samoposteno je napisao/la:dobra ti taEdenHazard je napisao/la:ima 9 postova a vec dosadio i Bogu i narodu![]()
dok skupi 1000 postova otjerace 90% forumasa
Obično zaradi par stotina banova dok skupi toliko

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
samoposteno je napisao/la:dobra ti taEdenHazard je napisao/la:ima 9 postova a vec dosadio i Bogu i narodu![]()
kad se skupi svih njegovih 25 i kusur acc nema 1000 postovaTitova-Juga je napisao/la:samoposteno je napisao/la:dobra ti taEdenHazard je napisao/la:ima 9 postova a vec dosadio i Bogu i narodu![]()
Obično zaradi par stotina banova dok skupi toliko
EdenHazard je napisao/la:ima 9 postova a vec dosadio i Bogu i narodu
naucio je izgleda napamet put do Banovića, ujutro napravi acc a navecer u Banovicima vecsamoposteno je napisao/la:al sa svakim nalogom starta tako da za prvi post zasluzuje ban
'ta se ti smiješlikma23 je napisao/la:EdenHazard je napisao/la:ima 9 postova a vec dosadio i Bogu i narodu![]()
![]()
![]()
![]()
'ta se ti smiješlikma23 je napisao/la:EdenHazard je napisao/la:ima 9 postova a vec dosadio i Bogu i narodu![]()
![]()
![]()
![]()
samoradnik je napisao/la:
OSECAJAN: Prdne i kaze "AH".
MUZIKALAN: Prdne i ustanovi o kojem se molu ili duru radi.
DVOLICAN: Ufulji se i pita ko je prdnuo.
NEOPREZAN: Prdne i usere se u gace.
PESIMIST: Jos nije ni prdnuo vec misli da se usro.
OLUNAC: Kaze da se za vreme Austrougarske bolje prdilo.
ništa strašno, samo ti je neko sihire bacio na kompMrWhite je napisao/la:Zasto ne mogu sa svojim fb profilom da udem na skype, jucer moglo, sad mi onaj dio gdje trebam ukucati sifru od fb izbacuje preko chroma da ukucam, i prihvati mi sifru ali skype se ne moze dapokrene....
Ima li kakav hodza?CLASSisPERMANENT je napisao/la: ništa strašno, samo ti je neko sihire bacio na komp
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=14342" onclick="window.open(this.href);return false;MrWhite je napisao/la:Ima li kakav hodza?CLASSisPERMANENT je napisao/la: ništa strašno, samo ti je neko sihire bacio na komp
Proucio sam mu ja bolje je sad.....Semsudin je napisao/la:
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=14342" onclick="window.open(this.href);return false;
nikad to nije ni izlapilo.BluesForever je napisao/la:Sta je ovo opet u modi ono sranje saznaj ko ti gleda profil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.