Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ceze
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ceze » 03 feb 2013, 19:07

Suarez46 je napisao/la:Arsenal 3 boda 0-2 na 2-2 , danas vodiš 2-1 Reina ko i uvijek kriminalan .Ja ne znam sta je njemu ali uprava POD HITNO dovesti golmana ovo stvarno ne ide gubimo važne bodove pa da smo Arsenal priveli kraju i Reina da nije današnju glupost pa mi bi sada trebali 40 bodova samo 5 bodova od 4 mjesta a trenutno imamo 36 :? . Sad imamo 2 domaće utakmice sa Bromichem i Swansea koje moramo dobiti .
Asmir 8-)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 03 feb 2013, 19:08

Iz dvije utakmice gdje se treba uzeti 6 bodova po stanju na terenu, uzmu se samo 2, tužno.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 feb 2013, 19:08

najveca pojacanja na ljeto bi nam bila prodati reinu i skrtela,skrtel je kriminalan za ovo malo vrijeme sto je igrao.ako njih uspijemo otjerati mozemo se nadati LP sljedece godine.sad bih pristao i na trampu valdes-reina
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 feb 2013, 19:08

Monolog je napisao/la: Gerrard k'o u najboljim danima. 8-)
I meni je to odmah palo na pamet. I protiv Norwicha je dao golčinu čini mi se. Igramo sve bolje i bolje, zaista smo nadigrali City u ovoj utakmici, što je uspjelo rijetkima na Etihadu. Nadam se da će Brendan izvući pouku i dovesti Begovića u sljedećem prelaznom roku. Odbrana je bila nesigurna u nekoliko momenata, ali su sredina i napad danas odlično izgledali.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 03 feb 2013, 19:09

momci, najludji je ovaj komentator na SK. Liverpool je uradio dobru stvar dovodjenjem sturridge-a na posudbu ali chelsea ce ga sigurno vratiti na ljeto. HAHAHHAH

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 03 feb 2013, 19:10

Sad idu lakše utakmice i sve konkurente za top 4 dočekujemo na Anfieldu, ako ovo Rodgers dobro iskoristi može se ko šale u top 4

_melich_
Kontakt:

Post Postao/la _melich_ » 03 feb 2013, 19:10

Istu gresku je napravio Hart u prvom poluvremenu kad je Sturidgge primio loptu a Zabaleta izblokirao. Sto se mene tice i Skrtel snosi krivicu za gol, Aguero mu je pobjegao, iako Reinu ne opravdavam. Sve u svemu da nam je neko nudio 2 boda iz dvije zadnje utakmice ja bih prihvatio objerucke :) YNWA LFC <3

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 feb 2013, 19:10

Monolog je napisao/la:U inat Carlu. :lol:
?

Meni u inat? Jel to ja navijam za City? :lol:

Odlična utakmica. Reina i Agger nisu za prve postave kao i Downing. Treba ih se riješiti što prije. Carra profesor doktor, bolji od Aggera i Škrtela zajedno. Treba nama drugi štoper, već imamo jednog - Carragher.
Gerrard je griješio u prvom poluvremenu, a u drugom fantastično odigrao. Henderson nako vala, ništa posebno kao i Lucas.
Sreća po Rodgersa pa ovo nije bio poraz iako je ostao dužan jer je najavio 4 boda iz dvije utakmice.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 feb 2013, 19:11

Andrijašević je čovjek izgubljen u vremenu i prostoru. Vjerovatno mu je štela vlasnik kanala, inače bi on davno otkaz popušio. Za njega je Šuko Mijajlović.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 03 feb 2013, 19:12

Carlo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:U inat Carlu. :lol:
?

Meni u inat? Jel to ja navijam za City? :lol:

Odlična utakmica. Reina i Agger nisu za prve postave kao i Downing. Treba ih se riješiti što prije. Carra profesor doktor, bolji od Aggera i Škrtela zajedno. Treba nama drugi štoper, već imamo jednog - Carragher.
Gerrard je griješio u prvom poluvremenu, a u drugom fantastično odigrao. Henderson nako vala, ništa posebno kao i Lucas.
Sreća po Rodgersa pa ovo nije bio poraz iako je ostao dužan jer je najavio 4 boda iz dvije utakmice.
pa stace rodzers kada ima levata od golmana

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 03 feb 2013, 19:13

Na ljeto pod hitno po Begovića ili Ter-Stegena :roll:

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 03 feb 2013, 19:13

Nije mi jasno zašto Rodgers nije pokupio Bega u ovom prelaznom roku? :roll:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 03 feb 2013, 19:14

ceze je napisao/la:
Suarez46 je napisao/la:Arsenal 3 boda 0-2 na 2-2 , danas vodiš 2-1 Reina ko i uvijek kriminalan .Ja ne znam sta je njemu ali uprava POD HITNO dovesti golmana ovo stvarno ne ide gubimo važne bodove pa da smo Arsenal priveli kraju i Reina da nije današnju glupost pa mi bi sada trebali 40 bodova samo 5 bodova od 4 mjesta a trenutno imamo 36 :? . Sad imamo 2 domaće utakmice sa Bromichem i Swansea koje moramo dobiti .
Asmir 8-)
Asmira kada bi doveli skinuo bi im kapu za sva vremena . Riješit se oba golmana i Jones i Reine, Sturidgge kapa dole momku stvarno ekstra igrač kojeg u zadnje vrijeme nismo doveli. Kupit jednog štopera Agger i Škrtel ne adekvatni spori veoma Jamie već godine izdala . Uprava hoćemo GOLMANA I ŠTOPERA ( KVALITETNI )

bendzamin1984
Kontakt:

Post Postao/la bendzamin1984 » 03 feb 2013, 19:15

HeKen je napisao/la:momci, najludji je ovaj komentator na SK. Liverpool je uradio dobru stvar dovodjenjem sturridge-a na posudbu ali chelsea ce ga sigurno vratiti na ljeto. HAHAHHAH

i ja sma cuo isto :) napio se :)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 feb 2013, 19:17

Rodgers je za sve kriv,on je najgori menadžer Liverpoola u historiji 8-)
Momci su herojski odigrali.
Branio sam Reinu,ali izgubio sam strpljenje,na ljeto se mora ići po novog golmana.

Kad vidi ovaj gol,odmah mi kroz glavu prođe Chamakh,Drogba,gol protiv čini mi se WestHama u finalu kupa itd itd.
You'll never walk alone.

_melich_
Kontakt:

Post Postao/la _melich_ » 03 feb 2013, 19:19

Po nekom mom misljenju trebamo dovest' Begovica i jednog kvalitetnog stopera, rijesti se Allena i Downinga a dovest' Pjanica, bez obzira koliko para je potrebno za to. :)

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 03 feb 2013, 19:19

Šteta što se prije nismo rješili Reine, na ljeto pod hitno dovesti Begovica/Mignoleta. Skrtel, Agger i Downing ako ovako nastave, sumnjam da će ostati. Kako bi sad imali strašan tim da smo doveli Walcotta i Begovica na zimu. :cry:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 03 feb 2013, 19:20

Svaka cast momcima i Brendanu, razvalili smo ih. Steta za kiks Reine. Sve smo bolji iz tekme u tekmu, boriti se do kraja pa sta bude. YNWA

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 feb 2013, 19:20

Neš' sastaviti dva dobra nikako. :x

Taman ekipa odigra odličan meč, imaju rezultatsku prednost, kontrolišu utakmicu, i onda onaj kloc (ne pamtim kad sam zadnji put rek'o nešta ružno za nekog igrača Liverpoola) napravi novu glupost. Taman misliš da se nakon one povrede oporavio (u smislu forme), odbrani dobro par mečeva i opet na staro. Pokloniti ga Barceloni + dati im 10 miliona. Samo neka ga nose! :evil:

Meč k'o meč odličan. Liverpool pokazao da se može nadigravati sa jačim ekipama i da mogu ravnopravno igrati protiv njih. Dosta šansi, ali ne mogu oni zabiti koliko mogu primiti zbog glupih reakcija u odbrani. Kod prvog gola Aggeru Džeko se ubaci samo tako, a Reina kiksa kod drugog gola. Btw. Carragher je u jednoj situaciji objasnio Aggeru kako se čuva igrač. Nakon onog duplog pasa mislim Aguera i Maicona/Zabalete koji je centir'o u sredinu, Skrtel je izbacio loptu u korner, a na drugoj stativi je čekao Džeko, ali je Carra bio odlično postavljen ispred njega (bio je u zagrljaju). Tako i da je prošla lopta Skrtela, Carra bi je udario (samo je pitanje da li bi je ugur'o u svoj gol ili izbacio van terena :mrgreen: ).

Ne znam za vas, ali meni ovo ne izgleda nimalo loše. 8-)

Sada imaju dva laganija meča. WBA i Swansea kući, te dvomeč sa Zenitom u EL. WBA u katastrofalnoj formi, a ni Swansea nije nešto puno bolja. To bi se moralo uzeti 6 bodova.

slika 8-)

I da, dovesti Begovića. Taj momak brani nevjerovatno, i na ljeto ide iz kluba. Može se dovesti sigurno za mizernu cijenu u odnosu na njegove prave kvalitete. Imaju dobru šansu da ga dovedu. U Chelsea sumnjam da će (Cech), City ima Harta, ostaju po meni 3 ekipe. United - Arsenal - Liverpool. Šuška se da bi de Gea mog'o dobiti nogu, i ako se to desi onda mislim da je skoro pa gotova stvar što se tiče Asmira. Ja sam oduvijek bio veći fan visočijih golmana. Boljeg, a jeftinijeg golmana naći neće.
FK Pjetlovi

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 feb 2013, 19:24

VolimLiverpool je napisao/la:Rodgers je za sve kriv,on je najgori menadžer Liverpoola u historiji 8-)
Momci su herojski odigrali.
Branio sam Reinu,ali izgubio sam strpljenje,na ljeto se mora ići po novog golmana.

Kad vidi ovaj gol,odmah mi kroz glavu prođe Chamakh,Drogba,gol protiv čini mi se WestHama u finalu kupa itd itd.
Kazem ti ja danas da vi ovdje i previse podjcenjujete ovaj Liverpool! Ne moze se bas protiv Arsenala (gdje je Reina branio najbolju utakmicu sto sam ga gledo) dominirati na sredini ali protiv City izgleda da moze...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.