Bonera-Mexes 60-40%pesmaster je napisao/la:jao bonera![]()
![]()
![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ebo li ga bonera
tamam nam krenulo kad se ovaj pojavi.... on i flamini uljezi u sastavu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
E moj Allegri , nikad' nećeš naučiti ..
Staviti u ekipu Boneru , uz Flamini-a , pa najvjerovatnije i Abate-a .. Ne može to nikako na dobro izaći.
Taman se insan ponada da je i "naš" trener skontao neke stvari , pa zar taj isti Bonera koji je prije godinu-dvije skrivio 4 gola na San Siru , i to baš protiv Udinesea .
Staviti u ekipu Boneru , uz Flamini-a , pa najvjerovatnije i Abate-a .. Ne može to nikako na dobro izaći.
Taman se insan ponada da je i "naš" trener skontao neke stvari , pa zar taj isti Bonera koji je prije godinu-dvije skrivio 4 gola na San Siru , i to baš protiv Udinesea .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sta ces,Zapata ga moze napravit od lopte jbt,cuj Bonera,ne znam sto se i njega ne rjese vise,samo Allegri izgleda vidi dobrog stopera u njemu.
Jbg,makar je napad ukusan
Jbg,makar je napad ukusan

[youtube][/youtube]
Jesi na ovo mislio?
Jesi na ovo mislio?

blago nama,bas nas je sve sastaviloMexes will not play against Udinese tomorrow as he has some knee problems."
Allegri: "Zapata will play from the start vs. Udinese. Bonera or Zaccardo will play next to him in the central defence.
"De Sciglio suffered a minor muscular problem last Wednesday. I hope that he will be ready to play again next week."

a za Balonju je vrlo moguce da bude u prvoj postavi,mada bi ga ja mozda ubacio zadnjih tridesetak minuta, ipak se jos mora navikavati i prilagodjavati ekipi, prerano je jos uvijek ubacivati ga u vatru i ocekivati vrhunske partije.Allegri: "Balotelli is an extraordinary player. Today, I will decide whether or not he will play from the start vs. Udinese."
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlCapitano
- Kontakt:
Balotelli će razbijati u Italiji.
Milan će za sezonu-dvije imati najbolji napad sa ovom trojicom horoza naprijed.
Osim naravno ako Juve kupi Cavanija i Suareza.
Milan će za sezonu-dvije imati najbolji napad sa ovom trojicom horoza naprijed.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Fair enough..IlCapitano je napisao/la:Balotelli će razbijati u Italiji.
Milan će za sezonu-dvije imati najbolji napad sa ovom trojicom horoza naprijed.![]()

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Pogledajte gol omladinca Milana
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;!
[youtube][/youtube]
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipe
- Kontakt:
Odma ga usporedjuju s ovom zvijerimeho-medo je napisao/la:Pogledajte gol omladinca Milana

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:

uhh bice od njeg nesto 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
bilo bi' i od mene nesto da u Milanu igram 

dali bi oni tebe odmah na posudbu u vrbanjusuUrbyEmanuelson je napisao/la:bilo bi' i od mene nesto da u Milanu igram

- _forzamilan_
- Kontakt:
Šta pričate kad Bonera razvali protiv Udina onda ćete jesti svoje riječi. Izgleda vi zaboravili da je osvojio zlatnu loptu prije par godina a ove godine mu pobjegla za dlaku

Nego jel se još neko sjeća Di Natale show iz 2011. kad je Bonera bio krivac za 3 gola u remiju sa Udinama 4-4 na San Siru e to je bila tekma

Nego jel se još neko sjeća Di Natale show iz 2011. kad je Bonera bio krivac za 3 gola u remiju sa Udinama 4-4 na San Siru e to je bila tekma

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
bila je tekma sila. samo ne ponovila se hheh. bolje i jedva 1:0 nego onako pa 4:4
[youtube][/youtube]
evo i da se podsjetimo malo
Papero we miss u
:(
[youtube][/youtube]
evo i da se podsjetimo malo
Papero we miss u

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
ma ne bi',Flamini bi odmah izgubio pozicijumilanist je napisao/la:dali bi oni tebe odmah na posudbu u vrbanjusuUrbyEmanuelson je napisao/la:bilo bi' i od mene nesto da u Milanu igram

bgm kako je krenulo izgleda da ce flamini biti standardanUrbyEmanuelson je napisao/la:ma ne bi',Flamini bi odmah izgubio pozicijumilanist je napisao/la:dali bi oni tebe odmah na posudbu u vrbanjusuUrbyEmanuelson je napisao/la:bilo bi' i od mene nesto da u Milanu igram![]()
![]()

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
pffffff nije fer

inace danas usao sa klupe protiv Man Utd-a

inace danas usao sa klupe protiv Man Utd-a

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], galia95, Maestro^^, memaga, Quartararo i 9 gostiju.