Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Što se Borisa Savovića konkretno tiče,verujem da Duda želi istog videti na prpremama,što opet ne znači da će mu moći kao uostalom i velikoj većini obećati mesto u onih 12 koji će putovati u Sloveniju.
Boris u zadnje vreme dosta slabije partije pruža nego na početku sezone.
Boris u zadnje vreme dosta slabije partije pruža nego na početku sezone.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Cestitke Bodirogi na izboru, svidja mi se taj covjek radi svog kosarkaskog umijeca i za to sto je jedan veliki gospodin...Ja mislim da generalno sad sve zemlje bivse Juge, mogu ocekivati nesto bolji status u Fibi, prvenstveno Srbija, eh koliko ce kolaca dobiti BiH, tu ne ocekujem nikakva cuda...
Naprimjer, kad dodje situacija oko Alena Omica, i kad bude bilo pomoci Sloveniji ili BiH, tu ne ocekujem, nikakva cuda za BiH, eh sad nadam se da ce pomoci u situaciji oko Emira Sulejmanovica, kad bude ta situacija, najiskrenije se nadam da nece ici u korist onih "irvasa"...
Sad ima logike, sto Radonjic nije izabran za generalnog sekretara Fibe, jer bi dva balkanca u vrhu Fibe, bila zaista previse...
Sto se tice Savovica, ja se najiskrenije nadam da ce izabrati BiH...Nadam se u njegovom slucaju preovladati hercegovacka "pronicljivost" u odnosu na patriotski i nacionalni osjecaj prema Srbiji...Jer ako hoce da ode na EP, koliko god volio Srbiju i koliko god dobro idigrao ostatak sezone, ja mislim da sto se tice Srbije, on dalje od sireg spiska ne moze dobaciti...Savanovic, Bjelica (koji igra fantasticnu sezoni u Kahi), Macvan, njih trojica ce sigurno biti ispred njega, jos ako se koji slucajem Erceg ili Velickovic oporave, on nece imati mjesta ni na sirem spisku...On u najboljem slucaju, moze biti treci krilni centar u Srbiji, sto znaci 5 minuta igre, svaku drugu utakmicu... Dok bi u BiH imao zagarantovanih 15 minuta svaku utakmicu...Jos je otezavajuca okolnost sto su BiH i Srbija u istoj grupi na EP-u, to mene vise brine za njegovu odluku...Ali vidjecemo...
Nama mi bi Boris bio zlata vrijedan u reprezentaciji...
Naprimjer, kad dodje situacija oko Alena Omica, i kad bude bilo pomoci Sloveniji ili BiH, tu ne ocekujem, nikakva cuda za BiH, eh sad nadam se da ce pomoci u situaciji oko Emira Sulejmanovica, kad bude ta situacija, najiskrenije se nadam da nece ici u korist onih "irvasa"...

Sad ima logike, sto Radonjic nije izabran za generalnog sekretara Fibe, jer bi dva balkanca u vrhu Fibe, bila zaista previse...

Sto se tice Savovica, ja se najiskrenije nadam da ce izabrati BiH...Nadam se u njegovom slucaju preovladati hercegovacka "pronicljivost" u odnosu na patriotski i nacionalni osjecaj prema Srbiji...Jer ako hoce da ode na EP, koliko god volio Srbiju i koliko god dobro idigrao ostatak sezone, ja mislim da sto se tice Srbije, on dalje od sireg spiska ne moze dobaciti...Savanovic, Bjelica (koji igra fantasticnu sezoni u Kahi), Macvan, njih trojica ce sigurno biti ispred njega, jos ako se koji slucajem Erceg ili Velickovic oporave, on nece imati mjesta ni na sirem spisku...On u najboljem slucaju, moze biti treci krilni centar u Srbiji, sto znaci 5 minuta igre, svaku drugu utakmicu... Dok bi u BiH imao zagarantovanih 15 minuta svaku utakmicu...Jos je otezavajuca okolnost sto su BiH i Srbija u istoj grupi na EP-u, to mene vise brine za njegovu odluku...Ali vidjecemo...

Pravda za Papeta!
-
- Kontakt:
Što se Omića tiče evidentno je da se on tu najviše pita,ukoliko bude želeo igrati za BiH ne postoji peti,deseti koji će ga onemogućiti,osim eventualno KSSlovenije.Dufresne je napisao/la:Cestitke Bodirogi na izboru, svidja mi se taj covjek radi svog kosarkaskog umijeca i za to sto je jedan veliki gospodin...Ja mislim da generalno sad sve zemlje bivse Juge, mogu ocekivati nesto bolji status u Fibi, prvenstveno Srbija, eh koliko ce kolaca dobiti BiH, tu ne ocekujem nikakva cuda...
Naprimjer, kad dodje situacija oko Alena Omica, i kad bude bilo pomoci Sloveniji ili BiH, tu ne ocekujem, nikakva cuda za BiH, eh sad nadam se da ce pomoci u situaciji oko Emira Sulejmanovica, kad bude ta situacija, najiskrenije se nadam da nece ici u korist onih "irvasa"...![]()
Sad ima logike, sto Radonjic nije izabran za generalnog sekretara Fibe, jer bi dva balkanca u vrhu Fibe, bila zaista previse...![]()
Što se Sulejmanovića tiče ja mislim da će on rado pristati igrati za BiH.
Što se Borisa tiče slažem se sa tvojim stavom,kako dani odmiču evidentno je da je veliko pitanje da li bi taj čovjek uopšte putovao u Sloveniju ( i ako ne bude Novice i Zorana)...Vidjećemo šta će biti.
Što se Bodiroge tiče,treba znati da je on jedan bitan ali ne i jedan koji odlučuje,FIBA ima svoje tijelo i svoj odbor,odluku ne donosi jedan čovjek,naravno dosta se pita,ali je on sam ne donosi.. Želja mi je prvenstveno da itekako pomogne KSSu i srpskoj košarci,pa i regionalnoj,jer mislim da su svi prethodnici radili puno protiv interesa košarke u regionu,praktično totalno uništili domaća prvenstva....
Znam ja da se nece samo on pitati, ali dosad je bilo da se moras dobro namuciti, da bi saznao kome mozes pokucati na vrata u FIBI, sad se nadam, da makar tu necemo morati lutati...Lobiranje ima veliku ulogu u FIBI, a kad imas covjeka koji ima takav ugled i autoritet u svijetu kosarke, kao Bodiroga, to dosta olaksava situaciju...samoradnik je napisao/la:Što se Omića tiče evidentno je da se on tu najviše pita,ukoliko bude želeo igrati za BiH ne postoji peti,deseti koji će ga onemogućiti,osim eventualno KSSlovenije.Dufresne je napisao/la:Cestitke Bodirogi na izboru, svidja mi se taj covjek radi svog kosarkaskog umijeca i za to sto je jedan veliki gospodin...Ja mislim da generalno sad sve zemlje bivse Juge, mogu ocekivati nesto bolji status u Fibi, prvenstveno Srbija, eh koliko ce kolaca dobiti BiH, tu ne ocekujem nikakva cuda...
Naprimjer, kad dodje situacija oko Alena Omica, i kad bude bilo pomoci Sloveniji ili BiH, tu ne ocekujem, nikakva cuda za BiH, eh sad nadam se da ce pomoci u situaciji oko Emira Sulejmanovica, kad bude ta situacija, najiskrenije se nadam da nece ici u korist onih "irvasa"...![]()
Sad ima logike, sto Radonjic nije izabran za generalnog sekretara Fibe, jer bi dva balkanca u vrhu Fibe, bila zaista previse...![]()
Što se Sulejmanovića tiče ja mislim da će on rado pristati igrati za BiH.
Što se Borisa tiče slažem se sa tvojim stavom,kako dani odmiču evidentno je da je veliko pitanje da li bi taj čovjek uopšte putovao u Sloveniju ( i ako ne bude Novice i Zorana)...Vidjećemo šta će biti.
Što se Bodiroge tiče,treba znati da je on jedan bitan ali ne i jedan koji odlučuje,FIBA ima svoje tijelo i svoj odbor,odluku ne donosi jedan čovjek,naravno dosta se pita,ali je on sam ne donosi.. Želja mi je prvenstveno da itekako pomogne KSSu i srpskoj košarci,pa i regionalnoj,jer mislim da su svi prethodnici radili puno protiv interesa košarke u regionu,praktično totalno uništili domaća prvenstva....

Nek nam je sretno svima...

Pravda za Papeta!
zar je bodiroga izabran?
ja koliko znam radi se na tome, ali nista nije definitivno zavrseno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Naravno da Bodiroga nije izabran.
Ne vidim na osnovu čega su pojedini na ovoj temi napisali da jeste?! Dejan je u najužem krugu kandidata,verovatno je da će se do sredine marta održati izbori u FIBA,iako je aktuelnom predsedniku ostalo još godinu dana mandata,ali po svemu sudeći isti će ostati bez funkcije uskoro..
p.s. Nermine ti si moderator trebao bi to znati
Ne vidim na osnovu čega su pojedini na ovoj temi napisali da jeste?! Dejan je u najužem krugu kandidata,verovatno je da će se do sredine marta održati izbori u FIBA,iako je aktuelnom predsedniku ostalo još godinu dana mandata,ali po svemu sudeći isti će ostati bez funkcije uskoro..
p.s. Nermine ti si moderator trebao bi to znati

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
-
- Kontakt:
Pa eto nije.. Mene je dufresne zbunio s onim dugim postom... Al ajde valjda mu nismo izbaksuzirali tu ulogu u budućnosti...nerminh74 je napisao/la:zar je bodiroga izabran?
U ekipi Banvita najefikasniji bio je Čak Dejvis sa 21 poenom, dok je srpski košarkaš Vladimir Štimac proveo 16 minuta na parketu i imao učinak od 14 poena, pet skokova i dve asistencije.
Ekipu Kahasola predvodio je Luka Bogdanović sa 15 poena, a Tomas Satoranski ubacio je 14.
U poljskoj ekipi najefikasniji bio je srpski internacionalac Dejan Borovnjak sa 14 koševa, a još jedan Srbin Oliver Stević postigao je 10 poena.
- mehmedovic
- Kontakt:
¥ " ? $ за " у ? " $ " ' ? " "...
то " ? "... " ? ? " увјерен $ - $ " " онај ", " "!
% се " ", & је % ' $ се & " ¥

mehmedovic je napisao/la:¥ " ? $ за " у ? " $ " ' ? " "...то " ? "... " ? ? " увјерен $ - $ " " онај ", " "!
Sta ti tacno mislis pod ovim, vezano za Kragujevac i Savovica?

Pravda za Papeta!
Јој " & $ " $ "...
" је онај фрајер % $ пута " $ " " о 18 ?,? % ¥ је онај $ " &-а на & ",$ ¥.
Не ? се са ? $ " ' " у 12. ?! " не " $ је ? $ &,$ ",? $ ' он " у ", ? " поново $ у " % ".
" је онај фрајер % $ пута " $ " " о 18 ?,? % ¥ је онај $ " &-а на & ",$ ¥.
Не ? се са ? $ " ' " у 12. ?! " не " $ је ? $ &,$ ",? $ ' он " у ", ? " поново $ у " % ".
Ono sinoc je bila najveca sprdancija od emisije,od kako znam za Tegija.
Dusan Ivkovic je jedan mlad decko.
Tepic mora da igra za reprezentaciju jer je kao junior sve osvajao.
O 18 miliona ne treba ni pricati.
Dusan Ivkovic je jedan mlad decko.

Tepic mora da igra za reprezentaciju jer je kao junior sve osvajao.

O 18 miliona ne treba ni pricati.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Treba biti realan u emisiji je pušten Kurćubić i Lukas,sasvim dovoljno da se vidi da je i Tegi okrenuo ploču...
Ma koliko istog kinjio zbog određenih kompleksa,realno je da onakvih emisija svima nama koji volimo košarku treba
Štaviše sjećam se da je nekad ranije bila i neka priča o Bijeljini i o KK PLus,ranije o Radniku...
OFF: Sa jednim se u potpunosti slažem sa Vladanom, klubovi su imali na stolu papire dva puta do sada,tj. predstavnici klubova,niko se nije udostojio da shvati da više od 4 strana igrača neće moći igrati!
Ma koliko istog kinjio zbog određenih kompleksa,realno je da onakvih emisija svima nama koji volimo košarku treba

Štaviše sjećam se da je nekad ranije bila i neka priča o Bijeljini i o KK PLus,ranije o Radniku...
OFF: Sa jednim se u potpunosti slažem sa Vladanom, klubovi su imali na stolu papire dva puta do sada,tj. predstavnici klubova,niko se nije udostojio da shvati da više od 4 strana igrača neće moći igrati!

Eto ja volim košarku pa mi ovakva emisija ne treba. Trenutno je Edinova i Koletova emisija za tri klase ispred Tegijeve, koliko god na ovoj dvojici bilo očigledno da su komentatori a ne novinari ili voditelji. Šteta što nemaju termin od dva sata da se mogu ozbiljnije posvetiti svim temama koje obrađuju.samoradnik je napisao/la: Ma koliko istog kinjio zbog određenih kompleksa,realno je da onakvih emisija svima nama koji volimo košarku treba![]()
Tegeltija (a samim tim i njegove emisije) je bio sasvim normalan dok Čović nije preuzeo Zvezdu. Od tada se redvno srozava svakim emitovanjem, previše je ostrašćen, stalno provocira, emisije mu kroje ljudi sa avangarde i ostalih grobarskih foruma (uz obavezno opravdanje "ljudi pitaju"). Tim provokacijama sam izaziva pozive raznih indijanaca koji psuju, podriguju i ne znam šta više rade, pa onda navijači Partizana koji su zabrinuti za nas, jer smo mi svi zaluđeni i navijamo za Ćokijev privatni klub, pa se onda navijači Zvezde javljaju pričaju o Vujoševiću, prebijanju sudija, gepekovanju... Uglavnom emisija mu postaje sve manje košarkaška i stalno se vrte iste priče (FMP, Čović, Vučić, Đilas, Vujošević, prebijanje sudija, ima Beogradu nazivu, nema Beograd u nazivu), nerijetko od istih ljudi koji dobijaju liniju (koje on namjerno pušta da se uključuju umjesto da ih blokira)...
-
- Kontakt:
ukusi su različiti šta drugo da ti kažem.braoolyo je napisao/la:Eto ja volim košarku pa mi ovakva emisija ne treba. Trenutno je Edinova i Koletova emisija za tri klase ispred Tegijeve, koliko god na ovoj dvojici bilo očigledno da su komentatori a ne novinari ili voditelji. Šteta što nemaju termin od dva sata da se mogu ozbiljnije posvetiti svim temama koje obrađuju.samoradnik je napisao/la: Ma koliko istog kinjio zbog određenih kompleksa,realno je da onakvih emisija svima nama koji volimo košarku treba![]()
Tegeltija (a samim tim i njegove emisije) je bio sasvim normalan dok Čović nije preuzeo Zvezdu. Od tada se redvno srozava svakim emitovanjem, previše je ostrašćen, stalno provocira, emisije mu kroje ljudi sa avangarde i ostalih grobarskih foruma (uz obavezno opravdanje "ljudi pitaju"). Tim provokacijama sam izaziva pozive raznih indijanaca koji psuju, podriguju i ne znam šta više rade, pa onda navijači Partizana koji su zabrinuti za nas, jer smo mi svi zaluđeni i navijamo za Ćokijev privatni klub, pa se onda navijači Zvezde javljaju pričaju o Vujoševiću, prebijanju sudija, gepekovanju... Uglavnom emisija mu postaje sve manje košarkaška i stalno se vrte iste priče (FMP, Čović, Vučić, Đilas, Vujošević, prebijanje sudija, ima Beogradu nazivu, nema Beograd u nazivu), nerijetko od istih ljudi koji dobijaju liniju (koje on namjerno pušta da se uključuju umjesto da ih blokira)...
Pratim i njihov koš,ali to je emisija kolažnog tipa gdje se veoma malo,ustvari ništa vremena ne posvećuje KLS... A mene itekako zanimaju događanja u istoj,kao i u mlađim ligama,pres konferencije i šta sve ne... To naravno ne znači da je Tegeltija bolji novinar od dvojke,naprotiv.al emisija sama po sebi je kvalitetnija u tom nekom informativnom smislu,kada se radi o KLS,reprezentaciji, juniorima.

Kad Čović zavrne Zvezdu kao što je zavrnuo sve živo, reći ćete vidi Tegi bio u pravu?!
Emisija je jako dobra, i informativna ništa šminkersko kao na Areni....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Od dolaska u Banvit prošlog leta, Vladimir Štimac bez sumnje igra u životnoj formi. Redovno je među najboljima u svojoj ekipi i jedan je od najzaslužnijih što Banvit trenutno deli prvo mesto u šampionatu Turske sa Fenerbahčeom i ima šanse za plasman u četvrtfinale u Evrokupu.Napredak u Štimčevoj igri je primetan, a on kao glavni razlog ističe igranje u reprezentaciji i individualni rad.
„Dve godine igranja za reprezentaciju mi je pomoglo da dođem do visokog nivoa forme, uz moj individualni rad tokom leta. Kada se igra sa igračima i sarađuje sa trenerima sa kojima sam ja u poslednje dve godine, napredak je neminovan ako ga želiš“.
Rezultati u dosadašnjem delu sezone govore da Banvit može mnogo na svim frontovima. Srpski košarkaš kaže da je još rano pričati o trofejima, ali da nada postoji.
“Zbog rezultata ove sezone, očekivanja su sigurno porasla. Uspesi kluba do sada su zavidni, ali bez trofeja. Prošle godine su ispali u Last 16 fazi Evrokupa, a u turskoj ligi su poraženi u polufinalu posle majstorice od Anadolu Efesa. Pored toga, ispustili su Kup u finalu, posle poraza od Bešiktaša sa pet poena razlike. Još je rano za razgovor o nekom uspehu, ima još da se igra, ali se nadamo”.
Mnoge je uspeh Banvita ove sezone iznenadio, posebno što posle 16 kola ima samo dva poraza u šampionatu, a Štimac ističe da je sve razlog odličnog sistema.
“Razlog uspeha treba tražiti u organizaciji, treneru Orhunu Eneu, koji je ovde već četiri godine, a i Banvitova finansijska moć je neograničena. Banvit je firma za mesne prerađevine i njihov godišnji priliv je milijardu dolara. Mislim da to objašnjava uspeh i veliku požrtvovanost da organizacija bude na najvišem mogućem nivou”.
Štimac, takođe, ističe da je jedan od razloga uspeha i to što je u Banvitu moguće koncentrisati se u potpunosti na košarku.
“Grad je na moru, malo je mesto i to dozvoljava koncentraciju na košarku 100 odsto. Ako je i dosadno, Istanbul i Bursa su blizu, što i nije loše. Što se tiče popularnosti u Turskoj, nas dosta poštuju jer svi znaju da Banvit ima trenutno jednu od najjačih ekipa. Na naše utakmice uglavnom dolaze studenti, ali je hala uvek bila popunjena jer ima kapacitet od 3.000 mesta”.
Sjajne partije poslednjih meseci dovele su do toga da se mnogi već pitaju gde će Štimac otići posle Banvita, ali on ne razmišlja o tome.
“Još je rano razmišljati o daljim planovima, ovde se osećam kao da sam član porodice. Zato ni ne žurim, osećam se odlično, uživam veliko poštovanje u Banvitu. Mislim da sportista kada ima sve to, daje mnogo više od sebe. Sigurno je da su moje želje najbolji klubovi. Ima vremena, videćemo šta će se sve dešavati, ali sve zavisi od mene i mog rada”.
Zajedno sa reprezentacijom Štimca narednog leta očekuje Evropsko prvenstvo u Sloveniji, a na pitanje kakva su očekivanja, srpski košarkaš kaže:
“Srbija uvek ima šanse, imamo sve potrebno za uspeh. Na kraju, mi smo zemlja košarke i tačka. Reprezentacija može uvek da računa na mene, velika čast i ponos je za mene da nosim grb svoje zemlje dok god me noge drže. Selektor zna najbolje i niko ne treba da se meša u to i daje neke svoje zaključke. U svakom slučaju, moja želja za reprezentativnim dresom je ogromna i uvek sam na raspolaganju selektoru”, zaklkučio je Štimac.
- mehmedovic
- Kontakt:
У старој & " - се " $ " "Dufresne je napisao/la:mehmedovic je napisao/la:¥ " ? $ за " у ? " $ " ' ? " "...то " ? "... " ? ? " увјерен $ - $ " " онај ", " "!
Sta ti tacno mislis pod ovim, vezano za Kragujevac i Savovica?

Ahaa.. dakle Tegi je protiv Čovića zato što mu je stalo do Zvezde pa neće da je ovaj zavrne.DANTES je napisao/la:Kad Čović zavrne Zvezdu kao što je zavrnuo sve živo, reći ćete vidi Tegi bio u pravu?!

-
- Kontakt:
Nemojte biti djeca, Vladanu nije stalo do Zvezde,ali je isto tako Čoviću dobrim dijelom stalo do profita,a kud ćeš većeg profita od uloge u najvećem brendu Balkana 

Tačno tako... Da je Partizan bio u qrcu uzeo bi njega...samoradnik je napisao/la:Nemojte biti djeca, Vladanu nije stalo do Zvezde,ali je isto tako Čoviću dobrim dijelom stalo do profita,a kud ćeš većeg profita od uloge u najvećem brendu Balkana
@braoylo Tegiju je najviše stalo do srpske košarke, a tipovi kao Šone Čović su je ubili i ubijace je dok god mogu....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.