RK Gradacac
Re: RK Gradacac
34:32 za domaćine, poluvrijeme 18:14
volio bih dobiti jedan objektivan izvještaj sa utakmice
volio bih dobiti jedan objektivan izvještaj sa utakmice
Undici stelle - ACM 1899
- gradacac10
- Kontakt:
Gradacac vodio 7-8 razlike, istjeraju Doborca i malo Primorac pocne srat, spuste Gracanlije na 3 i tako do kraja utakmice bilo po 3-4 gola razlike, i na kraju zavrsi 2. Golmani odlicni i na jednoj i na drugoj strani, Doborac najbolji igrac utakmice, Salkic na kraju jedini igro u Gracanici. Sto se tice Pepe, ono je divljak seljacki, koji je 5 puta trebo dobit crveni karton, konjina, nema se sta drugo rec...
veceras ekstra dobra utakmica.mislim da bolju nisam gledao u skenderiji.gradacac ima dobru ekipu i mislim da nas niko nece moci zaustaviti da osvojimo prvo mjesto na tabeli.gracanica me prijatno iznenadila.dobro je parirala par puta dosla blizu ali ipak poraz je bio neizbjezan.mislim da ce gracanica zavrsiti druga.veceras pred prepunom dvoranom moglo se vidjeti dosta dobrih poteza prelijepih golova i odlicnih odbrana oba golmana.uglavnom stakmica koja je opravdala epitet derbija..damir je klasa a caco ako nije jos i bolji nego prije.pohvale jos za rasida almira ilica koji su igrali bez izmjena
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čestitke igračima i jedne i druge ekipe na borbenosti , zaslužena pobjeda domaće ekipe .Dokaz da i u ovim teškim vremenima se mogu napraviti dobre ekipe , tako da su gledaoci sinoć mogli uživati u potezima Braće Doborac , Ilića , Šijakovića , Međića , Salkića te izvrsnim golmanima Beširovića i Mutapčića . Ova je utakmica pokazala da je rukomet u BiH još živ. Nadam se da će u nastavku prvenstva biti još ovakvih utakmica , a posebno se nadam da će se u doigravanju za prvaka ovim ekipama pridružiti i ekipa Konjuha .Veliko zadovoljstvo je bilo vidjeti prepunu dvoranu i sjajnu atmosferu koja je utakmicu pretvorila u pravi derbi ! Još jednom čestitke svim akterima utakmice !
čuo sam evo i od mojih gračanlija kako je bilo, sve u svemu čini se feri i korektna utakmica sa očekivanim rezultatom
čestitke domaćinima koji čini mi se imaju historijsku priliku ovojiti prvo mjesto u ovoj ligi a onda, kako stvari stoje u doigravanju boriti se i za titulu prvaka BiH protiv Borca
ovu priliku trebate iskoristiti pa ako treba dovesti još 1-2 igrača, jer rijetko kada se dešava da se stvari ovako poklope i da dobijete priliku boriti se za prvaka
čestitke domaćinima koji čini mi se imaju historijsku priliku ovojiti prvo mjesto u ovoj ligi a onda, kako stvari stoje u doigravanju boriti se i za titulu prvaka BiH protiv Borca
ovu priliku trebate iskoristiti pa ako treba dovesti još 1-2 igrača, jer rijetko kada se dešava da se stvari ovako poklope i da dobijete priliku boriti se za prvaka
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Česttike ekipi Gradčca na pobjedi i valjda uzmete ovo prvenstvo,pored fantastičnog DAMIRA imate i jako uigranu ekipu.....ako i mi uđemo u doigravanje biće ekstra utakmica,,,,,SRETNO
Kako je počela liga svi smo bili skeptični u naš rukomet,ali sinoćnja utakmica je pokazala da rukomet još živi...sjajna predstava obje ekipe,puna dvorana...oduševljenje...,i nadam se da će ove dvije ekipe igrati i u play off...jer po prikazanoj igri to i zaslužuju...
Jeli iko snimo utaknicu od tv ekipa,
Rtv tk ili neka druga,hocel biti repriza
Rtv tk ili neka druga,hocel biti repriza
Nema snimka . Razlog , sasatanak u Srebreniku 01.02. u 15 i 30 . Sastaku prisutni : neiskusan producent , petorazredni režiser i strašno loš glumac .
- gradacac10
- Kontakt:
U prevodu? Jasko, Nedim i Primorac? 

vidim sledeca utakmica gostovanje nasem najtrofejnijem klubu koji je u nikad goroj poziciji.nadam se da ce doborac dobro pripremiti momke i vratiti se sa novom pobjedom.nisu ni oni nas zalili kada su bili dobri
hocemo pobjedu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
damir doborac sportista decenije u gradačcu. priznanje dobio na osnovu rezultata i promicanja sporta u gradačcu i šire.
zasluženo.
zasluženo.
-
Cestitke od srca,i da ga zdravlje posluzi jos puno godinaazTer je napisao/la:damir doborac sportista decenije u gradačcu. priznanje dobio na osnovu rezultata i promicanja sporta u gradačcu i šire.
zasluženo.

sta je sa onim halilkanovicem pivotom jel on studira u sarajevu i igra.mogli bi mozda u buducnosti imati dobrog pivota dati mu dobar posao u gradu i da igra za nas klub.vidim pozvan je za mlade selekcije reprezentacije
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
da, on je igrao za nas jedno vrijeme, a kako znam on je tamo u sarajevu standardan, a sigurno i studira tamo, pa mu je usput da igra. bio je solidan protiv nas kad su sarajlije gostovale u prvom dijelu sezone, zabio tri gola, čini mi se.
ne znam koliko možemo očekivat od njega, dosta je snažan na crti, ali čini mi se da mu treba visine.
ne znam koliko možemo očekivat od njega, dosta je snažan na crti, ali čini mi se da mu treba visine.
mogli bi sutra nastupiti bez damira izgleda da ima zdravstvenih problema i upitan je njegov nastup.steta sa njim bi ih sigurno dobili iako i bez njega imamo sanse
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
A izgleda da se i Sarenac nije potpuno oporavio, Trakic je napustio klub izgleda, a Damir povrijedjen... Valjda cemo imat nesto na lijevom beku.
-
- Kontakt:
Bosna je mlada ekipa,jako nezgodna i čitavu utakmicu igraju brzi centar,dobri su i mogli bi imat puno problema sa njima,a ako Doborac nebude igro onda mislim da su vam šanse minimalne,,,,,mada bih ja lično volio da ih dobijete...al eto vidjet će mo,,,astra1922 je napisao/la:mogli bi sutra nastupiti bez damira izgleda da ima zdravstvenih problema i upitan je njegov nastup.steta sa njim bi ih sigurno dobili iako i bez njega imamo sanse
sad protiv gracanice prvu postavu su igrali almir,rasid,damir.caco,ilic.i durakovic,e ko je taj sarenac i sta igragradacac10 je napisao/la:A izgleda da se i Sarenac nije potpuno oporavio, Trakic je napustio klub izgleda, a Damir povrijedjen... Valjda cemo imat nesto na lijevom beku.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
nije durakovic ulazio, on igra na almirovoj poziciji, ovamo je igro zrnic, a sarenac igra na damirovoj poziciji, njega mijenja, i on je bivsi mladi reprezentativac..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.