Klikneš na profil/postavke -> profil -> potpis i napišeš šta želiš. Ako ništa, barem ljepše izgleda.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A jarane, možda jesam lud, ali nisam toliko koliko me ti smatraš.Panda je napisao/la:plavetniloo je napisao/la:Šta seru ovi sa premiera, jutros uplatio pobjedu Češke nad Švicarskom, davis cup parovi, sad je nema nikako u ponudi, ni na ttx-u![]()
![]()
pa počela druže
Monolog je napisao/la:Hazime, ne moraš na kraju svakog posta to "lijepiti".
Klikneš na profil/postavke -> profil -> potpis i napišeš šta želiš. Ako ništa, barem ljepše izgleda.
Daj ba Hazime kakva pedagogija a kladis seHazimK je napisao/la:Monolog je napisao/la:Hazime, ne moraš na kraju svakog posta to "lijepiti".
Moj potpis je pedagoski
Nije majka sina ....... sto se kockao,vec je majka sina ...... sto se vadio.
Viper je napisao/la:Daj ba Hazime kakva pedagogija a kladis seHazimK je napisao/la:Monolog je napisao/la:Hazime, ne moraš na kraju svakog posta to "lijepiti".
Moj potpis je pedagoski
Nije majka sina ....... sto se kockao,vec je majka sina ...... sto se vadio.![]()
A yebote dan nenormalni, nije problem u tome šta piše, nego gdje piše.HazimK je napisao/la:Je li ovaj bolji ?
Daj mi majko sibicu i kantu benzina da zapalim ......
TapijaHazimK je napisao/la:Je li ovaj bolji ?
plavetniloo je napisao/la:A yebote dan nenormalni, nije problem u tome šta piše, nego gdje piše.HazimK je napisao/la:Je li ovaj bolji ?
Klikneš na profil/postavke -> profil -> potpis i napišeš šta želiš.
anonimni je napisao/la:pa ako je Tapatalk, valjda bi trebalo pisati "Sent from 45seg444erghe using Tapatalk"![]()
Sent from my computer using keyboard and mouse
viđao sam promjene, al' je opet u svakoj stajalo ili "sent from phone" ili "Tapatalked" ili nešto treće što opet baca reklamuHazimK je napisao/la:anonimni je napisao/la:pa ako je Tapatalk, valjda bi trebalo pisati "Sent from 45seg444erghe using Tapatalk"![]()
Možeš promijeniti ,zašto bih im radio djabe reklamu
anonimni je napisao/la:viđao sam promjene, al' je opet u svakoj stajalo ili "sent from phone" ili "Tapatalked" ili nešto treće što opet baca reklamuHazimK je napisao/la:anonimni je napisao/la:pa ako je Tapatalk, valjda bi trebalo pisati "Sent from 45seg444erghe using Tapatalk"![]()
Možeš promijeniti ,zašto bih im radio djabe reklamu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.