calcio je napisao/la:Strasan gol, bravo Kun. kako je zavrnu...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
calcio je napisao/la:Strasan gol, bravo Kun. kako je zavrnu...
Sta je smijesno, nisam bio ironican. Ovo je golcinaFCL je napisao/la:calcio je napisao/la:Strasan gol, bravo Kun. kako je zavrnu...
+1calcio je napisao/la:Strasan gol, bravo Kun. kako je zavrnu...
" onclick="window.open(this.href);return false;calcio je napisao/la:Sta je smijesno, nisam bio ironican. Ovo je golcinaFCL je napisao/la:calcio je napisao/la:Strasan gol, bravo Kun. kako je zavrnu...![]()
Podsjetio me na Christiana Vierija, dao je jedan slican gol kada je igrao u Atletico Madridu. Mada jos ljepsi i tezi za izvesti, ali ne da mi se sad traziti po youtube...
E to je to, bravo.maximusdecimus je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;calcio je napisao/la: Sta je smijesno, nisam bio ironican. Ovo je golcina![]()
Podsjetio me na Christiana Vierija, dao je jedan slican gol kada je igrao u Atletico Madridu. Mada jos ljepsi i tezi za izvesti, ali ne da mi se sad traziti po youtube...
Da bas,kao i danasPanda je napisao/la:psujete po agueru i silvi, a dzeko svaki gol sa 2-3 metra na njihovu asistenciju
Jel se zezas ?Panda je napisao/la:psujete po agueru i silvi, a dzeko svaki gol sa 2-3 metra na njihovu asistenciju
Pandesa nam nije u toku,njegov duh Jacky ga nije pravovremeno obavjestioBosnaSTL je napisao/la:Jel se zezas ?Panda je napisao/la:psujete po agueru i silvi, a dzeko svaki gol sa 2-3 metra na njihovu asistenciju
veze ti sa mozgom nemašPanda je napisao/la:psujete po agueru i silvi, a dzeko svaki gol sa 2-3 metra na njihovu asistenciju
Ne vidim šta je strašno u golu Džeke samo postavio nogu i ubacio sa pola metra,osim ako nisi mislio na gol Aguera e to je već strašno.Elegant je napisao/la:Strasan gol, sjela mu je samo tako.
idi svršavaj na sinišu, fejsu i sulejmanija, a nas ostavi da se radujemo edinovom golu!!!aqarius je napisao/la:Nee,dečki mislio je na gol Lamparda ili Mate...mada je Džekin istini za volju pravo majstorstvo....doći ,pa postaviti nogu ,pa treba onda ubaciti loptu sa 30 cm u gol....
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.