BTW ignore ovog separatistu hejtera. Pogledao sam jutros Malagu i kakav im penal dosudio pa smiješniji je bar duplo od ovog večeras bem ti špansku ligu i suđenje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tako i meni izgleda, valjda ce se izjasnit o razlogu, nije valjda zbog tog sto je Balotelli izodio penal..Pogba je napisao/la:Jeste li primjetili na ovoj slici gore, da je Sharawy plakao?
Pogba je napisao/la:Jeste li primjetili na ovoj slici gore, da je Sharawy plakao?
Subota: Juventus-Fiorentina 18hAndrej je napisao/la:ozbiljno igrate u petak sa parmom?
kakav peti sudija pa oni su presmiješni, od kako su uvedeni ja neznam ni jednu situaciju u kojoj su se oni pokazali kao opravdani stvarno neznam cemu služe. Pete sudije su do sada poznate samo po greškama toliko su napravili grešaka da ih je davno trebalo ukinuti a pozitivne stvari ni na vidiku od njih.muha milanez je napisao/la:Nije mi drago zbog penala, prvenstveno mislim da je greska sudije u pitanju jer cesto ove sezone sudije podlegnu pritisku, ali opet taj tzv. peti sudac je mogao reagovati.. vise bih volio da je 1-1 nego ovako, optuzbe na sve strane..volio bih kad bi manje ovakvih situacija bilo, ali generalno ne moze proci ni jedno kolo a da se neko ne zali i sl.! nadam se da ce bit manje ovakvih situacija do kraja.. Idemo dalje.. Forza Milan!!
Hahahahaha,dobar.Yucca je napisao/la:To on vidio Stramu danas kako place pa ga dirnulo![]()
![]()
Hahahahahafrancobaresi je napisao/la:Ma kakve suze, to je znoj![]()
hahhahahhahhaa a jesi ub'o svaka ti dalabetton je napisao/la:Hahahahahafrancobaresi je napisao/la:Ma kakve suze, to je znoj![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.