Omladinac Mionica ne znam sa kim je igrao.... Navijaci su nakon utakmice ganjali sudiju sjekirom.......cikac je napisao/la:Kakve to veze ima gdje ko igra. Daj nam primjer o tim sjekirama. Sportista se ne smije ponasati onako kako se ponasao ovaj decko. Sankcije moraju biti, radi njega samog, a i radi drugih. Cuj potukao se frajer s navijacima u sred utakmice i ti to opravdas, ili pokusavas opravdati. Ali, kao sto neko rece, najmanje je decko kriv, treneri samaraju svoje igrace, pa onda ima otkoga i nauciti.MajklRounder je napisao/la:cuj ako dobije udarac a on treba stati ko drvo i pustit neka udara , cuj spominjes Messija i Ronalda oni igraju sine u Spaniji ne igraju ovdje u ovoj vukojebini kad navijaci ulete sa sjekirama na teren i ganjaju sudije i igrace po sumicikac je napisao/la: Shodno ovom komentaru zajedno cemo svi preporučiti Messiju, Ronaldu i drugim da naredni put kada budu izvodili kornere, a oko njih padale novcanice, mobiteli, boce vode, svinjske glave, da ostave loptu i zalete se na tribinu. Cuj treba se utvrditi sta je bilo, ako je bio provociran, pa i dobio prvi udarac, tu su sudije, sluzbena lica da odluce sta i kako dalje, a ne on da se saketa. Ovo je skandal, u najmanju ruku, jos ako se radi o mladom reprezentativcu.
RK Bosna
Re: RK Bosna
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MajklRounder
- Kontakt:
Pa kazem znam momka ne bih sigurno on prvi nista momak nema oca nije nikakva faca niti se pravi , trenirao sa mnom jos kad je igrao u Čeliku , na snimku se vidi da momak prvi dobija udarac i igra momak i za reprezentaciju talentovan momak strasno , i treba utvrdit pa on je ljudi tek napunio 18 godina i ako mu je mozda neko opsovao mrtve ili sad nesto logicno da ce momcic u tim godinama planuti ili ako ga je udario , nije da ga opravdavam nesto al sigurno ima neki dobar razlog za sve ovo sto se desilo a dobro znas kakvi smo mi navijaci na ovim prostorima ...
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Sve se slazem, plane svako, ali ovo je po meni neoprostivo. Kad kazem neoprostivo, mislim na to da decko jednostavno mora biti kaznjen. Ne radi mene i tebe, nego radi sebe da shvati da bez obzira na sve, on pravdu u svoje ruke ne može uzimati. To je ono sto ja govorim, dakle suspenzija neka tromjesecna, izgon iz reprezentacije. Cini se radikalno, ali to je za njegovo dobro. Ne mozes se sa 18 godina tuci sa papcima s tribina jer ti si sportista.MajklRounder je napisao/la:Pa kazem znam momka ne bih sigurno on prvi nista momak nema oca nije nikakva faca niti se pravi , trenirao sa mnom jos kad je igrao u Čeliku , na snimku se vidi da momak prvi dobija udarac i igra momak i za reprezentaciju talentovan momak strasno , i treba utvrdit pa on je ljudi tek napunio 18 godina i ako mu je mozda neko opsovao mrtve ili sad nesto logicno da ce momcic u tim godinama planuti ili ako ga je udario , nije da ga opravdavam nesto al sigurno ima neki dobar razlog za sve ovo sto se desilo a dobro znas kakvi smo mi navijaci na ovim prostorima ...
- MajklRounder
- Kontakt:
Treba proci sa opomenom nekom nista puno , sjecam se prosle sezona ne znam tacno koja ekipa u Zenici igrac hoce da se tuce sa publikom baca stolice,suta nogama sta stigne hoce na tribinu a taj momak ima mozda oko 26-27 godina otprilike jedva ga suzdrzali a ista situacija je i bila u zenici jedno 7-8 razlike za nas i igrac jednostavno isfrustriran sto je ofulao neko mu nesto sa tribina opsova on poludi i nije dobio ni utakmice kazne a ispred ociju delgata ...
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Ma ljudi, prvo nema opravdanja za ponašanje tog momka "igrača".
Drugo publika je ustala i navijala, cijele tribine, zadnja minuta utakmice, Konjuh dao gol za 10 razlike, kome bi bilo drago da gubi u toj atmosferi.
Treće "igrač" se uhvatio za ja.. i okrenuo prema publici.....Kako bi publika iz "velikih gradova" regovala???
Jesu to samo hajvani na tribinama u Zavidovićima, Živinicama, Gradačcu itd?? Koji su to veliki gradovi? U Sarajevu dođe na utakmicu 13 ljudi sa redarima. Molim vas ovde nije riječ o gradovima ili selima. Seljak nije onaj kome je sijeno pred kućom nego onaj kome je sijeno u glavi.
Malog "igrača" i velikog "trenera" treba kazniti pod hitno, ali oni su iz "velikog" Sarajeva, a da su iz "malih" Zavidovića ili Gračanice ili Dervente bili bi linčovani.
Drugo publika je ustala i navijala, cijele tribine, zadnja minuta utakmice, Konjuh dao gol za 10 razlike, kome bi bilo drago da gubi u toj atmosferi.
Treće "igrač" se uhvatio za ja.. i okrenuo prema publici.....Kako bi publika iz "velikih gradova" regovala???
Jesu to samo hajvani na tribinama u Zavidovićima, Živinicama, Gradačcu itd?? Koji su to veliki gradovi? U Sarajevu dođe na utakmicu 13 ljudi sa redarima. Molim vas ovde nije riječ o gradovima ili selima. Seljak nije onaj kome je sijeno pred kućom nego onaj kome je sijeno u glavi.
Malog "igrača" i velikog "trenera" treba kazniti pod hitno, ali oni su iz "velikog" Sarajeva, a da su iz "malih" Zavidovića ili Gračanice ili Dervente bili bi linčovani.
-
- Kontakt:
Ja bih ga kazno najmanje pet godina. Igrao sam preko 20 godina u bivšoj i ovoj sad ligi.Psovali su mi i žive i mrtve i šehide i Srebrenicu , ali okreneš se budalama sa osmijehom i nastaviš igrati. Igrač si i tako se moraš ponašati , ako si igrač.Publika je iza ograde i ne treba ih provocirati , ako pobijediš - dobro je , ako izgubiš - voz kući i plači....Ovi omladinci su sad neodgojeni , ali nisu oni krivi , trener mora biti uzor , a to se postaje stavom i znanjem a ne suhim **** i pričama - Eeeeeeeeeeee kad sam ja igr'o , to su bila vremena...A ovaj malac što se tukao sa publikom , treba razmisliti o bavljenju sportom , jer ako ovako reaguje sa 18 - 19 , šta će raditi kasnije ?
Imali gdje video ? , nisam vidio situaciju , ali ako je došlo do kontakta između navijača i igrača mogao bi i Konjuh jedno dvije utakmice odigrati u Lukavcu 

Više volimo Gradačac
Ipak su to naši stari prijatelji

Ipak su to naši stari prijatelji

Ova sadasnja bosna je skroz losa dva daleko najbolja igraca su im Delic i Peric,evo sad su ostali i bez Tatara koji je solidan golaman.Od ostali niko iznada prosjeka Zulfic zna zabiti ali momak nezna nikako da igra odbranu jos krilo od ostali Hrbat,Alibegovic,Ehendic,Brcakovic idt od njiha niko ni predispozicije da bi mogao postati rukometas kamoli sta dalje.O Terzi,Dedajicu da ne govorim nije cudo sto im je Smajlagic zabranio prilazit dvorani na 100 metar.
Sto je tice incidenda nema potrebe da se dize prasna oko ovog desavalo se mnogo gore stvari nebi bilo fer da se slome sad kola na ovom mladicu Becicu.
Mucic je tukao i sudije,protivnicke igrace,razne komisije
U Mostaru prosle godine su navijaci uletiti tukli su protivnice igrace i obrnuto
Konjuhovi igraci su se prosle godine tukli u Zenici sa navijacima
Igor Karacic je u Ljubuskom nakon postignutog pogotka svaki put klupi Izvidzaca i publici pokazivao srednji prist i **** im mater svima,i da ne nabrajam sve.
Ovo je sitnica za sve to vi sto pisete treba momku zabraniti u reprezenatiju,pa ljudi imajte malo obraza taj mladic igra dzaba u Bosnu i to prvenstvo mu je neka sansa da ga neko vidi i da ode iz ove nase bjede negdje gdje se rukomet igra za pare.Ovo je samo kap u moru sta se sve desava,pa Alberto Entreriios se tukao sa publikom prije par godina u finalu lige prvaka protiv Kiela pa nije dobio nista kazne,a vi osudzujete ovog mladica smijesno.
Sto je tice incidenda nema potrebe da se dize prasna oko ovog desavalo se mnogo gore stvari nebi bilo fer da se slome sad kola na ovom mladicu Becicu.
U Mostaru prosle godine su navijaci uletiti tukli su protivnice igrace i obrnuto
Igor Karacic je u Ljubuskom nakon postignutog pogotka svaki put klupi Izvidzaca i publici pokazivao srednji prist i **** im mater svima,i da ne nabrajam sve.
Ovo je sitnica za sve to vi sto pisete treba momku zabraniti u reprezenatiju,pa ljudi imajte malo obraza taj mladic igra dzaba u Bosnu i to prvenstvo mu je neka sansa da ga neko vidi i da ode iz ove nase bjede negdje gdje se rukomet igra za pare.Ovo je samo kap u moru sta se sve desava,pa Alberto Entreriios se tukao sa publikom prije par godina u finalu lige prvaka protiv Kiela pa nije dobio nista kazne,a vi osudzujete ovog mladica smijesno.
- MajklRounder
- Kontakt:
Bas se sjecam te scene bas sam pricao o toj utakmici prosle godine desni bek sjecam se dobro Konjuha isprovocirao navijace i poceo se udarati sutati sve oko sebe , psovao sudijama , delegatu pa nije dobio ni utakmicu kazne a taj momak je dosta talentovan i steta bih bilo da se udalji iz reprezentacije ...rkbosna je napisao/la:Ova sadasnja bosna je skroz losa dva daleko najbolja igraca su im Delic i Peric,evo sad su ostali i bez Tatara koji je solidan golaman.Od ostali niko iznada prosjeka Zulfic zna zabiti ali momak nezna nikako da igra odbranu jos krilo od ostali Hrbat,Alibegovic,Ehendic,Brcakovic idt od njiha niko ni predispozicije da bi mogao postati rukometas kamoli sta dalje.O Terzi,Dedajicu da ne govorim nije cudo sto im je Smajlagic zabranio prilazit dvorani na 100 metar.
- nazrnusoli
- Kontakt:
Za iste situacije RK Gračanica je drastično kažnjavana. Dvorana suspendovana 6 utakmica a igrač godinu dana suspenzije. Prošle godine isto tako zadnje kolo protiv Konjuha incident i dvorana suspendovana 2 utakmice. Nema oprosta kaznit tog majmuna iz RK Bosna makar pola godine suspenzije. Nek se malo ohladi a svojoj mami nek se hvata za j..a 

Ajde ljudi kad je nekog kazniti odma ste svi za to jedva cekate,ali kada neki mladic poput Becica ne primi platu po 6 mjeseci i vise je hladan nego sit onda niko nista ne pise.
Uvjek sam na strani igraca jer znam u kakvim uslovima naspupaju u nasoj jadnog ligi pate se kako znaju,zasto ne napisete da treba kazniti klubove koji varaju igrace i savez koji zivi od tih mladica koji gladni igraju bez novca i opet nista ne poduzma da ih zastiti.
Samo primjer kada bude okupljanje mlade reprezenatice ti momci koji ce nas prestavljati u dzepu nemaju ni marke dodzu tu o svom trosku ako im roditelji daju 10km to im je sav lukzut njiha 80% je taki.
Jedino par momaka sto igra vani imaju koju marku,ali velka vecina je prazni dzepova i sad jos kaznit i suspendovat tog Becica i ako je kriv to je neljuski i nemoralno.
Pogledajte sta Silvio Heinevetter radi suigracima,sudijama,navijacima pa ce te vidjeti da je ovo kap u moru.
Uvjek sam na strani igraca jer znam u kakvim uslovima naspupaju u nasoj jadnog ligi pate se kako znaju,zasto ne napisete da treba kazniti klubove koji varaju igrace i savez koji zivi od tih mladica koji gladni igraju bez novca i opet nista ne poduzma da ih zastiti.
Samo primjer kada bude okupljanje mlade reprezenatice ti momci koji ce nas prestavljati u dzepu nemaju ni marke dodzu tu o svom trosku ako im roditelji daju 10km to im je sav lukzut njiha 80% je taki.
Jedino par momaka sto igra vani imaju koju marku,ali velka vecina je prazni dzepova i sad jos kaznit i suspendovat tog Becica i ako je kriv to je neljuski i nemoralno.
Pogledajte sta Silvio Heinevetter radi suigracima,sudijama,navijacima pa ce te vidjeti da je ovo kap u moru.
- nazrnusoli
- Kontakt:
Sve to stoji što si naveo, samo netreba imati dvostruke standarde. Što bi neki igrač ako dolazi iz Sarajeva mogo radit šta hoće, udarat se sa publikom, psovat i držat se za j..a a pri tome nebit kažnjen a drugi igrači ako dolaze iz manjih sredina drastično se kažnjavaju. Nema tu igrača za 100 godina sa takvim ponašanjem. Sve je to do kućnog odgoja
- gradacac10
- Kontakt:
Sta bi za N.Selmana kojeg je neko ovdje spominjao? 

Ne treba pustat svakog ni da gleda tekmu, ali tako ce to uvijek biti u Bih ... 60minuta ti neko psuje svu familiju, gdje to ima ... Navijaj normalno, sta imas koji q psovat 60minuta ...
- nazrnusoli
- Kontakt:
Zato pravi igrači se isključe i ne čuju publiku a rade svoj poso na terenu. Misliš da se samo njemu psovalo. Zar također misliš da se u stranim ligama isto ne dešava ? Na šta bi ličilo kad bi na svaku psovku igrač otrčao u publiku da se bije. To bi ličilo na cirkus. Eh tu se vidi razlika između pravih sportista i ovih nazovi "igrača"
Moram odgovoriti ovom dječku iz ZE. Ja sam bio na utakmici Čelik - Konjuh prošle sezone i nisam vidio da se neko tukao od igrača Konjuha, psovki je bilo i ništa više, ali zato sam vidio ulazak navijača Čelika u teren, koji su bili iza gola Robijaši i pokušaj napada na tadašnjeg golmana Konjuha Beširovića. To ti mogu i dokazati video snimkom.
Što se tiče ponašanja na tribinama moram vas pitati jeste li ikad igrali u Travniku tj Turbetu, Bugojnu, Zavidovićima, Goraždu i sad kad bih najbrajao ispalo bi da je lipo jedino igrati u Sarajevu i B Luci jer nema puno publike.
Košija na zrnu soli 100% podpisujem sve što si rekao.
Što se tiče ponašanja na tribinama moram vas pitati jeste li ikad igrali u Travniku tj Turbetu, Bugojnu, Zavidovićima, Goraždu i sad kad bih najbrajao ispalo bi da je lipo jedino igrati u Sarajevu i B Luci jer nema puno publike.
Košija na zrnu soli 100% podpisujem sve što si rekao.
Ja bih kaznio trenera jer mladi igrač gleda kako se ponaša trener i on ga oponaša nažalost sve je manje pedagoga u sportu jer pojedini treneri dolaze i pijani na treninge,maltretiraju igrače,psuju i familije itd.Zato nije ni čudo što se igrači tako ponašaju,
jeli prva tri iz bh lige inasi timovi iz jadranske lige igraju ligu6
danedinho99 je napisao/la:jeli prva tri iz bh lige inasi timovi iz jadranske lige igraju ligu6
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.