Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jedva čekam utakmicu,samo da se ne povuku kao protiv Arsenala i Utd (u I poluvremenu) i biće dobro.
[youtube][/youtube]
Solidno.
[youtube][/youtube]
Solidno.
- youngredcomps
- Kontakt:

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Cak bi ti i skip bayless pozavidio na ovoj analiziVolimLiverpool je napisao/la:Hej Bože šta sve čovjek ovdje neće pročitat.Carlo je napisao/la:31.10 - poraz od Swansea.VolimLiverpool je napisao/la: Pametnice,tek sad smo ispali iz oba kupa.![]()
Dobar sastav,naš najjači trenutno bez dileme.
PAUZA DVA MJESECA I PAR DANA
06.01 - Mansfield
Dobar si
Kako možeš uopšte pričati o tom kupu u kojem uopšte nismo igrali u najjače sastavu tada?
Taj kup uopšte nije uticao na to.Vidjećemo kako će se stvari odvijati u preostalih 14 utakmica,kada smo ispali i iz drugog,daleko daleko daleko važnijeg kupa.
Tu je i Evropa Liga,ali može se igrati na dva fronta.Ionako Coutinho i Sturridge tamo ne igraju.
Ja ne znam šta si ti uopšte očekivao od ove sezone.Baš mi je žao što ti se nisu ispunile želje da uzmemo sve trofeje i budem četvrti u prvenstvu.Šteta.![]()
Dovoljno je pogledati zadnjih 6-7 utakmica u prvenstvu,i naći će se samo poraz od Uniteda i remi kod Arsenala a ostalo sve pobjede,a s obzirom na tekme do kraja tj. raspored,10 pobjeda od 14 utakmica bi bilo vrlo moguće.
Kazem ti, pravo si dobar

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Plači za Kennyem te gledaj igru Liverpoola pod najgorim menadžerom u historiji ovog kluba.Igru koja je,sviđalo se to tebi ili ne,daleko ljepša nego pod drugim mandatom Dalglisha.
You'll never walk alone.
VolimLiverpool je napisao/la:Plači za Kennyem te gledaj igru Liverpoola pod najgorim menadžerom u historiji ovog kluba.Igru koja je,sviđalo se to tebi ili ne,daleko ljepša nego pod drugim mandatom Dalglisha.

IZDRZI WBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bale u pm
bale u pm
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Confirmed #LFC team: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.
#MCFC team: Hart, Zabaleta (C), Nastasic, Lescott, Clichy, Milner, Garcia, Barry, Silva, Dzeko, Aguero.
#MCFC team: Hart, Zabaleta (C), Nastasic, Lescott, Clichy, Milner, Garcia, Barry, Silva, Dzeko, Aguero.
Nisam ocekivao da ce i Sturridge od pocetka, njega me nekako vise strah nego Suareza jer ce imati dodatni motiv danas.Neka je sa srecom i neka pobjedi bolji i da sudjenje bude vrhunsko...Zodiac je napisao/la:Confirmed #LFC team: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Garcia i Barry u sredini, hmm, mozemo itekako igrati s njima... 4. mjesto je udaljeno 10 bodova, tako da moramo dobiti.
Roger Federer the greatest of all time!
Ili on ili Raheem,a ovaj drugi već dugo vremena nije odigrao dobru utakmica tako da ipak se očekivao Daniel od početka,on i Suarez odlično surađuju u napadu.tevezito je napisao/la:Nisam ocekivao da ce i Sturridge od pocetka, njega me nekako vise strah nego Suareza jer ce imati dodatni motiv danas.Neka je sa srecom i neka pobjedi bolji i da sudjenje bude vrhunsko...Zodiac je napisao/la:Confirmed #LFC team: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.
Kao što ti reče samo nek suđenje bude korektno i to je to a siguran sam da će golova biti

Sretno i vama, neka bolji pobjedi.tevezito je napisao/la:Nisam ocekivao da ce i Sturridge od pocetka, njega me nekako vise strah nego Suareza jer ce imati dodatni motiv danas.Neka je sa srecom i neka pobjedi bolji i da sudjenje bude vrhunsko...Zodiac je napisao/la:Confirmed #LFC team: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.
- youngredcomps
- Kontakt:
a u pm i ovaj wba 7 utakmica nisu pobjedili,kao da gledam da ce sljedecu tekmu dobiti, 

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ajde nek neko postavi koji fin link 

Neka je i on skontao da od ovih mladića nema puno fajde.Ged Rea @ged0407
BR going with experience today - the oldest starting XI since Oct 2011 (Norwich home). Today's #lfc team averages age - 28 yrs 18 days.
tim je isti kao protiv arsenala, samo je enrique zamijenio wisdoma i to je donijelo prevagu
kelly trazi 45 000 sedmicno
(valjda za troskove lijecenja)
kelly trazi 45 000 sedmicno

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakvo bolan 4. mjesto...nemogu da vjerujem da ima likova koji misle da liverpul moze do LP
...kakvo razmisljenje
...ako liverpul izbori i ove godine EL da se svi kolektivno nogom u g.u.z.i.c.u iznabijaju i da ih brendon kakvom dobrom festom pocasti...cuj liverpul i LP
..nevjerovatni ste 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije Coutino još u sastavu,biće za sljedeću utakmicu.
zasad samo ovaj sopcast imam
sop://broker.sopcast.com:3912/139598" onclick="window.open(this.href);return false;
dole imate nekih linkova, stream, flash, torrent
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... -2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/139598" onclick="window.open(this.href);return false;
dole imate nekih linkova, stream, flash, torrent
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... -2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.