Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Mercedes klasa iznad svih.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa ona A klasa i nije Bog zna kakvo auto. Mogli bi ovdje vrlo lahko japanci iznenadit 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kolika se krece cijena kod nas Mercedesa a-klase?
Nekih 25 hiljada eura koliko ja znam.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa osnovni paket sa benzinskim motorem je oko 24 000 € dok ce najjeftiniji dizelas kostati oko 27 000 € 

36 000 KM kosta A klasa.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jesi opsiran. Sta je to? Ciganska klasa sa HHO sistemom pogona iz Bos. Šamca
http://www.caradvice.com.au/210375/kia- ... ed-geneva/" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace auto koje ce biti predstavljeno u martu u Zenevi

http://www.caradvice.com.au/210375/kia- ... ed-geneva/" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace auto koje ce biti predstavljeno u martu u Zenevi

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Koliko je pala cijena Golf 2 u zadnjih godinu dana? Jedina drzava na svijetu u kojoj Golf 2 kosta 4000 maraka zadnjih deset godina.High je napisao/la:Za period od godinu dana, kol'ko autu padne cijena? U prosjeku?
Znaci, osnove ekonomije, primarno ponuda>potraznja.
Sve ostalo bi spadalo pod vremensku amortizaciju vozila, izlazak novih modela i zdravo trziste. BH trziste to nije.
...Život za Široki...
http://i1007.photobucket.com/albums/af1 ... -light.jpg
Mozel da mi neko kaze sta znaci ovo upozorenje, danas mi se upalilo na Fiat Stilo.......auto ide normalno nikakvih problema nema....pa ako je neko imao slicno iskustvo da mi kaze o cemu je rijec?
Mozel da mi neko kaze sta znaci ovo upozorenje, danas mi se upalilo na Fiat Stilo.......auto ide normalno nikakvih problema nema....pa ako je neko imao slicno iskustvo da mi kaze o cemu je rijec?
Bilo kakva greska na motoru.Vozi na dijagnostiku da vidi sta je da ne bi bespotrebno naglabao,moguce je milion gresaka a da se ona upali.Pretpostavljam da nije uopste neki tezi kvar ako ti auto radi normalno. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Bilo kakva greska na motoru.Vozi na dijagnostiku da vidi sta je da ne bi bespotrebno naglabao,moguce je milion gresaka a da se ona upali.Pretpostavljam da nije uopste neki tezi kvar ako ti auto radi normalno.
Ma radi sve normalno......znas li mozda koliko kosta samo sto ga prikljuci na komp?
Ne znam u BIH,ali znam da cena varira od mehanicara do mehanicara.Ne verujem vise od 20-ak eura.jelle je napisao/la:Devil je napisao/la:Bilo kakva greska na motoru.Vozi na dijagnostiku da vidi sta je da ne bi bespotrebno naglabao,moguce je milion gresaka a da se ona upali.Pretpostavljam da nije uopste neki tezi kvar ako ti auto radi normalno.
Ma radi sve normalno......znas li mozda koliko kosta samo sto ga prikljuci na komp?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
mere bit opasno, a ne mora...jelle je napisao/la:http://i1007.photobucket.com/albums/af1 ... -light.jpg

http://aftersales.fiat.com/ELUM/Model.a ... _number=#1" onclick="window.open(this.href);return false;
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
To znam
Nis do sutra dok ga ne prikljucim na komp, samo se et nadam da nije nis ozb. jel auto ne pokazuje nikakve greske radi savrseno da je nesto ozb valjda bi se nesto culo il bi uticalo na njegove preformanse

Nis do sutra dok ga ne prikljucim na komp, samo se et nadam da nije nis ozb. jel auto ne pokazuje nikakve greske radi savrseno da je nesto ozb valjda bi se nesto culo il bi uticalo na njegove preformanse
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Reci ce ti ''ispusi'' auto, odnosno stisni ga malo na otvorenoj cesti, jedno 95 posto.
...Život za Široki...
Care stiscem ga ja, neam ga sta "ispuhivat" redovno ja to radimŠB_Fidelis je napisao/la:Reci ce ti ''ispusi'' auto, odnosno stisni ga malo na otvorenoj cesti, jedno 95 posto.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znas kako se kaze, sacuvaj me Boze rata i fiata 

Bosniacum Lilium je napisao/la:znas kako se kaze, sacuvaj me Boze rata i fiata
4god je kod mene, nisam imao nikad nikakv problem osim sto sam ga par puta ja okrzno, al to je do mene.....tak da sam ja prezadovoljan sta pruza Stilo za te pare
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
salim se, pricao sam ovdje ranije o stilu. Nema boljeg common-raila od Fiatovog JTD-a
barem se nadam da vozas takvog 

Bosniacum Lilium je napisao/la:znas kako se kaze, sacuvaj me Boze rata i fiata

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 8 gostiju.