Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

belefront

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la belefront » 31 jan 2013, 08:52

Sta bih dao da sada u ekipi imamo Pavlyuchenka, ovaj Dempsey jest dao neke vazne golove ali opet nije nista pokazao za one pare koje smo dali...

belefront

Post Postao/la belefront » 02 feb 2013, 10:46

Ocajan prelazni rok, ali ako nista smo se rijesili glupih igraca kao Gomes,Jenas itd. Mislim da je ovo jedna velika greska i da ce nas mozda kostati 4. mjesta :x

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 feb 2013, 10:49

Očajan? Ne bih rekao. Tottenhamu nisu potrebne velike promjene, posebno ne u zimskom prijelaznom roku. Za pola godine će to biti druga priča i tad će se (valjda) raditi na jačanju odbrane, bacanju "smeća" i pojačavanju konkurencije u napadu. Ne znam, al' bilo je suludo očekivati da četvrtoplasirana ekipa baci par desetina miliona u ovom roku. Posebno ekipa koja ima ovako dobar kadar i čija igra ima glavu i rep.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

belefront

Post Postao/la belefront » 03 feb 2013, 12:11

Monolog je napisao/la:Očajan? Ne bih rekao. Tottenhamu nisu potrebne velike promjene, posebno ne u zimskom prijelaznom roku. Za pola godine će to biti druga priča i tad će se (valjda) raditi na jačanju odbrane, bacanju "smeća" i pojačavanju konkurencije u napadu. Ne znam, al' bilo je suludo očekivati da četvrtoplasirana ekipa baci par desetina miliona u ovom roku. Posebno ekipa koja ima ovako dobar kadar i čija igra ima glavu i rep.
Bez napadaca nemamo mi sta traziti u borbi za 4.mjesto, istina imamo svaku poziciju sjajno popunjeno osim napada. Adebayor nije vise onaj stari, a Defoe nije dao gol od novembra prosle godine, tako da se ovo moze okarakterisati kao ocajan transfer rok :cry:

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 04 feb 2013, 08:56

Važna pobjeda, koja bomba Balea. 4 boda sa dva gostovanja nije loše. Ozljedi se Defoe nekoliko tjedana pauzira. Nadam se da je Ade ušao u bolju formu nakon utakmica na Afričkom kupu nacija.
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 04 feb 2013, 09:00

M. Scofield je napisao/la:Važna pobjeda, koja bomba Balea. 4 boda sa dva gostovanja nije loše. Ozljedi se Defoe nekoliko tjedana pauzira. Nadam se da je Ade ušao u bolju formu nakon utakmica na Afričkom kupu nacija.
Gledao sam ga, i ocajan je bio,kao da nema volje da igra,samo je hodao po terenu :? Mozda bi bilo bolje da Bale-a stavimo u napad a Holtbya na lijevo krilo :D

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 04 feb 2013, 16:50

je propao Gazza žao mi ga je gledati ovakoga. Legenda Spursa
[youtube][/youtube]
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 09 feb 2013, 20:40

Super pobjeda,iskreno sam se molio da ne izgubimo jer svi znamo kako je Newcastle kvalitetna i jaka ekipa. Ne znam sta bismo bez Bale-a,covjek je masina i svaka mu cast. :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 feb 2013, 22:23

jel nakon ovog kola igrate protiv nas? :twisted:
Vođa zna.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 14 feb 2013, 23:02

Gareth Bale slika
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 14 feb 2013, 23:08

al "skida" ronalda bas, cak i frizura zalizana. :lol:
HZ87

belefront

Post Postao/la belefront » 15 feb 2013, 07:57

Da Nedime, na moj rodjendan igramo, tako da je moja zelja da vas dobijemo,ne treba nista vise :P A ovaj Bale je vanzemaljac :mrgreen: :mrgreen:

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 15 feb 2013, 08:33

Bale je igrač koji čini razliku, bez njega bi bili slabiji bar za tri pozicije na tabeli. Ne smije se prodati ni za kakvu cijenu.
Audere est Facere

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 16 feb 2013, 00:13

Oj Fergie što ne dovede Balea dok si mogo :(
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

RedLondon
Kontakt:

Post Postao/la RedLondon » 17 feb 2013, 12:17

i Messia, Zidana, Ronalda, Dinha, Henrya i co.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 22 feb 2013, 08:25

Imali smo dosta sreće. Bravo Dembele. Sada slijedi derbi sa Interom. Harry je ovo natjecanje navijačima Spursa učinio ne zanimljivim igrajući sa drugim sastavom. Drago mi je da je AVB to promjenio.
Audere est Facere

Lineker
Kontakt:

Post Postao/la Lineker » 24 feb 2013, 16:29

slika
slika
V
slika

Sutra je na programu jedan od većih derbyja na Otoku, tačnije u Londonu. Sastaju se dvije momčadi koje se nalaze u jako različitim pozicijama. Naravno, gosti su u mnogo boljoj poziciji od domaćih Čekićara. Big Sam je najavio povratak dvojca; O'Briena i Collinsa koji su tokom ove sedmice i počeli sa nešto jačim treninzima. McCartney će biti OUT, al' se već u narednom meču očekuje njegov povratak na teren nakon ozljede koljena zbog koje je pauzirao skoro mjesec dana.
Što se tiče Spursa; očekuje se povratak Llorisa među vratnice nakon što je propustio duel EL protiv svog nekadašnjeg kluba Lyona. Jermaine je također počeo sa nešto blažim sistemom treninga, al' se ipak ne očekuje sutra na spisku. Od prije je poznato kako AVB zbog ozljeda ne može da računa na 3 jako dobra igrača; Kaboula, Sandra i Huddlestona.

Kao što se zna, WHU i Spurse, te njihove stadione dijeli samo par kilometara. Derby, nema šta.
Jedna od vrlo važnih konstanti za navest' jeste iduće; dok su Spursi bili na zadatku u Francuskoj, domaća momčad je bila na pripremama u UAE gdje su se spremali za ovaj meč. Jedan vel'ki plus za Čekićare.

Dakle, WHU svjež ulazi u ovaj duel, te dodatno motiviran zbog obilježavanja godišnjice smrti legende njihovog kluba Bobbyja Moorea. A kod gostiju trebamo očekivat' još jednu dobru partiju Garetha koji zaista uživa u ovoj magičnoj formi.

Upton Park
Kick-off: 13.30 GMT.
TV: Live Sky Sports 1.

West Ham (Possible, 4-4-1-1): Jaaskelainen; O'Brien, Reid, Collins, Pogatetz; Noble, Diamé, J Cole, Taylor; Nolan, Carroll.
Out: McCartney (knee), Potts (head).
Tests: Collins (hamstring), O'Brien (thigh).

Tottenham (Possible, Lloris; Walker, Dawson, Caulker, Naughton; Lennon, Parker, Dembélé, Bale; Holtby; Adebayor.
Out: Defoe (ankle), Kaboul, Santos, Huddlestone (all knee).

Referee: Howard Webb. Matches: 21. R2 Y73.
Up to our knees.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 25 feb 2013, 22:50

Bale je Bog!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

belefront

Post Postao/la belefront » 25 feb 2013, 22:52

JohnLennon je napisao/la:Bale je Bog!
Blago receno,blago receno... :D :D :D

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 25 feb 2013, 22:56

Ma momak je prosto nevjerovatan. Uz Robina, daleko najbolji igrac Premiershipa.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Crkve ti Isusove koji gol. Koja pobjeda slika

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: boki86, COYGBiH, Jet2Holiday i 25 gostiju.