Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
FTV i SAT 1reds je napisao/la:Koji sve kanali večeras prenose Sturma?
Hvala legendo.legenda reala je napisao/la:FTV i SAT 1reds je napisao/la:Koji sve kanali večeras prenose Sturma?
Hotel Granddon_burza je napisao/la:Jel mi moze ko od Sarajlija pomoci da mi kaze jel ima neki pristupacan motel/hotel u blizini USA ambasade
Halalio bih jedno 50 marcola za noc
jesu to poslije Mevlida premjestili tajno ambasadu na Pale ?samoradnik je napisao/la:imaš "Dva Goluba" na Palama, noć 30 marki
samoradnik je napisao/la:imaš "Dva Goluba" na Palama, noć 30 marki
ma jok već ja ovog komšu semberca nisam dobro razumio,ja reko blizu Sarajeva,a ne ambasadeCLASSisPERMANENT je napisao/la:jesu to poslije Mevlida premjestili tajno ambasadu na Pale ?samoradnik je napisao/la:imaš "Dva Goluba" na Palama, noć 30 marki
Zar ima kod balkanca da se nesto baci?Devil je napisao/la:Hoce neko za rucak.Jbt napravio sam ga za najmanje 6 osoba,a nas dvoje danas na rucku.![]()
Duga je godinaSarajlijc@ je napisao/la:Zar ima kod balkanca da se nesto baci?Devil je napisao/la:Hoce neko za rucak.Jbt napravio sam ga za najmanje 6 osoba,a nas dvoje danas na rucku.![]()
Pojest ce se to hahahaha
Logicno bi bilo da iznad svakog bankomata postoji kamera tako da kada bi hteli verovatnoca je 100%.azTer je napisao/la:kolika je mogućnost da policija utvrdi identitet osobe koja je podigla novac sa bankomata?