Jos bolje ondaDevil je napisao/la:Dopustices da budem iskren sa tobom,nisam ni planirao da ti pisem.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jos bolje ondaDevil je napisao/la:Dopustices da budem iskren sa tobom,nisam ni planirao da ti pisem.![]()
Banujte ga zbog rasizmaSarajlijc@ je napisao/la:Ne volim ja cigane necu se dopisivat s tobom
Mlad je ne zna sta radi.LBJ MVP je napisao/la:Banujte ga zbog rasizmaSarajlijc@ je napisao/la:Ne volim ja cigane necu se dopisivat s tobom
Što si tako popustljivDevil je napisao/la:Mlad je ne zna sta radi.LBJ MVP je napisao/la:Banujte ga zbog rasizmaSarajlijc@ je napisao/la:Ne volim ja cigane necu se dopisivat s tobom
Tako jeSarajlijc@ je napisao/la:Jel tako zole? Normala
I baci se sa Avazovog tornja.Heller je napisao/la:Kad za 10 godina Denga ode u čošak i počne plakat sjeti se svojih pitarskih dana
Ja sam se vratio u normalu, zaspem oko 11 probudim se u 7, superAgresivnoDjubre je napisao/la:Ebo majku usto ne mogu meda.Lego juce u 17h i sve do sad...ja koji sam ja kreten u pm![]()
Odo namjestit na tvsa ako bude onaj kike ili zutokljunac na hrtu
ja sam aktivirao, samo odes na ono pocni koristiti ovaj servis, uloguj se na svoj acc i prijavi uslugu, sto se tice naknadnog gledanja prog. moguce je kao i prijelikma23 je napisao/la:Je li iko aktivirao ovaj mojawebtv?? Kako se aktivira? Ako neko jest, moze li se i sad sadrzaj vratit? Ako nesto nisam pogledao samo vratim program i pogledam. Kao sto je prijke bilo.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 12 gostiju.