o tome ja pričamMuumii je napisao/la:ja imam informaciju izvor vrlo blizak savovicu da ce igrati on za nas bez obzira na srbiju i na sveneno#4 je napisao/la:Nista to jos nije sigurno....Nista...
Srbija je pokrenula proces da dobiju Savovica....
Sa Emirom ce isto biti cirkus...
Vjerovatno ce nam dati nesto, sada je samo pitanje sta...ako ocete vec direktne informacije,a sto se djece ove tice tu nisam bas upucen ali znam sigurno da cemo "ONOG" treceg tajnog igraca 1000% dobit ovo je informacija iz gotovo pa prve ruke
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Tog treceg ili ce klonirati ili izmisliti .. Ne znam vise sta da mislim 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Idete mi vise na qurac sa tim tajanstvenim igrama, ili recite direktno imena ili sutite i pustite nas da cekamo u neizvjesnosti taj famozni 12. februar.CashMan je napisao/la:o tome ja pričamMuumii je napisao/la:ja imam informaciju izvor vrlo blizak savovicu da ce igrati on za nas bez obzira na srbiju i na sveneno#4 je napisao/la:Nista to jos nije sigurno....Nista...
Srbija je pokrenula proces da dobiju Savovica....
Sa Emirom ce isto biti cirkus...
Vjerovatno ce nam dati nesto, sada je samo pitanje sta...ako ocete vec direktne informacije,a sto se djece ove tice tu nisam bas upucen ali znam sigurno da cemo "ONOG" treceg tajnog igraca 1000% dobit ovo je informacija iz gotovo pa prve ruke
Anfernee "Penny" Hardaway #1
vidim pričate o nekom "trećem", a ko su prva dvojica?:-D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
savovic (50,01% nas) i omic (25% nas)JTS je napisao/la:vidim pričate o nekom "trećem", a ko su prva dvojica?:-D
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
aha, a je li taj "tajanstveni" neki talenat ili šta već, ili baš niko ne zna o kome se radi ..nerminh74 je napisao/la:savovic (50,01% nas) i omic (25% nas)JTS je napisao/la:vidim pričate o nekom "trećem", a ko su prva dvojica?:-D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Samo polako, neka se sve slegne... Bićemo mi hit EP-a 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
polako, prva stvar sto me je otac ucio u sportu (sada ce mu skoro 50 godina kako se bavi sportom) jeste jedan skijaski terminCashMan je napisao/la:Samo polako, neka se sve slegne... Bićemo mi hit EP-a
prvo skoci pa reci hop
ili ti dodaj na svoje
ako Bog da
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Hajde de, pravo mi se sviđaju namjere, planovi i želje Haruna i ekipe, stvarno se maksimalno zalažu, šta god da izvuku biće dobro.
Mozda je Ibrahim Jabber to iznenadjenje 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ljudi, cuvajmo Ognjena Kuzmica k'o zjenicu oka naseg....
Juventud izgubio u gostima od Valjadolida 69 - 67....
Kuzmic imao 18 poena i 14 skokova, index 24....
Sinanovic, s druge strane igrao 2 minute, i uspio je samo da napravi dva faula, index -2...
Sinanovic, s druge strane igrao 2 minute, i uspio je samo da napravi dva faula, index -2...
Pravda za Papeta!
ako mu srce kuca za nekog drugog, onda cemo ga tesko sacuvati.Dufresne je napisao/la:Ljudi, cuvajmo Ognjena Kuzmica k'o zjenicu oka naseg....![]()
Ja vjerujem da će on igrati za nas. Ipak, kod nas bi imao i više prilike za igru.Dufresne je napisao/la:Ljudi, cuvajmo Ognjena Kuzmica k'o zjenicu oka naseg....![]()
Ma osim Krstica , nema ni Srbija nekog izbora za backup centra (izuzmimo Rakovica i Darka)
Kosta Perovic,Štimac,Musli,Katić,Bobo Marijanovic..
Sve teske sirovine i po nicemu kvalitetniji od Kuzmica..
evo , Omic dva ofanzivna skoka pa poeni..
ima sada bez Baynesa i Pagde-a dovoljno prostora i minuta..
cekaj ti stvarno mislis da ce oni izostavit perovica npr sa spiska zbog kuzmica ? oni moraju pozvat kao treceg centra muslija i to ce bit tako 100% da ce njih trojica cinit njihov centarski trojac,jednostavno kuzimc je nas vjerujte u toRaul_64 je napisao/la:Ma osim Krstica , nema ni Srbija nekog izbora za backup centra (izuzmimo Rakovica i Darka)
Muumii je napisao/la:cekaj ti stvarno mislis da ce oni izostavit perovica npr sa spiska zbog kuzmica ? oni moraju pozvat kao treceg centra muslija i to ce bit tako 100% da ce njih trojica cinit njihov centarski trojac,jednostavno kuzimc je nas vjerujte u toRaul_64 je napisao/la:Ma osim Krstica , nema ni Srbija nekog izbora za backup centra (izuzmimo Rakovica i Darka)
Pa volio bi da Kuzmic bude nas , jer kao i sto kazem bolji mi je od svih ovih kojih sam se sjetio da bi mogli konkurisati za drugog centra Srbije
Kosta Perovic vec dvije godine ne igra ozbiljnu kosarku , drugo je sto Duda ima neku suhu na Tepica,Paunica,pomenutog i slicne..
dabogda Kuzmic,Savovic,Omic,Sulejmanovic i taj neki famozni svi igrali za nas..
Kosta Perovic vec dvije godine ne igra ozbiljnu kosarku , drugo je sto Duda ima neku suhu na Tepica,Paunica,pomenutog i slicne..
dabogda Kuzmic,Savovic,Omic,Sulejmanovic i taj neki famozni svi igrali za nas..
jest da je ne vezano za temu al politika srpske repke se zasniva na tome da se na svakoj poziciji mora pozvati igrac iz partizana il cz ili nekog drugog domaceg kluba ako je perspektivan jednostavno tako pokusavaju prodati te momke u vece klubove da napreduju i na prvenstvu ce sigurno biti lucic i musli iz partizana i ne znam ko jos aa iz cz ce sigurno biti 1-2 igraca ako ne i viseCashMan je napisao/la:Muumii je napisao/la:cekaj ti stvarno mislis da ce oni izostavit perovica npr sa spiska zbog kuzmica ? oni moraju pozvat kao treceg centra muslija i to ce bit tako 100% da ce njih trojica cinit njihov centarski trojac,jednostavno kuzimc je nas vjerujte u toRaul_64 je napisao/la:Ma osim Krstica , nema ni Srbija nekog izbora za backup centra (izuzmimo Rakovica i Darka)
ima sada bez Baynesa i Pagde-a dovoljno prostora i minuta..tak je
Eh , sad mislim da lupas
prvo Lucic svakako zasluzuje da igra ( i igrat ce) za Srbiju
a koga ce to promovirat iz Zvezde ? Ivana crnog Rakocevica ?
mogu samo Savovica po toj logici..
prijatelju ja nigdje nisam rekao da ce lucic biti pozvan ne zasluzeno jer lucic po meni ce vecinu minuta svojih proves na parketu aa sto se tice zvezde ne znam kakvih igraca imaju ali sigurno ce biti jedan mladi igrac iz cz na EB. ili iz nekog drugog tima srpskogRaul_64 je napisao/la:Eh , sad mislim da lupas