Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la LBJ MVP » 01 feb 2013, 00:51

CLASSisPERMANENT je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:U srednjoj skoli pita profesorica historije(poznata kao Zara) mog jarana.Kaze ona njemu sta je japan bio po uredjenju(u pitanju je 2svjetski rat),kaze on pa carevina.E dobro ko je bio car japana?Sad on gleda po razredu ko ce mu sapnuti.I mi mu govorimo Hirohito,Hirohito.sad i profa cula i govori pa hajde ponovi evo i ja sam cula.Kaze on pa Hirosima :-D ma to je plac bio koliko smo se ismijali.Kaze ona njemu haj ti hirosima na mjesto pa nauci,evo ti 1.
žara kraljica, kome nije predavala isto ko da i nije išo u školu :P

kod nas je neko tako provalio nešto strašno, kaže ona čekaj da otvorim prozor da glupost izadje
Ovo često voli reć :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2013, 13:53

Ah ta istorija,kod nas je jednom profesor u srednjoj pitao mog prijatelja Lazu:"Koju su prenost imali Turci nad Srbima u kosovskom boju?"..Lazo odgovara ko iz topa :"Pa profesore,imali su tenkove" :D :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 01 feb 2013, 15:06

Na Žarinom času, pita ona šta moraš imati da bi se smatrao pripadnikom neke partije u Titino doba, eh sad izasao moj najbolji haver da odgovara, a veliki je navijac Zelje :mrgreen: i pita ona njega to, i sad on ne zna, i nama smijesno, i pita ona njega za koga navijas, kaze on njoj za Zelju, kaze pa ja, i sta ti sad moraš imat od Zelje kao kluba da bi te smatrali pripadnikom tamo, kaze on pa clansku kartu :mrgreen: kaze ona eh eto pogodio si to, sad se vrati na ovo pitanje u vezi partija i reci sta su oni u to doba morali imati jos, kaze on njoj pa šal od partije profesorice :lol: :lol: :lol:
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 01 feb 2013, 15:09

Dosli mi u Ameriku omdah iza rata. I sad jedna zena Bosanka odvela nas u prodavnicu da nam pokaze sta je svijet. Cuje nas covjek na kasi kako pricamo drugi jezik i pita on nas "Where are you from" a ova njemu odgovara "Mi smo Bosnish"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 feb 2013, 15:11

CLASSisPERMANENT je napisao/la:i sta ti sad moraš imat od Zelje kao kluba da bi te smatrali pripadnikom tamo, kaze on pa clansku kartu :mrgreen:
Željo nema članstva, pa samim tim ni članske karte, reci ti njima :D al' ostalo je smiješno, što jest, jest :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 01 feb 2013, 15:30

anonimni je napisao/la:
CLASSisPERMANENT je napisao/la:i sta ti sad moraš imat od Zelje kao kluba da bi te smatrali pripadnikom tamo, kaze on pa clansku kartu :mrgreen:
Željo nema članstva, pa samim tim ni članske karte, reci ti njima :D al' ostalo je smiješno, što jest, jest :mrgreen:
Pa eto šta ja znam :mrgreen:
Eh eto, svela se priča da je on uporedio partije i Želju :lol: Šta imaju oni moraju i ovi :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 feb 2013, 15:33

reci im, šta li bi Žara na to tek rekla :lol:
ma stranka i fudbalski klub, isto je to :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 feb 2013, 17:57

CLASSisPERMANENT je napisao/la:Na Žarinom času, pita ona šta moraš imati da bi se smatrao pripadnikom neke partije u Titino doba, eh sad izasao moj najbolji haver da odgovara, a veliki je navijac Zelje :mrgreen: i pita ona njega to, i sad on ne zna, i nama smijesno, i pita ona njega za koga navijas, kaze on njoj za Zelju, kaze pa ja, i sta ti sad moraš imat od Zelje kao kluba da bi te smatrali pripadnikom tamo, kaze on pa clansku kartu :mrgreen: kaze ona eh eto pogodio si to, sad se vrati na ovo pitanje u vezi partija i reci sta su oni u to doba morali imati jos, kaze on njoj pa šal od partije profesorice :lol: :lol: :lol:
u koju školu ides?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 feb 2013, 18:43

Spominje se historija, pa mi pade nešto na pamet. :mrgreen:
U osnovnoj školi, 8. razred, sjedi neka cura ispred mene, čas historije....diže je nastavnik da odgovara, ispitiva je on, rafala li rafala, i postavi joj pitanje, nešto tipa: "između koje dvije države je započeo rat te i te godine (nešto u tom fazonu, ne sjećam se najbolje)", šuti ona, pojma nema (inače je cura ovako malo poglupa, blago rečeno), i ja joj iza leđa šapnem "Između sjevernog i južnog pola", ona k'o iz topa to odgovori, kad je profa čuo taj odgovor, još je pitao da ponovi, da bolje čuje zar... izveo je dosad neviđeni facepalm. :lol: Cijeli razred je plako' jedno sat vremena. :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 feb 2013, 18:48

u 7. razredu (davno je to bilo :mrgreen: ) na pitanje profesorice geografije zašto se afrika naziva crni kontinent, jedan moj jaran je odgovorio zbog pijeska u sahari. :ugeek: . e sad da l' je mislio da je crn il šta, pitajte njega
Vođa zna.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 feb 2013, 20:36

Kad su te školske u pitanju ima još jedna koja mi je ovako u sjećanju ostala :

Lik odgovara odbranu u 7-om razredu osnovne, sjedi ispred mene...

pita ga nastavnik ''Kad bi ti sakupio to bilje i sušio te napravio čaj od toga, gdje bi to držao?''

Mi mu šapćemo ''Na suhom i tamnom mjestu, na suhom mjestu...''

Kad ovaj opali k'o iz topa ''Na suhom mesu!'' :lol:

Razred je plakao od smijeha a nastavnik je uz riječi ''Pa ima sad suhog mesa na pijaci jbg petak je!'' zapotegao kečinu u dnevnik
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 01 feb 2013, 21:26

ja se sjecam jednom u osnovnoj, momak odgovara biologiju, i valjda se prepao, cini mi se da je u 7. razredu bilo
ne znam kako je doslo do toga da ga je profesor upitao, ko bi bio brzi, on(profesor) koji trci u vodi ili ovaj(sto odg) na suhom
momak se sav pogubio, i na kraju rekao da bi bio brzi prof.
ovako ne zvuci smijesno, al u tad u tom trenutku itekako je :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2013, 21:41

Pa što pišeš ako nije smiješno ?
DRUG NEBI TI PUNCA

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 feb 2013, 21:52

bagrcavi je napisao/la:Pa što pišeš ako nije smiješno ?
možda zbog toga što je profesor u osnovnoj školi. :D
Vom Jäger zum Gejagten

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 01 feb 2013, 22:37

na dočeku nove 2012 godine, otišli nas 3 kod ovog havera na vikendicu. inače momak pun ko brod. :mrgreen: i haj, mi se olešili nije bilo ni 23 sata (inače nije njegova kuća, nego njegovih staraca, koji su nam je ustupili) :) i imali oni lcd televiziju i xbox. :) i tako se mi glupiramo, igramo sokera, i haj uzemo mi igrati ski skokova. :evil: i sad ovaj drugi jaran hoće da proba skakati, navalio on i nema druge (al' se on bio toliko olešio, kako je držao ravnotežu samo ga prenese i rukama obori plazmu) :shock: ovaj jaran čija je to ustvari vikendica se zijanio, gleda u njega, on se valja od smijeha, lik ne zna za sebe. :lol: ta zabava nije trajala dugo u noć, a kad smo se ujutro čuli sa tim momkom čija je vikendica, kaže ćošak tv-otišo, ali starci nisu primijetili puna 2 mjeseca, a kad su skontali, valjalo je objašnjavati. 8-) :mrgreen:
Odlazi Safete.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 feb 2013, 11:35

geronimo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Pa što pišeš ako nije smiješno ?
možda zbog toga što je profesor u osnovnoj školi. :D
a jbg, kad se jednom naucis profesor pa onda predje ti u naviku :mrgreen:

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 03 feb 2013, 22:58

Dosao mi rodjak, stariji je malo i kaze hajd šaltaj kanale na tv da vidim jel imamo iste. I dolazim ja do
slika i kaze on a imam i taj AZIL stalno neke životinje na njemu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 03 feb 2013, 23:13

:lol: :lol:
Jak ovaj Azil pravo :mrgreen:

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 03 feb 2013, 23:41

2. razred srednje skole, dosla nam nova profesorica Latinskog i mi trehana ko i obicno, gdje god je sretnemo aplauz nas 10-tak, a i ovaj jedan profa šifra, pa stane s nama u vrstu i aplauz. Cura se izgubi.

I tako dolazi nam na cas, trehana ko i uvijek, sta cemo sad. Ja inace uvijek provala i posalje me raja u prvu klupu da je zezam. I odem ja gore, sjednem i slozim tuznu facu i pitam je: "Profesorice, posto moji roditelji nemaju djece :( da li to znaci da ni ja necu imati djece??

Citav razred sad suti i cekaju reakciju, kad kaze ona men: "Pa ne mora znacit :( "

Znaci sve je to popadalo s klupa, cura se zacrveni, a meni se stislo, zao mi sto je obruka :lol: :lol:
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 feb 2013, 23:56

:lol: :lol: :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.