taman sam isto posao napisat, bravo lula!ahmic je napisao/la:kakva asistencija Lule...
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
- Goalgetter
- Kontakt:
Na rezultati. com kazu Ledesma asistent 

veze sa ledesmom nema, trehno igraca koji ga je cuvao ko slinu i nabacio iza ledja odbrane, prelijepa asistencija!Goalgetter je napisao/la:Na rezultati. com kazu Ledesma asistent
jok..pa gledamo utakmicu
inace lulic pravo aktrivan u drugom poluvremenu, pruza dobru partiju!
Ma jok to ti se oci zapetljale pa procitao Ladezmu a ovaj zamjenjen sa Brocchiem.Goalgetter je napisao/la:Na rezultati. com kazu Ledesma asistent
Jasta je nego Luliceva asistencija i to kakva.
Petkan objasnio Senadu u svlacionici,Lula yebat ce nas u Rimu ako zavrsimo tekmu bez ispaljenog metka.i ovaj to bukvalno skonto.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisam u prilici da gledam , a vidim na statistikama genoa 3 napada na gol 2 gola fantasticno nije ni lazio bolji bog zna al eto XD
lula predobar danas
.pa koliko trci frajer
.pa koliko trci frajer
Ako neko ima video asistencije neka salje , steta izgubise na kraju dobar bi im i bod bio al et...
ma koje odličan, loš kao i čitava ekipa .. odlična asistencija i jedan dobar prodor .. jedino Flocca može dobiti prolaznu ocjenu ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zašto nije počeo večeras?
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerovatno zbog umora tj. nastupa u reprezentaciji, a i mozda je Petkovic ga stavio na klupu iz nekih drugih razloga (Forma Lulica, taktika).Edol je napisao/la:Zašto nije počeo večeras?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Usao je u 16 minuti, dobar je bio u prvom poluvremenu. Spasio je jedan cist gol ispred Cavanija.
Haman k'o da je i poceo tekmu.Odmah u 18 minuti zamjenio Mauria.Edol je napisao/la:Zašto nije počeo večeras?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ovaj lulic je strasno precijenjen. prodala ga jedna utakmica protiv tottenhama i od tada nije postenu utakmicu odigrao... brzo ce on iz lazia nazad u young boys
ne vidim neki poseban razlog zašto je ostao na klupi .. igrao je i Candreva za repku kao i Lule, tako da to nema veze .. oba su slični igrači, s tim da je Candreva opasniji po gol, više šutira, mada i češće ide na prodore .. moje mišljenje je da Candreva svakako zaslužuje mjesto prije Luleta ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa niko ne tvrdi da je Ronaldo. problem je sto sa njim nikad ne znas. ponekad odigra fantasticno, covjek pomisli svjetska klasa, a ponekad izgleda kao nesto malo bolji amater. ali i tada ga izvlaci to sto se mnogo krece i trci, tako da sve u svemu uvijek moze biti koristan.zoky123 je napisao/la:ovaj lulic je strasno precijenjen. prodala ga jedna utakmica protiv tottenhama i od tada nije postenu utakmicu odigrao... brzo ce on iz lazia nazad u young boys
- sanelmasetic
- Kontakt:
Lulic je dobar igrac, samo imam osjecaj da ponekad previse ocekujemo od njega..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
e moj Lula....
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HariTz, Proximic i 20 gostiju.