Neš' sastaviti dva dobra nikako.
Taman ekipa odigra odličan meč, imaju rezultatsku prednost, kontrolišu utakmicu, i onda onaj kloc (ne pamtim kad sam zadnji put rek'o nešta ružno za nekog igrača Liverpoola) napravi novu glupost. Taman misliš da se nakon one povrede oporavio (u smislu forme), odbrani dobro par mečeva i opet na staro. Pokloniti ga Barceloni + dati im 10 miliona. Samo neka ga nose!
Meč k'o meč odličan. Liverpool pokazao da se može nadigravati sa jačim ekipama i da mogu ravnopravno igrati protiv njih. Dosta šansi, ali ne mogu oni zabiti koliko mogu primiti zbog glupih reakcija u odbrani. Kod prvog gola Aggeru Džeko se ubaci samo tako, a Reina kiksa kod drugog gola. Btw. Carragher je u jednoj situaciji objasnio Aggeru kako se čuva igrač. Nakon onog duplog pasa mislim Aguera i Maicona/Zabalete koji je centir'o u sredinu, Skrtel je izbacio loptu u korner, a na drugoj stativi je čekao Džeko, ali je Carra bio odlično postavljen ispred njega (bio je u zagrljaju). Tako i da je prošla lopta Skrtela, Carra bi je udario (samo je pitanje da li bi je ugur'o u svoj gol ili izbacio van terena

).
Ne znam za vas, ali meni ovo ne izgleda nimalo loše.
Sada imaju dva laganija meča. WBA i Swansea kući, te dvomeč sa Zenitom u EL. WBA u katastrofalnoj formi, a ni Swansea nije nešto puno bolja. To bi se moralo uzeti 6 bodova.
I da, dovesti Begovića. Taj momak brani nevjerovatno, i na ljeto ide iz kluba. Može se dovesti sigurno za mizernu cijenu u odnosu na njegove prave kvalitete. Imaju dobru šansu da ga dovedu. U Chelsea sumnjam da će (Cech), City ima Harta, ostaju po meni 3 ekipe. United - Arsenal - Liverpool. Šuška se da bi de Gea mog'o dobiti
nogu, i ako se to desi onda mislim da je skoro pa gotova stvar što se tiče Asmira. Ja sam oduvijek bio veći fan visočijih golmana. Boljeg, a jeftinijeg golmana naći neće.