admin je napisao/la:Breaker će do banovića, pa ako ima neko tamo koga da poselami, sad je prilika...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
admin je napisao/la:Breaker će do banovića, pa ako ima neko tamo koga da poselami, sad je prilika...
Ukoliko je slava da te poznaju poznati ljudiAndroid je napisao/la:Treba mi pomoc oko prevoda
If fame is a matter of being known by influential people
motion pictures
invariably as an extra
cast me
you can watch him auditioning for parts in front of the security cameras at local restaurants
he has rugged
thought he seems tired
mobile home
Huga,Hugolinu i male Hugice,i sve ostale koji me poznaju.likma23 je napisao/la:admin je napisao/la:Breaker će do banovića, pa ako ima neko tamo koga da poselami, sad je prilika...![]()
![]()
breaker poselami sviju.
jmga, haman da si dugo na forumu a slabo pratiš ove udare sa strane.bagrcavi je napisao/la:Što u Banoviće ? Jest' da je imao par sitnih provokacija, ali vidi se da ima "kliker", meni nije smetao sekunde.
problem je što zaboravih staviti ovaj smajligeronimo je napisao/la:jmga, haman da si dugo na forumu a slabo pratiš ove udare sa strane.bagrcavi je napisao/la:Što u Banoviće ? Jest' da je imao par sitnih provokacija, ali vidi se da ima "kliker", meni nije smetao sekunde.
HvalaHeller je napisao/la:Ukoliko je slava da te poznaju poznati ljudiAndroid je napisao/la:Treba mi pomoc oko prevoda
If fame is a matter of being known by influential people
motion pictures
invariably as an extra
cast me
you can watch him auditioning for parts in front of the security cameras at local restaurants
he has rugged
thought he seems tired
mobile home
filmovi
uvijek kao dodatak
izaberi/te me
možeš ga gledati na audiciji za uloge ispred sigurnosnih kamera u lokalnim restoranima
on je hrapav?
iako izgleda umorno
mobilna kuća, kamp prikolica
imaš neki kontekst preovdi bi bili tada tačniji
Ma nema veze, bitna je zelja da se pomogne, to se cijeniHass je napisao/la:@asunsao,da je na ngleskom brate,vrlo rado bih ti pomogao,al ja i njemacki![]()
I ja bi ti isto rado pomog´o, Engleski i Ruski al NjemačkiHass je napisao/la:@asunsao,da je na ngleskom brate,vrlo rado bih ti pomogao,al ja i njemacki![]()
Šta glumiš vuk baš normala momaklegenda reala je napisao/la:Jel moguće da Vuka niste poznali![]()
Ja Monologa zazivam al njega nema, a ponovo se vratili čuvari vitalnog nacionalnog interesa Hrvata na PDF-u reprezentacija
Vuk je ljudina, on bar ne krije da je nacionalistabagrcavi je napisao/la:
Šta glumiš vuk baš normala momak![]()
Za BAN spremni !
Hoš da te banujemDevil je napisao/la:Pazi da ih ne budes licno selamio.
Nisam kriv,keve mi.legenda reala je napisao/la:Hoš da te banujemDevil je napisao/la:Pazi da ih ne budes licno selamio.
Devil je napisao/la:Nisam kriv,keve mi.legenda reala je napisao/la:Hoš da te banujemDevil je napisao/la:Pazi da ih ne budes licno selamio.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, Pensioner26 i 37 gostiju.