duplanje ide svojim tokom. jucer +16 km (cilic-fognini kvota 1), danas ako prođe barca +57 km

morao sam na 3 tiketa jer ne daju kvotu 1.01 na vise od 20 km
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

14(uh,uh)amarosim je napisao/la:ABa liga
Travis(ZAD) 14,5 manje wwin
http://www.zdnews.hr/travis-ce-zaigrati ... s-herniji/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova ozljeda je vrlo zeznuta buduci da su ledja u pitanju,vjerovatno ce imati i smanjenu minutazu(ovo za Krasica je samo šupljak,igrat ce sigurno,pa zglob je u pitanju,samo dobra bandaža i piči momak),vrlo im je vazna utakmica jer ovdje ko izgubi,u velikm je problemima,Travis se mijenja sa Krasicem i Ivanovim.................
Turska liga
Aliaga 68,5 više
Igraju kuci sa Galatom,zadnjih 5 utak kuci sve preko 70 zabili,imaju dobre sutere(Shumpert,Chalmer,Goerkem,Haciyeva,svi oko 40 posto za tricu)...kvota na ukupni broj koseva u nekim kladionicama je vec pala na 1,60 i u toj varijanti domacin bi mogao preko ove granice......Galata u zadnje vrijeme i ne briljira u obrani(npr.u Eurocupu primili 91 u gostima od Ulma a zadnje dvije u gostima obje primili prko 70 poena)
NBA
Atlanta-Chicago 1 1,65
Gosti u velikim problemima sa ozljedama,sinoc su bili bez Boozera,Noaha i Hinricha,vjerujem da barem dvojica vcrs nece igrati(najblizi da igra je Boozer dok su ova dvojica pod velikim upitanikom) tako da su domacini veliki favoriti.................

sretno ako ko bude pratio ja ovo igram za sutra
  sretno ako ko bude pratio ja ovo igram za sutra 
tonii je napisao/la:probati uživo
Roda 1-2 Heracles 1 6,50

tonii je napisao/la:Fulham(-2+)-Manchester Utd (02.02. 18:30) više 1,60
Bordeaux(PiK)-Valenciennes (02.02. 20:00) X 1,75
Roda Kerkrade-Heracles Al. (02.02. 19:45) 1X 1,35
Sabadell/odg-BarcB (02.02. 18:00) da 1,50
Kärpät Oulu-Jokerit Hels. (02.02. 16:00) 1X 1,45
8,22
MOZE MOZE!!!hapa je napisao/la:pitanje ...ja danas uplatio na atlantu protiv cikaga 1x 1.46. ..sad nesto gledam-kvotu mi skinuli na 1.26...koliko je to moguce. mislim izmjeniti kvote poslije uplate-a uplatio sam preko neta..a sigurno znam kad sam uplacivao da je bila 1x 1.46 a 1 1.65...imaju li to pravo...sta ja znam kad nista neznam...
prošlo... 20 razlike dobila barcelona....Panda je napisao/la:
duplanje ide svojim tokom. jucer +16 km (cilic-fognini kvota 1), danas ako prođe barca +57 km
morao sam na 3 tiketa jer ne daju kvotu 1.01 na vise od 20 km
Bravo majstore, evo i mog od veceras..Willy je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.