why always me?neo je napisao/la:Andrej je napisao/la:jooj dosao balo i odmah barca mozete da se pobedipa i da je mogao nastupiti imate prosek sredina i obrana.
![]()
![]()
Svasta...
Inace, kako je proslavio pogodak ?
zisku?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
why always me?neo je napisao/la:Andrej je napisao/la:jooj dosao balo i odmah barca mozete da se pobedipa i da je mogao nastupiti imate prosek sredina i obrana.
![]()
![]()
Svasta...
Inace, kako je proslavio pogodak ?
IlPrincipe je napisao/la:prvijenac Pata za Corinthians
IlPrincipe je napisao/la:Muntari,Boateng i De Jong .. I miss you![]()
Kako će se tek igrat kad se oni vrate
Ja mislim da će Boateng tek sad proraditi, dolaskom Balotellija, boateng ce dobijati vise prostora na sredini. Bas kao prosle sezone sto je bilo sa Ibrahimovicem, tako ce biti i s Balotellijem. Moraju ga dvojica-trojica cuvat i tako oni prave viska igraca gdje je Boateng majstor ..ronaldo99 je napisao/la:a ko zna mogu nas oni kociti...mozda to sve bolje i djeluje bez mrtvog boatenga ove sezone, ali stvarno ove godine nista korisno nije uradioIlPrincipe je napisao/la:Muntari,Boateng i De Jong .. I miss you![]()
Kako će se tek igrat kad se oni vrate
ma bilo ko bi bolje odigrao, pa čak i ja. Tokmak zesči! Gotovo je ovo, jos cemo primiti neki ala bonera gol...cccpesmaster je napisao/la:Pa bolje bi Montolivo odigrao na poziciji štopera nego MRTVI bonera .. pa bog ga je.bo radje ga izbaci , bolje bi igrali sa 10 igraca .. djaba se nerviram i grijesim zbog mrtvog konja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.