Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
[youtube][/youtube]
Sudjenje - sve je uredu osim onog igranja rukom Vermalena gdje je trebao biti dosudjen penal, al hajd čestitke Arsenalu, zaslužili su bod. Našim igračima fali borbenosti ..
Sudjenje - sve je uredu osim onog igranja rukom Vermalena gdje je trebao biti dosudjen penal, al hajd čestitke Arsenalu, zaslužili su bod. Našim igračima fali borbenosti ..
Ja te volim, volim Željo..
http://www1.skysports.com/football/news ... the-summer" onclick="window.open(this.href);return false;
Ybt, Doni imao srcani udar proslo ljeto.
Ybt, Doni imao srcani udar proslo ljeto.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Jedva frajer ost´o živ 

izvini brate ne zelim da ulazim u raspravu ali da te napomenem, ako si mislio na rezultat (a ocigledno da jesi) bilo je 2-0 za nas pa ste vi stigli nezz sta si ti gledao. Opet kazem, ako si mislio na rezultat ako si mislio na nesto drugo halaliRockefeller je napisao/la:@all
Nemam namjeru da selektivno citiram bilo koga. Neko, čiji nick čak nisam ni zapamtio, je naveo kako je Arsenal gamad, jer je eto Olivier (i to prvi put u PL!) dajvao. Ok, ako ćemo se tako igrati, uvijek sam za. Bilo jedan nula, pa jedan prema jedan. Završilo dva prema dva, dobra utakmica.
Onda se neko nadje, čiji nick opet nisam upamtio, a mrsko mi tražiti, vidio sam u toku dana te postove preko mobitela, biti sudija. Nice. Ako će biti sudija, neka nadje drugu dvojcu, meni presudjivati neće ni on niti iko drugi.
Oduvijek sam poštovao ovaj klub i na neki način mi je jako drag, al' dozvoliti da se Arsenal zove gamad, iako će mnogi reći da je to najpošteniji klub glede fer pleja, ne dam. Tačka.
Liverpoolu želim svu sreću svijeta. Možete se sad nadići, postati puni sebe i kakvi sve ne, pa da ratujemo sa teme na temu ako vam tako godi ili opet mirno i smireno gledati i medjusobno se podržavati ili makar ako ništa poštovat klubove. Odnos na forumu izmedju navijača Liverpoola i Arsenala je bio jedan od najboljih i najzdravijih na čitavom forumu, iako smo rivali. Vaš izbor. Ja vam želim LP, znam da to neće biti preko Arsenalovih ledja, al' vam je želim.
Usput, dva lijepa pojačanja. Davno sam rekao da ovo ide na bolje i ići će još bolje. Puno je Brendan izbacio mladih igrača. Oni će za koju sezonu činiti jak kostur Liverpoola. Bojaće se njih veliki klubovi, budite sigurni.

http://widget3.linkwithin.com/redirect? ... 9665636867" onclick="window.open(this.href);return false;
03:45 minuta drugog poluvremena, samo prebacite. 3 puta igranje rukom. I to 2 puta lijevom a jednom desnom rukom.
Izvinjavam se za sve ružno što sam rekao Doniju.
03:45 minuta drugog poluvremena, samo prebacite. 3 puta igranje rukom. I to 2 puta lijevom a jednom desnom rukom.

Izvinjavam se za sve ružno što sam rekao Doniju.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- youngredcomps
- Kontakt:
HeKen je napisao/la:izvini brate ne zelim da ulazim u raspravu ali da te napomenem, ako si mislio na rezultat (a ocigledno da jesi) bilo je 2-0 za nas pa ste vi stigli nezz sta si ti gledao. Opet kazem, ako si mislio na rezultat ako si mislio na nesto drugo halaliRockefeller je napisao/la:@all
Nemam namjeru da selektivno citiram bilo koga. Neko, čiji nick čak nisam ni zapamtio, je naveo kako je Arsenal gamad, jer je eto Olivier (i to prvi put u PL!) dajvao. Ok, ako ćemo se tako igrati, uvijek sam za. Bilo jedan nula, pa jedan prema jedan. Završilo dva prema dva, dobra utakmica.
Onda se neko nadje, čiji nick opet nisam upamtio, a mrsko mi tražiti, vidio sam u toku dana te postove preko mobitela, biti sudija. Nice. Ako će biti sudija, neka nadje drugu dvojcu, meni presudjivati neće ni on niti iko drugi.
Oduvijek sam poštovao ovaj klub i na neki način mi je jako drag, al' dozvoliti da se Arsenal zove gamad, iako će mnogi reći da je to najpošteniji klub glede fer pleja, ne dam. Tačka.
Liverpoolu želim svu sreću svijeta. Možete se sad nadići, postati puni sebe i kakvi sve ne, pa da ratujemo sa teme na temu ako vam tako godi ili opet mirno i smireno gledati i medjusobno se podržavati ili makar ako ništa poštovat klubove. Odnos na forumu izmedju navijača Liverpoola i Arsenala je bio jedan od najboljih i najzdravijih na čitavom forumu, iako smo rivali. Vaš izbor. Ja vam želim LP, znam da to neće biti preko Arsenalovih ledja, al' vam je želim.
Usput, dva lijepa pojačanja. Davno sam rekao da ovo ide na bolje i ići će još bolje. Puno je Brendan izbacio mladih igrača. Oni će za koju sezonu činiti jak kostur Liverpoola. Bojaće se njih veliki klubovi, budite sigurni.

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Rockefeller
- Kontakt:
@HeKenu:
Giroud->Suarez
Wilshere->Gerrard
Isprati konverzaciju do kraja.
@Youngred... neodgojen si i ne znaš poštovati sugovornika. Ja i ti nemamo više šta pričati.
Giroud->Suarez
Wilshere->Gerrard
@Youngred... neodgojen si i ne znaš poštovati sugovornika. Ja i ti nemamo više šta pričati.
ispratio sam brate zato sam i napiso "ako si mislio na nesto drugo halali" nisam bas skonto da si mislio na to ali sam malo sumnjoRockefeller je napisao/la:@HeKenu:
Giroud->Suarez
Wilshere->Gerrard

- youngredcomps
- Kontakt:
ja sam davno bio odustao,a ti si prvi put nesto pisao i jos neki sa arsenalovog foruma ja nisam zelio raspravu,pa si ti opet poceoRockefeller je napisao/la:@HeKenu:
Giroud->Suarez
Wilshere->Gerrard
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Rockefeller
- Kontakt:
@HeKen: Ok, shvatam.
PS. @Rizo, eto mogao je biti penal. Imao je osnove. Po meni bi bio prestrogo dosudjen, al' osnove postoje. Na kraju kakav bi bio rezultat sam bog zna.
Takodje stoji i da je imao osnove dati crveni karton Gerrardu pa nije. Da je dao, boga pitaj šta bi na kraju bilo. Isto tako je i Podolski pogodio u ruku nakon slobodnog udarca nekog od igrača, kad je iz drugog pokušaja pogodio Carraghera, sudija nije ništa dosudio.
To su možda greške, al' po meni zanemarive, nikakve, al' eto, ako priznanje toliko znači, priznam da postoji sudija koji bi onde sudio penal.
PS. @Rizo, eto mogao je biti penal. Imao je osnove. Po meni bi bio prestrogo dosudjen, al' osnove postoje. Na kraju kakav bi bio rezultat sam bog zna.
Takodje stoji i da je imao osnove dati crveni karton Gerrardu pa nije. Da je dao, boga pitaj šta bi na kraju bilo. Isto tako je i Podolski pogodio u ruku nakon slobodnog udarca nekog od igrača, kad je iz drugog pokušaja pogodio Carraghera, sudija nije ništa dosudio.
To su možda greške, al' po meni zanemarive, nikakve, al' eto, ako priznanje toliko znači, priznam da postoji sudija koji bi onde sudio penal.
Nije ruka Arnele milijardu posto bila. Carru u stomak lopta pogodila.Isto tako je i Podolski pogodio u ruku nakon slobodnog udarca nekog od igrača, kad je iz drugog pokušaja pogodio Carraghera, sudija nije ništa dosudio.
@Rockfeller
Još samo da razdvojiš dvije stvari, napucavanje lopte u ruku i pimplanje lopte rukama.
Ne znam kako bi tri puta pimplanje lopte rukom bio prestrogo dosuđen penal. Šta je trebalo, još jednom ili dva puta da je pimpla pa da bude zasluženo dosuđeno???
Ako si gledao detalje sa utakmice između Sevilje i Atletico Madrida, tamo su dosuđena tri crvena za veoma sličan rukomet.
Još samo da razdvojiš dvije stvari, napucavanje lopte u ruku i pimplanje lopte rukama.
Ne znam kako bi tri puta pimplanje lopte rukom bio prestrogo dosuđen penal. Šta je trebalo, još jednom ili dva puta da je pimpla pa da bude zasluženo dosuđeno???
Ako si gledao detalje sa utakmice između Sevilje i Atletico Madrida, tamo su dosuđena tri crvena za veoma sličan rukomet.
Nađi video koji to dokazuje, pojavila se samo slika toga koja ništa ne predstavljaAA23 je napisao/la:Greed, moze se i o Sukiju pricati, kako pored malca lagano prolazi i nece da mu da autogram..
Uostalo meni to nije bitno, to pokazuje karakter igraca, pokazuje da mu je stalo pa na bilo kakav nacin.
- Rockefeller
- Kontakt:
Da, kad se lopta odbila i on opet šut'o. A ja govorim o situaciji prije toga, prvi pokušaj.Henderson je napisao/la:Nije ruka Arnele milijardu posto bila. Carru u stomak lopta pogodila.Isto tako je i Podolski pogodio u ruku nakon slobodnog udarca nekog od igrača, kad je iz drugog pokušaja pogodio Carraghera, sudija nije ništa dosudio.
@lfcop
U situaciji, kad je Podolski nekog pogodio u živom zidu, lopta je išla prema golu. Vermaelen je igrao rukom, gdje nikakvog udarca na gol nije bilo.
No ja kažem, mogao je sudija svirati penal. Al' iskreno, drago mi je što nije i drago mi je što je sve druge odluke donio kako je donio. Gerrrard je startovao grubo, al' ja mu ne bih dao crveni. Ako je nekog lopta pogodila u ruku (ne tvrdim 100%, komentator na slovenskom SK je rekao da jeste, ja sam isto vidio nedovoljno put da tvrdim 100%), nije namjerno. Slično i sa Vermaelenom. On je rukama ganj'o Suareza, a ne loptu.

Edit: I drago mi je što je Giroud kažnjen. Nemam ništa protiv simuliranja, al' mi je drago što sudija nije nasjeo. Ne volim kad Arsenal pobjedi nepošteno. Priznao sam i dajv Santija protiv WBA-a i ovaj ću. Igrač može dajvat, al' od sudije očekujem da kažnjava.
Nek vam je sa srećom protiv Citya.Siguran sam da je drugačija situacija na tabeli i da vam bodovi nisu potrebni, da bi vi izveli i 3 tim samo da nam odmognete (
) ali ovako sam siguran da će te se ipak boriti,jer ipak ova sezona može za vas biti donekle uspješna.
Ovakav City vam je idealna prilika da uzmete bodove,jer su dosta oslabljeni.Kompanya nema,Nastasić je rovit,Clichy nije toliko dobar kao prošle sezone,jedino iz odbrane im je Zabaleta vrh ove sezone.
Tourea još nema,tako da će vjerovatno Garcia i Barry činiti sredinu,a morate priznati da ta sredina i nije nešto bajna.
Silva će biti jedno krilo,a Milner ili Nasri drugo,mada kako su odigrali zadnju utakmicu,za vas bi najbolje bilo da igraju i jedan i drugi.Napad će najvjerovatnije činiti Aguero i Džeko,mislim da je vrijeme da Tevez malo odmori,jer je bio očajan protiv QPRa,a i prošlih utakmica nije bio ništa bolji,a treba priznati da Aguero nije ni sjenka onog od prošle sezone za šta su i povrede djelimično zaslužne.
Vama se vraća Enrique,sreća pa vjerovatno Wisdom neće igrati,jer je bio očajan ovo vrijeme kada je mijenjao Glena na toj desnoj strani.Suarez je u dobroj formi,Daniel takodjer,jedina šteta je što neće Coutinho biti u kombinaciji za sastav,ako je istina što sam pročitao.

Ovakav City vam je idealna prilika da uzmete bodove,jer su dosta oslabljeni.Kompanya nema,Nastasić je rovit,Clichy nije toliko dobar kao prošle sezone,jedino iz odbrane im je Zabaleta vrh ove sezone.
Tourea još nema,tako da će vjerovatno Garcia i Barry činiti sredinu,a morate priznati da ta sredina i nije nešto bajna.
Silva će biti jedno krilo,a Milner ili Nasri drugo,mada kako su odigrali zadnju utakmicu,za vas bi najbolje bilo da igraju i jedan i drugi.Napad će najvjerovatnije činiti Aguero i Džeko,mislim da je vrijeme da Tevez malo odmori,jer je bio očajan protiv QPRa,a i prošlih utakmica nije bio ništa bolji,a treba priznati da Aguero nije ni sjenka onog od prošle sezone za šta su i povrede djelimično zaslužne.
Vama se vraća Enrique,sreća pa vjerovatno Wisdom neće igrati,jer je bio očajan ovo vrijeme kada je mijenjao Glena na toj desnoj strani.Suarez je u dobroj formi,Daniel takodjer,jedina šteta je što neće Coutinho biti u kombinaciji za sastav,ako je istina što sam pročitao.

Ne trebamo se mi brinuti za City-jevu odbranu nego za svoju odbranu 

- Ponos Torina
- Kontakt:
sta ste napravili od teme

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Stvari su jasne,samo ne želiš da ih prihvatiš.Rockefeller je napisao/la:@HeKen: Ok, shvatam.
Penal je postojao,bilo je teško vidjeti taj handball,ali penal je čist kao suza,ne znam zašto bi bio prestrogo dosuđen.
Uzmi u obzir kredit koji Gerrard ima kod sudija.Koliko godina on tu igra i šta sve ne.Druga stvar je što je to bilo dvojbeno,da li je bio crveni ili ne.
U pravu si,Podolski je pogodio Lucasa u ruku,bila je uz tijelo,al nek ti bude,svirao bi samo novi slobodan udaraca,ništa više.
EDIT : i tamo prije 3-4 strane uhvatio si se Gerrarda,takvog igrača. i pitaš se kakav dajv Wilsherea...jesi gledao utakmicu ? taj slobodni koji je Podolski zapucao u Lucasa.e taj slobodni je izdajvao Wilshere.I to vrlo slatko.
You'll never walk alone.
Bio je penal verme. mislim ja bi sudio barem.
al opet ne vjerujem da bi liverpool izvuko više od boda, takodje moje mišljenje 

Vođa zna.
0-3 bi bio rezultat i mislim da se ne bi Arsenal vratio na 3-3. To je moje mišljenje. Gerard ne fula penale.nedim1993 je napisao/la:Bio je penal verme. mislim ja bi sudio barem.al opet ne vjerujem da bi liverpool izvuko više od boda, takodje moje mišljenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.