AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Koju formaciju će igrati sad MIlan nakon dolaska Balonje ? Hoće u napadu biti Stephan, Niang i Mario ?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
pa mislim da bi trebali ostati na 4-3-3 do sada je najbolje isla... balo zauzima poziciju pazzinija i to je to. dakle:
Balonja
El shaarawy Niang
Balonja
El shaarawy Niang
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Hvala na odgovoru i sretno u nastavku sezone.
btw.
[youtube][/youtube]
btw.
[youtube][/youtube]
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma ništa posebno dobro nije odigrao, onako bezveze igra. Jednostavno ekipa igra dobro u zadnje 2-3 utakmice pa i on dobija pozitivne ocjene na osnovu ekipe. Lik je bezveze igrac, igra ko muha bez glave trckara gore dole i to je to, niti je kad kome oduzeo loptu ili nešto pozitivno uradio u napadu. Apsolutno nezasluzuje da igra u prvoj postavi cak je Nocerino korisni od njega, mada je po meni Muntari najbolje rješenje. Mislim da mu je alegri samo davao priliku nebi li ga kako prodao, al nije niko lud uzeti takvog igraca!_forzamilan_ je napisao/la:Flamini je zadnju utakmicu bio jedan od boljih.LegendKiller je napisao/la:Ja se nadam da ce Muntari zaigrati umjesto kloca Falminia. Vezni red Muntari-Montolivo-Boateng neizgleda loše, sasvim solidno uz ovaj napadacki potencijal. Uz ovaj vezni red i napad ni Barsi nece biti lako, al cim je tu Falmini sve nekako pada u vodu!
https://www.facebook.com/ACMilan/app_586055254753477" onclick="window.open(this.href);return false;
Live pressica oko Balotelli-a.
Live pressica oko Balotelli-a.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Jedan novinar The Suna je pokušao da postavi pitanje Mariju Balotelliju, međutim, ovaj je to oštro odbio uz prigovor:
"Ne želim da odgovaram na Vaša pitanja. Iznijeli ste mnogo laži o meni. Takvim **** ne treba dati živjeti...
ovaj vas nastavio gdje je stao u city-u
"Ne želim da odgovaram na Vaša pitanja. Iznijeli ste mnogo laži o meni. Takvim **** ne treba dati živjeti...
ovaj vas nastavio gdje je stao u city-u

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
- francobaresi
- Kontakt:
Mario jeste "bad boy" svijetskog fudbala , ali su ga i Englezi pokušali maksimalno predstaviti u negativnom kontekstu , nije ni čudo što je znao ispasti iz takta , kad su mu natovarili tako teško breme . A ipak treba biti svjestan da Mario ima tek 22 god. i da je se on teško borio sa tim .
Forza Mario , pokaži bahatim Englezima šta možeš .
Forza Mario , pokaži bahatim Englezima šta možeš .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Balonja
Ne čudi me od tih novina, kakve su samo laži pisali u vezi Hillsborougha. Užas.

Ne čudi me od tih novina, kakve su samo laži pisali u vezi Hillsborougha. Užas.

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
- _forzamilan_
- Kontakt:
130 novinara na prezentaciji i 12 hiljada prodanih dresova dosad samim time potvrda da je najveća zvijezda Calcia a nema par dana kako je igrač Milana. Ako postigne gol Interu slavit će ga
**** kulturno engleziće "I don't need you to understand me, I don't care."

**** kulturno engleziće "I don't need you to understand me, I don't care."
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Kako kulturno se "osveti" ovom engleziću
Prava istina izlazi na vidjelo , pola što su pisali na "otoku" su izmišljotine , zato i vjerujem da će Mario da eksplodira kod nas .
12 000 dresova u 48 h , i vjerujem da se to odnosi samo na Italiju , a zamisli koja cifra je onda kad se uzmu u obzir ostale zemlje Evrope i svijeta

Prava istina izlazi na vidjelo , pola što su pisali na "otoku" su izmišljotine , zato i vjerujem da će Mario da eksplodira kod nas .
12 000 dresova u 48 h , i vjerujem da se to odnosi samo na Italiju , a zamisli koja cifra je onda kad se uzmu u obzir ostale zemlje Evrope i svijeta

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kulturno ga frajer odheba
,to Balonjo .

- francobaresi
- Kontakt:
Lionel Messi 160 utakmica 80 golova .
C.Ronaldo 220 utakmica 55 golova .
Ibrahimović 115 utakmica 46 golova .
Mario Balotelli 168 utakmica 60 golova .
Rooney 170 utakmica 56 golova .
Evo jedan zanimljiv podatak o broju nastupa, te broj golova ovih igrača do njihove 22 god. starosti .
C.Ronaldo 220 utakmica 55 golova .
Ibrahimović 115 utakmica 46 golova .
Mario Balotelli 168 utakmica 60 golova .
Rooney 170 utakmica 56 golova .
Evo jedan zanimljiv podatak o broju nastupa, te broj golova ovih igrača do njihove 22 god. starosti .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Snaći će se on u Milanu,strašna navala,strašna.
Ako ništa,došao je hladnokrvni i nepogrešivi izvođač penala
.
Ako ništa,došao je hladnokrvni i nepogrešivi izvođač penala

[youtube][/youtube]
vid Gallianija jest pozutio ko kravata
vid Gallianija jest pozutio ko kravata

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Meni se ne sviđa dovođenje Balotelija... Drag mi je i volim ga, ali koliko će on zaista doprinijeti igri, a koliko atmosferi? Kakav mu je status u LS? Hoće li moći pomoći u demoliranju Barse?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
nama se svidja.. a valjda su pravila jasna da ne moze nastupiti u LS ove sezone za Milan za sve one koji ne znaju 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.