Igracima u domacim ligama smijes slati pozive, Beric igra u Mariboru, tako da je mogao biti pozvan, dok za igraca koji igra u nekim drugim ligama, moras poslati 14 dana prije poziv (sto je i Pape rekao).sajo10 je napisao/la:Kako to? Pa danas sam cito ako se ne varam da je Dedic povrijedjen i da je Beric dobio naknadno poziv? Hmm..Goalgetter je napisao/la:Jos uz to, nemoze slati poziv novima (sto ne bi ni uradio) jer pozivi za reprezentaciju trebaju biti poslani 14 dana prije.
Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
Idealno, sace se uvalit' neki invalidi iz PL, koji ce opravdat' poziv i eto ih u narednu godinu , redovni .
Sent from my Commodore 64
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mi smo mLogo jaci i mozemo igrati protiv njih i bez klupe..samo da skupimo 11 insana..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Vjerovatno si ti prvi na spisku.nihco je napisao/la:Idealno, sace se uvalit' neki invalidi iz PL, koji ce opravdat' poziv i eto ih u narednu godinu , redovni .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne sikiraj se nece to biti slucaj..nihco je napisao/la:Idealno, sace se uvalit' neki invalidi iz PL, koji ce opravdat' poziv i eto ih u narednu godinu , redovni .
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa ovisi ko je menadzer /sajo10 je napisao/la:Ne sikiraj se nece to biti slucaj..nihco je napisao/la:Idealno, sace se uvalit' neki invalidi iz PL, koji ce opravdat' poziv i eto ih u narednu godinu , redovni .
Joj kad ovaj krene o menadzerima i igracima. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Malo nas je al smo ludi.
Safet Sušić
Safet Sušić
Cudo je bilo one godine na Parkenu. Mozda se ove ponovi .. Sve je to zivot, nista cudno ..
bolje invaldie iz premier lige malde igrace koj mogu nesto u buducnosti napravit nego ohrdine koje se potucaju po evropi s noge na nogunihco je napisao/la:Idealno, sace se uvalit' neki invalidi iz PL, koji ce opravdat' poziv i eto ih u narednu godinu , redovni .
Dusa bi me bolila kad bi nas Janezi pobjedili, ali eto bolje da nas ovih pehovi sa igracima zadese sada nego pred Grcku.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
a kad smo mogli od rijeke gubit mozemo i od slovenaca ne prizeljkujem ali dok sajo ima rezultat nek radi sto misli da treba i dovodi igraci za koje misli da njemu trebaju,jer kad na kraju podvuces crtu ako se ne plasiramo on leti sve jasnoElegant je napisao/la:Dusa bi me bolila kad bi nas Janezi pobjedili, ali eto bolje da nas ovih pehovi sa igracima zadese sada nego pred Grcku.
Pa ja, Safet je pametan, netrebaju nam novi igraci, za to prijateljske utakmice ne sluze. 

U Slo. snijeg pada. Mogla bi tekma ponovo u KP ..
ja bi mu, ako se ne plasiramo , dao jos 2 puta da vodi reprezentaciju. kazna za slijepilo i podrzavanje nesposobnjakovica. super, bar bi se non stop veselili. Treba utvrdit .ciza je napisao/la:a kad smo mogli od rijeke gubit mozemo i od slovenaca ne prizeljkujem ali dok sajo ima rezultat nek radi sto misli da treba i dovodi igraci za koje misli da njemu trebaju,jer kad na kraju podvuces crtu ako se ne plasiramo on leti sve jasnoElegant je napisao/la:Dusa bi me bolila kad bi nas Janezi pobjedili, ali eto bolje da nas ovih pehovi sa igracima zadese sada nego pred Grcku.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 02 feb 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
taman i kvesic se povrijedio, hocemoli imat 11 igraca za zmajceke???? hehe, danska u parkenu 2, onda je bilo 13 igraca sve ukupno, koliko ce bit sad?valterboy je napisao/la:Pa ja, Safet je pametan, netrebaju nam novi igraci, za to prijateljske utakmice ne sluze.

U ljubljani ga nema što je najbitnijesamson je napisao/la:U Slo. snijeg pada. Mogla bi tekma ponovo u KP ..
Kako ga nema kada ga s prozora gledam?Zekoo je napisao/la:U ljubljani ga nema što je najbitnijesamson je napisao/la:U Slo. snijeg pada. Mogla bi tekma ponovo u KP ..
ja bi mu, ako se ne plasiramo , dao jos 2 puta da vodi reprezentaciju. kazna za slijepilo i podrzavanje nesposobnjakovica. super, bar bi se non stop veselili.[/quote][/quote]nihco je napisao/la:
a kad smo mogli od rijeke gubit mozemo i od slovenaca ne prizeljkujem ali dok sajo ima rezultat nek radi sto misli da treba i dovodi igraci za koje misli da njemu trebaju,jer kad na kraju podvuces crtu ako se ne plasiramo on leti sve jasno
lave ti pricas isto da on ne poziva neke top klasne igrace od kojih nam zavisi igra,to su jos uvjek igraci koji po kvaltieti nisi nista slabiji i nista bolji od onih koje imamo,dakle evorpski prosjek i to onaj teski,aludiras na igrace koji igraju u evorpi vec nekoliko godina niko nikakvog zapazenijeg rezutlata nema nit ih ko od ozbiljnjih klubova misli dovodit nit oni to kvalitietom zasluzuju(visca bi se trebao probat to se slazem a za ostale niko suze pustit nece)
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 02 feb 2013, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.