FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ljudi jel pehilj krenuo na pripreme ???'
pehilj je na posudb,al' nmg se sjetiti gdje...tmtmtmtm je napisao/la:ljudi jel pehilj krenuo na pripreme ???'
pehilj je na posudb,al' nmg se sjetiti gdje...[/quotarelinho je napisao/la:tmtmtmtm je napisao/la:ljudi jel pehilj krenuo na pripreme ???'
Šaban ovu polusezonu nije bio na posudbi bio je u ekipi al nije dobio puno prilike za igru , prošlu polusezonu je proveo u Kozari a prije toga u Krajišniku

Brkica
Sad su ga poslali na posudbu.Ja mislim Velez,ali nisam siguran.Choks je napisao/la:pehilj je na posudb,al' nmg se sjetiti gdje...[/quotarelinho je napisao/la:tmtmtmtm je napisao/la:ljudi jel pehilj krenuo na pripreme ???'
Šaban ovu polusezonu nije bio na posudbi bio je u ekipi al nije dobio puno prilike za igru , prošlu polusezonu je proveo u Kozari a prije toga u Krajišniku
Na prozivci FK Željezničar se pojavilo 30 igrača, a to su: Karić, Antolović, Bukvić, Čilić B., Kvesić, Kerla, Brković D., Vasilić, Bogičević, Ćutuk, Zolotić, Svraka, Jamak, Tomić, Hasanović, Bekrić, Stanić, Brković F., Čolić E., Smajić, Selimović, Adilović, Hodžić, Pehilj, Ramić, Hasanhodžić, Sadiković, Joshida, Nikolić, Obučina (stigao iz Austrije).
Mislim da je otišo i u Rovinj ,nisu otišli Sadiković , Nikolić (povreda ) i Hasanhodžić
Mislim da je otišo i u Rovinj ,nisu otišli Sadiković , Nikolić (povreda ) i Hasanhodžić

Brkica
Igrači iz omladinskog pogona koji su bili u Međugorju, Bajić, Hota, Sadiković i golman Kjosevski neće putovati u Rovinj, prvenstveno zbog toga što još uvijek pohađaju školu, ali i zbog toga što im počinju i pripreme njihovih ekipa iz omladinskog pogona. .
Šaban je još tu da se proba nametnut , u napadu on , Hodžić , Selimović , Adilović , Ramić i Brković . Ovo su podaci iz napada sa naše zvanične stranice .Čito sam u novinama da Šabana traži Vlado Jagodić , on ga je vodio u Kozari i želi da dodje u Čelik
Šaban je još tu da se proba nametnut , u napadu on , Hodžić , Selimović , Adilović , Ramić i Brković . Ovo su podaci iz napada sa naše zvanične stranice .Čito sam u novinama da Šabana traži Vlado Jagodić , on ga je vodio u Kozari i želi da dodje u Čelik

Brkica
Danas sa Istrom 1961 u 14:30
http://fkzeljeznicar.ba/danas-sa-istrom ... 1430/4208/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/danas-sa-istrom ... 1430/4208/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Danas sam čitao,neki klub u Čileu,obavezao se da će cjelokupna zarada od ulaznica ići u kupovinu igrača,prosjek gledalaca na utakmicama se utrostručio,nebi to bilo loše.Narode ako želiš gledati majstore svi na stadion!
Mislim da bi ta akcija kod nas upalila,ali ne vjerujem da bi se prosjek utrostručio,ali bi sigurno bilo više raje na stadionu!
Mislim da bi ta akcija kod nas upalila,ali ne vjerujem da bi se prosjek utrostručio,ali bi sigurno bilo više raje na stadionu!
Nije losa ideja, ali da ta formula ne bude bas tako jednostavna. Bolji efekat bi se napravio kad bi se lijepo racunalo po formuli: broj gledalaca x cijena karti - kazne = pare za pojacanja. Mada nismo jos u tom stadiju razvoja jos uvije.
Na taj nacin bi se stalo u kraj bakljama i kaznama.
Na taj nacin bi se stalo u kraj bakljama i kaznama.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Gubimo 1-0. 4 minuta. Ako je vjerovati livescoru na mom mobitelu...
Edit: 1-1, 26 minuta.

Edit: 1-1, 26 minuta.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 02 feb 2013, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
1-1 25min
Ko je dao ?
Moj te trao:Dterabajt je napisao/la:Ko je dao ?
Nije jos napisano,bice kasnije:D
Said velicanstveni 

Na fejsu pise Kerla.terabajt je napisao/la:Ko je dao ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil uvijek si imao tacne informacije iz prve rukeDevil je napisao/la:Na fejsu pise Kerla.terabajt je napisao/la:Ko je dao ?

2-1 gubimo 42min
Imamo svi FB,stvarno smarate ko kakve babe s tim rezultatima.
Cuj svi... A kao druga fb-stranica je kasnila mnogo i tek su prije neki minut updatirali rezultat drug!Dona je napisao/la:Imamo svi FB,stvarno smarate ko kakve babe s tim rezultatima.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, edinedin, Levin i 23 gosta.