Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Izgleda da Aston Villi ove sezone bas lezi Liverpool, kao grad 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Dade ga Carroll Swansiju 

Evo i Carroll dade go 

- youngredcomps
- Kontakt:
rizo sisoko razvaljuje,steta sto ga nismo doveli. 

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Carlo je napisao/la:Nisi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Everton kiks,Chelsea kiks,Swansea kiks...not bad
.

Rizo, kakav je Sissoko?
Big Andy majstor
Ngoo također zabio za Hearts.
Big Andy majstor
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Bezveze igrac, ne treba nam. Bolji je Allen.Carlo je napisao/la:Rizo, kakav je Sissoko?
Big Andy majstor
Bolje da mene zaposle kao skauta, dzabe bih radio za Liverpool.
Evo im Allen, Borini i Brenda gratis za Sissoka.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
I Ince opet.Carlo je napisao/la:Rizo, kakav je Sissoko?
Big Andy majstor

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Koji bi to napad bio Ince, Carroll, Ngoo

Šteta što Coutinho ne može igrati sutra,pa makar pola sata.
Nova zurkica:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Ako se ne varam takvu je imao i u newcastlu kad je dominiraoHenderson je napisao/la:Nova zurkica:

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Što ne može?Zodiac je napisao/la:Šteta što Coutinho ne može igrati sutra,pa makar pola sata.
You'll never walk alone.
Mogao je igrati, ali nije prijavljen zato sto je dobio dva-tri dana odmora. Nije u Liverpoolu uopste, vratio se u Milan. U ponedjeljak pocinje trenirati sa ekipom.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
pa šta je ovo svaku utakmicu igramo nedjeljom, a protiv WBA ćemo igrati čak i u ponedjeljak? 

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sutra idemo po pobjedu,nema razloga da pustimo Cityu,pitanje prvaka je već riješeno 

You'll never walk alone.
- youngredcomps
- Kontakt:
ako sutra izgubimo izgubili smo i posljednju nadu da mozesmo do te 4 pozicije.VolimLiverpool je napisao/la:Sutra idemo po pobjedu,nema razloga da pustimo Cityu,pitanje prvaka je već riješeno
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- VolimLiverpool
- Kontakt:
To je toyoungredcomps je napisao/la:ako sutra izgubimo izgubili smo i posljednju nadu da mozesmo do te 4 pozicije.VolimLiverpool je napisao/la:Sutra idemo po pobjedu,nema razloga da pustimo Cityu,pitanje prvaka je već riješeno

Ima li rumoursa oko sastava?
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.