FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ide mi na živce što igraju onako kako Real svira.Ukoliko Real izgubi i oni igraju lagano, a kada Real dobije i Barca dobija tako ćemo samo ostaviti prostora Atleticu da se primakne što više i da bude neizvjesno onda kada nama to najviše ne treba.Treba sada zapeti dok još ima ovih slabijihutakmica, a onda kada dođu polufinala LP lagano se odmarati u Primeri.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Ovo si dobro rekao.Vandelanoitte je napisao/la:Ide mi na živce što igraju onako kako Real svira.Ukoliko Real izgubi i oni igraju lagano, a kada Real dobije i Barca dobija tako ćemo samo ostaviti prostora Atleticu da se primakne što više i da bude neizvjesno onda kada nama to najviše ne treba.Treba sada zapeti dok još ima ovih slabijihutakmica, a onda kada dođu polufinala LP lagano se odmarati u Primeri.
Atletico nije uopste naivan i valjalo bi kad bi veceras i oni kiksali.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Jesi smiješan, naravno da je totalni fudbal čim dominiramo i pišamo po klubovima u Primeri.Sveti je napisao/la:Samoprozvani totalni fudbal opet spašava sudija i bijela tačka.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Vandelanoitte je napisao/la:Jesi smiješan, naravno da je totalni fudbal čim dominiramo i pišamo po klubovima u Primeri.Sveti je napisao/la:Samoprozvani totalni fudbal opet spašava sudija i bijela tačka.

koji kralj čovječe

a baš eto ti pišaš nekoga s tog računara

naprijed rejal
Alves: "Mnogo se govori o Real Madridu, ali naš glavni protivnik je Atletico Madrid, koji je drugi na tabeli."

Bod k'o kuća.
Valdes igrač utakmice.
Valdes igrač utakmice.
- JohnLennon
- Kontakt:
Jos kol'ko? Da pripremam avatar i potpis?mandraX je napisao/la:Bod k'o kuća.
Valdes igrač utakmice.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Još 5 komada.JohnLennon je napisao/la:Jos kol'ko? Da pripremam avatar i potpis?mandraX je napisao/la:Bod k'o kuća.
Valdes igrač utakmice.

Kakav bola' potpis, buncaš Portillo, buncaš.
Samo avatar my dear friend.

- JohnLennon
- Kontakt:
Steta. Konto sam te pravo nakitit', al' nema veze.
Kad vec oftopicarimo, da bacimo kakvu okladu i za ovaj Kup? Sedam dana bana?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Jok to, nikako.JohnLennon je napisao/la:Steta. Konto sam te pravo nakitit', al' nema veze.

Ukoliko Barca prođe, ti ćeš 7 dana biti Cules na forumu, s tim što ćeš dnevno minimalno morat' jedan post ostavljati na temi Barce, onako kao pravi vatreni Cules, te minimalno jedan provokatorski post dnevno na temi Real Madrida.

Ukoliko Real prođe, mene isto čeka, samo suprotna uloga.

To je dobra zayebancija
ovo su pravi borci

ovo su pravi borci

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- JohnLennon
- Kontakt:
Moze jedino da pravila budu ista za obojicu. Predlazem da obojica u slucaju izgubljene oklade pisemo anticules postove tih sedam dana.
Ne mogu to, yebena oklada sto jes' jes'. Rezultat iz prve utakmice mi ne dopusta takav rizik. Aj da ne spamamo vise ovdje. Dogovoricemo se u PP. Dakako

Ne mogu to, yebena oklada sto jes' jes'. Rezultat iz prve utakmice mi ne dopusta takav rizik. Aj da ne spamamo vise ovdje. Dogovoricemo se u PP. Dakako

Kad smo kod opklada, da i ja ponudim jednu. U avatar i potpis, dakako.
Dakle, Valdesov nasljednik, ja tipujem na Reinu, ovom drugom dajem sve ostale opcije.

Dakle, Valdesov nasljednik, ja tipujem na Reinu, ovom drugom dajem sve ostale opcije.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JohnLennon
- Kontakt:
Ne, hocu da ovog nakitim, on pise cesce i na svim temama, pa nek' malo proseta ono sto mu postavim
Reina? Pa necete nista novo dobiti šnjimen. Golman slicnih kvaliteta Valdesu, sa nesto boljim refleksom. U godinama dakako. Vjerujem da ce Valdesov nasljednik, ukoliko ovaj ne produlji (a mislim da hoce, bit ce jos jedan ciklus pregovora), biti Guaita.

Reina? Pa necete nista novo dobiti šnjimen. Golman slicnih kvaliteta Valdesu, sa nesto boljim refleksom. U godinama dakako. Vjerujem da ce Valdesov nasljednik, ukoliko ovaj ne produlji (a mislim da hoce, bit ce jos jedan ciklus pregovora), biti Guaita.
Pa u tome i jest fazon.JohnLennon je napisao/la:Reina? Pa necete nista novo dobiti šnjimen. Golman slicnih kvaliteta Valdesu, sa nesto boljim refleksom. U godinama dakako. Vjerujem da ce Valdesov nasljednik, ukoliko ovaj ne produlji (a mislim da hoce, bit ce jos jedan ciklus pregovora), biti Guaita.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@Portillo, zayeb' te opklade više, izmodirali su ti avatari i slično tome, za djecu je to.
Treba nešto zestoko odsad smisljati, a kud ces sta zesce od toga da ti glumis culesa ovdje par dana.
A to za ban, neda mi se majke mi, bezze je to, gdje cu onda ubijat' dosadu ako ne na forumu.
Jah, kakav crni Reina u pm, nedaj Boze. Taman se jedne flopine rijesit' a da dodje druga, još gora od prethodne.

Treba nešto zestoko odsad smisljati, a kud ces sta zesce od toga da ti glumis culesa ovdje par dana.

A to za ban, neda mi se majke mi, bezze je to, gdje cu onda ubijat' dosadu ako ne na forumu.

Jah, kakav crni Reina u pm, nedaj Boze. Taman se jedne flopine rijesit' a da dodje druga, još gora od prethodne.

Messi - prvi igrač u historiji španske Primere koji je postigao pogodak u 12 uzastopnih ligaških utakmica.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Cautinho
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu komplet,tek sam pogledao par minuta u drugom poluvremenu .Moje misljenje-Nisu previse mislili o pobjedi,dosta to drukcije izgleda ,nije ovo Barca.Ali nema veze,mene ne udaraju emocije zbog remija,i Valencia je pokazala da zna par stvari.Problem jedini,prema meni,lezi u obrani.Cesto se primaju nepotrebni golovi,dali je to do Victora ili Puyola,Piquea,Mascerana,petog,desetog,ili do samog sustava i organizacije igre,neznam.Bilo bi ljepse,kad znas da ce se protivnici dobrano namuciti da dadnu gol.Neznam,ali nesto se u tom segmentu treba mjenjati,to zna i kostati pobjeda,a i ne ulijeva sigurnost.Momcima su misli sigurno okrenute LP i Clasicu,pa nema razloga brinuti oko remija.Prednost je velika,i moze se poceti eksperimentirati.U dozvoljenim kolicinama,naravno.
Keep walking.
Imam jedno pitanje za fanove Barce, zasto je ovo Messi dobio zuti karton? " onclick="window.open(this.href);return false;
nekako mi slicno sa ovo.. " onclick="window.open(this.href);return false;
BIO BI ZAHVALAN POZZ
BIO BI ZAHVALAN POZZ
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
velika razlika, Messi je stao dok je pucao penal sto je zabranjeno, Balonja ne (uostalom svaki penal kada puca on uradi ovo mali trzaj)Andrej je napisao/la:Imam jedno pitanje za fanove Barce, zasto je ovo Messi dobio zuti karton? " onclick="window.open(this.href);return false;
BIO BI ZAHVALAN POZZ

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 4 gosta.