calcio je napisao/la:Strasan gol, bravo Kun. kako je zavrnu...
Sta je smijesno, nisam bio ironican. Ovo je golcina
Podsjetio me na Christiana Vierija, dao je jedan slican gol kada je igrao u Atletico Madridu. Mada jos ljepsi i tezi za izvesti, ali ne da mi se sad traziti po youtube...
calcio je napisao/la:Strasan gol, bravo Kun. kako je zavrnu...
Podsjetio me na Christiana Vierija, dao je jedan slican gol kada je igrao u Atletico Madridu. Mada jos ljepsi i tezi za izvesti, ali ne da mi se sad traziti po youtube...
calcio je napisao/la:
Ja odavno nisam vidio 2 sebicnija igraca od Aguera,a pogotovo Silve.Ne znam ima li ovaj MC trenera,valjda ima,imaju li tv,valjda imaju,rade li analizu utakmica.
Nije mi jasno kako se iz sedmice u sedmicu ponavljaju iste stvari da ova 2 nikad ali bas nikad ne gurnu loptu igracu koji je u gol sansi,nevjerovatno...
lijep gol Dzeke i odlicna utakmica za njega,konacno se ustalio u prvu postavu Citya,najbolji je strijelac ekipe i sta mu vise treba!? Liverpul je zasluzio bod,iako im u borbi za LP ne znaci nista,kao ni gradjanima jer zaostaju 9 bodova za Unitedom... mislim da ce Dzeko do kraja prvenstva postici jos dosta golova,nema vise rotacije Mancinija i to mu daje dodatno samopouzdanje i sigurnost sto se vidi na njegovim igrama! samo naprijed Zmaju!
Panda je napisao/la:psujete po agueru i silvi, a dzeko svaki gol sa 2-3 metra na njihovu asistenciju
Jel se zezas ?
Pandesa nam nije u toku,njegov duh Jacky ga nije pravovremeno obavjestio .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzeko da dobija lopte bio bi drugi na listi strelaca iza onog iz uniteda . Ma pravo je cudo sto je dao 11 golova u ovom city-u!NIsam jedini primjetio da je u jednom trenutku bio sam na lijevoj strani a Silva salje loptu prema onom patuljku iz Argentine.Sve sto rade ovi iz city-a je nazor nema tu igre a zato kad odu u Evropu razvali ih Ajax ,Athletic i itd.
Nee,dečki mislio je na gol Lamparda ili Mate...mada je Džekin istini za volju pravo majstorstvo....doći ,pa postaviti nogu ,pa treba onda ubaciti loptu sa 30 cm u gol....
aqarius je napisao/la:Nee,dečki mislio je na gol Lamparda ili Mate...mada je Džekin istini za volju pravo majstorstvo....doći ,pa postaviti nogu ,pa treba onda ubaciti loptu sa 30 cm u gol....
idi svršavaj na sinišu, fejsu i sulejmanija, a nas ostavi da se radujemo edinovom golu!!!