na iskrenosti. Takav trener je danas (pre)rijedak.

“We were lucky when it came to the referee’s decision. I am pretty honest when it comes to evaluating incidents and I will say that the Udinese player gets the ball. It’s certainly not a penalty that you can give.

“It is a shame, as Udinese played well and so had we. The team played an excellent first half and Udinese were non-existent during that period, while in the second we were lazy and paid the price.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 feb 2013, 02:09

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

slika

slika :lol:

Allegri: “We were lucky when it came to the referee’s decision. I am pretty honest when it comes to evaluating incidents and I will say that the Udinese player gets the ball. It’s certainly not a penalty that you can give."

[youtube][/youtube]

:lol:
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 04 feb 2013, 02:30, ukupno mijenjano 2 puta.

Krepat ma ne molat!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 feb 2013, 02:11

Mario već dominira 8-) .

3 bobe su 3 bobe to je najbitnije,penal je bio čista sudijska procjena i to je to.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 feb 2013, 02:33

I ja sam na prvi pogled rekao da je ovo cist penal a i sada ne mislim da je sudija pogrijesio pogotovo sto je bio daleko kako vidim na ovoj slici.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.