FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rob do bagro
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la rob do bagro » 07 nov 2009, 16:27

Pipita je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Matip 1:1

DAJ BOZE DA BAYERN IZGUBI :mrgreen:
Realovac ne zayebayi...vidjecemo vas veceras :mrgreen:
nemas nas sta gledati.. Atletico propalitet jednako kao Bayern i Real... ne bih se cudio da Real pobjedi 5:0 a ni da izgubi 5:0 :mrgreen:

ono sto ja zelim reci da je vama prventstvo uteklo a iz LP ste ispali :mrgreen:
a nek smo ispali jel ti krivo...a veceras ce vam atletico poderat guzove,samo zato cu i gledat :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 nov 2009, 16:29

Pipita je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Matip 1:1

DAJ BOZE DA BAYERN IZGUBI :mrgreen:
Realovac ne zayebayi...vidjecemo vas veceras :mrgreen:
nemas nas sta gledati.. Atletico propalitet jednako kao Bayern i Real... ne bih se cudio da Real pobjedi 5:0 a ni da izgubi 5:0 :mrgreen:

ono sto ja zelim reci da je vama prventstvo uteklo a iz LP ste ispali :mrgreen:
Vas Atletico redovno dere, tako da nema veze sto su proalitet
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 16:31

Adinjo je napisao/la: Vas Atletico redovno dere, tako da nema veze sto su proalitet
nisu nas pobjedili ima 10 godina... njihova zadnja pobjeda protiv Reala je bila 1999. godine :?

jesam te sjeebo? :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 nov 2009, 16:33

Pipita je napisao/la:
Adinjo je napisao/la: Vas Atletico redovno dere, tako da nema veze sto su proalitet
nisu nas pobjedili ima 10 godina... njihova zadnja pobjeda protiv Reala je bila 1999. godine :?

jesam te sjeebo? :mrgreen:
Ah joj jesi pravo. Vama ono Valecija dere guzove kad god stigne, a ovaj Atletico Barcu...Sorryu buraz ,moja greska :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 nov 2009, 17:32

Bod sa okusom poraza.Sve u svemu ništa se nije promjenilo.Igramo isto,pravimo iste greške i jednostavno ne izgledamo kao ekipa koja nekog može pobjediti.Lično šta god da se desi i kakva god odluka da se donese ona će ići na štetu Bayerna.Jer se toliko zasralo da iz govana nema izlaza.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 nov 2009, 17:36

Jadno, tuzno :cry: Pa dokle vise sa ovim gurken-fussbalom :x
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 nov 2009, 17:36

taman pomsilim da cemo danas nekog nakon dugo vremena poderat ono opet razocarenje,pa boze dragi dokle da gledamo ovu sramotu od Bayerna...onaj Gomez nema pojma,sad gledam na dsf-u da se ljudi smiju sto je taj igrac doveden za te pare.Nesto se treba mijenjat,pa vise je stvarno sramota...kolko jos da gledam kako se muce na terenu,da ne znaju napravit akciju kako treba...nekad su se ekipe bojale dok su dolazile u Minhen :(
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 nov 2009, 17:44

Ako nakon ovog danasnjeg meca van Gaal ne dobije otkaz, onda stvarno cijelu upravu Bayerna treba poslati u ludnicu. Vi ovdje krivite upravu Bayerna, ali je ona najmanje kriva, dovela je ono sto je trazio van Gaal, jedino se oni mogu krivit za transfer Gomeza i Tymschchuka. Ja se pitam ko van Gaalu odobri trenersku licencu kad on smatra Pranjica, Braafheida, Ottla, Lella i ostale igracima za Bayern.

Ja licno mislim da ce van Gaal do Ponedjeljka dobiti ozkaz jer je ovo kap koja je prelila casu vode. Prvo Lahm kritikuje njega zbog dovodjenja nekih igraca (nije naveo imena), zatim danas Robben je bio pred crvenim kartonom na utakmici, Toni nakon sto je izmjenjen napustio je stadion i otisao kuci, igre na terenu nisu imali, u LP su vec ispali, jedino neko cudo ih moze spasiti, u Bundeligi zaostaju sest bodova za liderom tabele itd itd. Mislim da ce prvo van Gaala otjerati, a zatim ce u zimskom prelaznom roku dovesti pojacanja koja ce i to biti i rijesiti se ovog otpada kojeg trenutno imaju (cast izuzetcima).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 nov 2009, 18:08

Joj oni bi da se otpusti Gaal. Pustite covjeka da radi svoj posao. Sigurno ce se promijeniti nesto.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 18:13

Tomina pjesma Dotako sam dno zivota je ko izmisljena za Bayern :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 nov 2009, 18:17

Evo nešto da malo skrene misli sa "veličanstvene" partije naših voljenih igrača:

Deset najposjećenijih klubova: u prošloj sezoni

1. Manchester United (Engleska) - 75.304
2. Borussia Dortmund (Njemačka) - 74.748
3. Barcelona (Španija) - 71.045
4. Real Madrid (Španija) - 70.816
5. Bayern (Njemačka) - 69.000
6. Schalke 04 (Njemačka) - 61.442
7. Arsenal (Engleska) - 60.040
8. Milan (Italija) - 59.757
9. Celtic (Škotska) - 57.366
10. Hamburger SV (Njemačka) - 54.811

Među 50 najgledanijih evropskih klubova najviše ima engleskih (13) i njemačkih (13). Po šest ih dolazi iz Španije i Italije, četiri su iz Francuske, a tri iz Holandije. Po dva imaju Škotska i Portugal, a Turska jedan klub.
Sent from my Philips Smart TV.

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 07 nov 2009, 19:18

Bayern Munchen se sramoti gdje god stigne.

Slažem se u potpunosti sa Lahmom i njegovim mudrim izjavama.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 nov 2009, 22:19

Toni demonstrativno napustio stadion

Nogometaši Bayerna još su pokušavali pobijediti Schalke u derbiju 12. kola Bundeslige dok se Luca Toni u svom službenom vozilu uparkiravao pred kućni ulaz.

Novi skandal u uzdrmanome bavarskom velikanu otkrili su reporteri njemačkog Skya, te je moderator iz TV-studija u intervjuu na kraju utakmice Bayerna i Schalkea (1-1) na Allianz Areni izravno pitao trenera Louisa van Gaala kakve će posljedice snositi talijanski centarfor.

- Ja tu informaciju zasad nemam. Ako se to uistinu dogodilo, onda nije dobro. Morat ćemo o tome porazgovarati – rekao je vidno iznenađeni Nizozemac.

Toniju nije dobro sjela izmjena na poluvremenu, kada ga je Van Gaal ostavio u svlačionici zamijenivši ga Arjenom Robbenom. Ljutiti Talijan istuširao se te demostrativno otišao na prakiralište, sjeo u automobil i odvezao se kući za trajanja drugog dijela utakmice.

SMRT FASIZMU!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 nov 2009, 22:23

Raspad sistema.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 nov 2009, 22:40

Pipita je napisao/la:Tomina pjesma Dotako sam dno zivota je ko izmisljena za Bayern :mrgreen:

A ona "Kulu gradim a vihor je obara" je bas namjenjena vama :mrgreen:

Seru svi, krenuvsi od Lahma kojeg usput budi receno, ceka kazna...pa do Toni-ja koji misli ovdje izigravati zvijezdu, a najbolji im strijelac van Buyten :shock: Taj Toni - citaj:krampa, je daleko najplaceniji igrac Bundeslige.
Uhvatila ga prpa oko talijanske repke, da li ce se uopste naci na spisku selektora za mundijal.
E, pa Luca zabijaj, majka mu stara...pa ces docekat nekad kraj utakmice, a za let u JAR ne brini, uzet ce oni tebe....jer boljeg nemaju :mrgreen:

Galac ce prije ili poslije napustiti ovu ekipu, jer on snosi najvecu odgovornost. Pod njegovim vodjstvom igramo najruzniji fudbal ikad upamcen. Ali, ipak nije on na terenu, vec smijesni igraci koji igraju kao smuseni, izgubljeni ili ne znam ti ja vec sta.
Eto dajte nam Hitzfelda da vidimo sta ce on uraditi. Pola ekipe treba otici, naci prave zamjene i.....veliki dio od Audijovog novca uloziti na dovodjenje Hiddinka.
Hem dobar sa Franzom, hem daleko bolje sprecha deutsch, hem...nema ga stvarno boljeg!
Vom Jäger zum Gejagten

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 07 nov 2009, 22:55

geronimo je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Tomina pjesma Dotako sam dno zivota je ko izmisljena za Bayern :mrgreen:

A ona "Kulu gradim a vihor je obara" je bas namjenjena vama :mrgreen:

Seru svi, krenuvsi od Lahma kojeg usput budi receno, ceka kazna...pa do Toni-ja koji misli ovdje izigravati zvijezdu, a najbolji im strijelac van Buyten :shock: Taj Toni - citaj:krampa, je daleko najplaceniji igrac Bundeslige.
Uhvatila ga prpa oko talijanske repke, da li ce se uopste naci na spisku selektora za mundijal.
E, pa Luca zabijaj, majka mu stara...pa ces docekat nekad kraj utakmice, a za let u JAR ne brini, uzet ce oni tebe....jer boljeg nemaju :mrgreen:

Galac ce prije ili poslije napustiti ovu ekipu, jer on snosi najvecu odgovornost. Pod njegovim vodjstvom igramo najruzniji fudbal ikad upamcen. Ali, ipak nije on na terenu, vec smijesni igraci koji igraju kao smuseni, izgubljeni ili ne znam ti ja vec sta.
Eto dajte nam Hitzfelda da vidimo sta ce on uraditi. Pola ekipe treba otici, naci prave zamjene i.....veliki dio od Audijovog novca uloziti na dovodjenje Hiddinka.
Hem dobar sa Franzom, hem daleko bolje sprecha deutsch, hem...nema ga stvarno boljeg!
a kako bi Bogati bajern pobijedio kada njihova kompletna vezna linija, danas sto je pocela utakmicu, niti zna dati gol a jos manje napraviti. analiza

Svajnstajnger-igrao zadnjeg veznog -bud sto mu je ne prirodna pozicija bud ,realno, on nije kvalitet za Bajern
Van Bomel-zadnji vezni- nikakav igrac najlosiji kapiten u historiji fudbala onaka mrlja i grubijan i prznica da bude kapiten pa zna se sta treba da znaci kapiten
Timoscuk-igrao desno krilo-niti mu je to prirodna pozicija niti on zna igrati fudbaqla nesto malo u defanzivi ali ne mozes ako si bajern igrati sa dva defanzivna igraca , i da timoscuk bi mozda dobar bio za frajburg ali za bajern...
Miler-lijevo krilo- ne znam bas mnogo o mladicu ali po meni je on trebao dobijati prilike od 70min kada bajern vodi 3-*0 pa da onda da dva gola to jest da se kali pomalo uz dobre napadace ko je bajern ima a to su Toni i Klose

i na kraju o najvecem promasaju u historiji njemackog fudbala Gomezu ne treba ni trositi rijeci ej 30mil pa nisu normalni oni kroz bajern hoce da grade repku svabije.
Zadnja izmjena: LeBronJamesKing, dana/u 07 nov 2009, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
U ime Gospodara...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 nov 2009, 22:56

Evo maloprije sam procitao interviju Lahma i mislim da je covijek upravu za ono sto kaze. Njegova kritika je bila upucena na upravu i trenera kluba, jer kako on kaze Barcelona i Manchester imaju sistem u kojem igraju i za taj sistem dovode igrace, a mi igramo cijele pripreme u formaciji 4-4-2 i onda dovedu Robbena, pa se onda svi moramo prilagoditi formaciji 4-4-3, znaci dovode samo igrace, a pri tome ne gledaju hoce lise uklopiti u sistem Bayerna. Dalje sam na formu Bayerna citao razne komentare navijaca Bayerna sta misle o izjavi Lahma, i vjerovali ili ne njih izmedju 70-80 % kaze da je covijek upravu i da je rekao ono sto se dugo krilo ispod tepiha. Dalje govore da bi najvise volili da ga suspenduje uprava kluba, i da ih moze tuziti i da besplatno moze otici u neki drugi klub, najvise navode Barcelonu, jer je on zasluzi da igra s igracima, a ne s klocevima (cast izuzetcima).
Ko je citao moje postove na ovoj temi zna da sam ja ovo davno pricao da se dovode samo igraci, a nije vazno kako ce se ukopiti u igru i hoce li biti od koristi, no vazno je da se oslabi konkurencija.
Dalje ova kriza u Bayernu je bas krupna, jer gdje 80 % navijaca Bayerna moze zeljeti da njihov klub dobije kaznu i da najbolji igrac (naravno pored Ribery-a i Robbena) ode besplatno u neki drugi klub. Naravno i dalje spominju da bi najvise volili da se milioni iz ugovora s Audijem uloze u dovodjenje Hiddinka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 07 nov 2009, 23:03

Lahm je u potpunosti u pravu i svaka mu čast što ima muda da izađe i kaže da ne valja ništa šta se radi. Što se skrivati. Bastian je igrač koji je najveći propalitet uz Bommela u Bayernu. To je sada već očigledno.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 nov 2009, 01:36

Lahm je u pravu, ali ne radi se to tako, preko medija. Ima interni nacin.

Ko zna, mozda je ovo ciljano uradio, jer on nije od jucer u Bayernu, za dobrobit kluba.

Po rezultatima "kazne" znati cemo vise...kako su ga "oni" prokuzili.
Vom Jäger zum Gejagten

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 08 nov 2009, 01:44

Šta će mu, ionako im je među najboljima. Bayern je propao i ove i prošle sezone do bola. Nije bitna pozicija na tabeli koja boli bavarce, već igra kakvu je prokazuju posljednih kola. Kako da kažem a da ne povrijedim nekoga, "brukaju" se. Nije ih stid, a toliko uloženo u ekipu, te ja padam na njima. Eto kakva je Bundesliga, toliko loših rezultata a samo 6 bodova zaostaju, kakvi su onda oni dobri.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.