nema ti odgovora, uhvatili smo bicu na sta cilja.Ibizevic je napisao/la:Maestro je napisao/la:@Majstor10
pricas nam vamo neku pricu kako on jedva ceka nastup pod Zasatvom BiH a on dobio poziv U-20 Repke Njemacke. To bas nesto se ne uklapa u tvoje price!
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Yebiga @Majstore odazoveli su u njegovu u A-20 Nemacku,jer je vec odbio poziv za Ljubljanu koji bi mu trebao znaciti njegovu ''zelju''i s tim u vezi sve odgovore u vezi papirologije sta je do saveza a sta do njega..Ovako Sandzo Glavonjic je objasnio kompletnu situaciju.
A i ti mozes odmoriti,ko i onaj @Alen O'prosti Halilovic.
A i ti mozes odmoriti,ko i onaj @Alen O'prosti Halilovic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kola danas na klupi, za nadati se da ce uci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- maximusdecimus
- Kontakt:
bila bi to velika stvar za švapsku U20 reprezentacijubhsport je napisao/la:Kola danas na klupi, za nadati se da ce uci.

@ maximuse, svaka ti je k'o iz ćitaba
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- maximusdecimus
- Kontakt:
hvala,hvalazizu1991 je napisao/la:@ maximuse, svaka ti je k'o iz ćitaba

Tako je bila velika stvar za Kanadu, debi Asmira u Portsmothu.maximusdecimus je napisao/la:bila bi to velika stvar za švapsku U20 reprezentacijubhsport je napisao/la:Kola danas na klupi, za nadati se da ce uci.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Odigrali koji minut
nije al bolje tako posto su izgubili. ja mislim ako ovako nastavi da ce brzo uzeti mjesto ovom fuchsutulln je napisao/la:Odigrali koji minut
Majstore 10, sto to nisi ulazio u igru danas:-)
nije mogo piso nešto na forumu.hroni je napisao/la:Majstore 10, sto to nisi ulazio u igru danas:-)
DRUG NEBI TI PUNCA
Valjda nije bio spreman bolestan neznam ali fuchs je katastrofa od igraca
Fuchs je odron odrona,ekipa u krizi,,eto Koli sanse da se ustali u prvih 11
E da je bio dalje trener huub stevens, bio bi Kola u prvoj postavi ODAVNO.hroni je napisao/la:Fuchs je odron odrona,ekipa u krizi,,eto Koli sanse da se ustali u prvih 11
De nam reci @majstore šta je sa tim pozivom u U - 20 vrstu Njemačke ?
Dokle je sa papirima ? Otkud da najednom brave bosnian heart dobiva poziv za Elf ?
Dokle je sa papirima ? Otkud da najednom brave bosnian heart dobiva poziv za Elf ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobio je poziv Njemacke U20 Reprezentacije za utakmicu protiv Italije u srijedu.
- Principatus
- Kontakt:
Pa dakle on ce stvarno uzeti radije poziv te male reprezentacije Elf-a protiv Italije, nego da dolazi na teferic u Sloveniju? Aaah kako je naivan.
A kako su tek ovi u savezu to pametno uradili, reprezentativcima drugih drzava na isti dan urucili poziv za dijasporsku party, kad ovi imaju pozive za druge reprezentacije. Teferic ili igrati utakmicu, sta je bolje za karijeru? 
Nego onako bez sale, momak je vec imao kartu za utakmicu u Sloveniji, ali sada je dosao poziv. Pa naravno da ce doci poziv nisu Nijemci ludi da ne pozivaju tako perspektivnog igraca, ali eto mi smo jaci u fudbalu od Njemacke pa ga nemoramo zvati, a mogli smo vec ima najmanje pola godine odkako se vrti sa 1. ekipom Schalke. I sve do sada srediti, pa bi nam igrao lijevog beka protiv Slovenije. Ali pojedini ljudi nisu sposobni ni da malo prognoziraju za buducnost. Fuj.

Nego onako bez sale, momak je vec imao kartu za utakmicu u Sloveniji, ali sada je dosao poziv. Pa naravno da ce doci poziv nisu Nijemci ludi da ne pozivaju tako perspektivnog igraca, ali eto mi smo jaci u fudbalu od Njemacke pa ga nemoramo zvati, a mogli smo vec ima najmanje pola godine odkako se vrti sa 1. ekipom Schalke. I sve do sada srediti, pa bi nam igrao lijevog beka protiv Slovenije. Ali pojedini ljudi nisu sposobni ni da malo prognoziraju za buducnost. Fuj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Evo mu idealne prilike da se izjasni u kom dresu se vidi u buducnosti..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Lakse i brze je dobio Zachary Wright nase drzavljanstvo nego ovi nasi sramota dokaz koliko je bolji kosarkaski savez od fudbalskog a kola je dobio poziv za u20 njemacke ocekivano i razumljivo a dok god nema pravo da igra za nas igrat ce za mlade repke njemacke inace dobro jutro ljudi kako ste sta ima kako familija evo imate selam od majstora
Igrat ce on za Njemacku ako bude dovoljno dobar. Na nasu srecu, vjerovatno nece bit dovoljno dobar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10, Normus90, Sveti i 24 gosta.