Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Willy
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Willy » 31 jan 2013, 22:37

Spanulis dao 15 koševa, a promašio 5 slobodnih bacanja, mrmot jedan. A kad ne treba ne zna promašiti bacanja. :evil:

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 31 jan 2013, 22:38

Willy je napisao/la:Spanulis dao 15 koševa, a promašio 5 slobodnih bacanja, mrmot jedan. A kad ne treba ne zna promašiti bacanja. :evil:
ne znam jesi li gledao utakmicu ali mislim u 2/4 ide sam na los i polaganje i promasi... cisto polaganje... da je to zabio bio bi over, na stranu sto je promasio sve slobodne
sve su pite pitice, samo burek pitac je

mrkimedjed
Kontakt:

Post Postao/la mrkimedjed » 31 jan 2013, 22:45

Dushi_Rob je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:j*ebem ti usrani real ne mogu jeb*ni cska uzet sve lafo prvi kad god ih igram oni zijane jeb* ih b*g

**** IH BOG USTA X ODIGRAJU **** IM SUNCE BOGVOO DABOGDA UMRLI
Pridruzujem se zeljama i cestitkama igracima Reala :evil: :evil: :evil:
Hebenog 1 cekam na dva listica
Da ih i ja poselamim :lol:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 jan 2013, 22:49

LenBias je napisao/la:jos samo vitesse gol i kao sto gledam nece proci to :)
I mene Holandjani drugi put obaraju ove sedmice na GG3. Prvo onaj Den Bosh-Almere 0-5, pa sada i Vitesse-Ajax 0-4.

A na kosarci pogodim Tomica i Browna over i cekam Teodosica i utamica ode u produzetak (kontam valjda ce prebacit ), pogledam da vidim jel Vitesse dao gol i :?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 31 jan 2013, 22:49

pintol_TM87 je napisao/la:e sad freamundo jedan golcic :D
e sad im mamu j.ebem :evil:
j.ebem im sve i jednu čistačicu što im čisti stadion, j.ebem im onog ko im prvi stavio na čelo kad su se rodili, j.ebem im na kraju oćemol tetke? Oćemo. J.ebem im po tetku!!!
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 31 jan 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 jan 2013, 22:52

smješno je sve ovo majke mi

staviš na cenera james manje, fernandez više, ljulj više (prodje u produžetku) i onaj grob slovenacki iz barcelone jedva 5 dade ebem mu 5 majki mlitavih

na drugom mekejleb zabija dva i ide u over nizašta

na trecem ovaj hrijapa boga oca ne može pogodit

ma bjež ba
nema potpisa

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 31 jan 2013, 22:59

jel gledao ko ovu tekmu atletiko-sevilja , igrao oba go a vidim sad 00 pol. imal makar prilika :D

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 31 jan 2013, 23:06

koji sam ja junac bio počeo igrati samo duplanje i strasno me krenulo, i onda ponovo počem srat i igrat lude kvote na jake uloge i jucer popusim 50 danas 20 jos prije nesto... ukupno stoja negdje, ugl. od sutra opet duplanje, bez forsiranja i disciplinovano...
bio sam tad u plusu nekih 500 km u 20-tak dana... stavim 50 dobijem 100 i tako svaki drugi dan uz 1-2 pada... al jbg ne da se covjeku drzat toga nego ide odmah grlom u jagode
sve su pite pitice, samo burek pitac je

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 jan 2013, 23:10

Ljudi, 'dizite se' (onako k'o @Stomaklija) ili igrajte single ili double! Samo im tako mozemo uzeti koju marku!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 31 jan 2013, 23:11

hahahha dva penala na utakmici atletiko i sevilja i lagano oba daju :lol: :lol: :lol:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 31 jan 2013, 23:11

SlevinKelevra je napisao/la:Ljudi, 'dizite se' (onako k'o @Stomaklija) ili igrajte single ili double! Samo im tako mozemo uzeti koju marku!
evo sad sam oklahoma 1x, san jose 1x, boston 1x, ne moze sigurnije 5 ulog idemo sad samo tako igrat pa minimalan dobitak al **** ga
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 31 jan 2013, 23:17

Kao covjek,koji je probao haman svaku taktiku kladjenja,garantujem da samo i iskljucivo SAMO max tri para,dugorocno donose profit..E sad,pitanje je,s koliko ste vi kesa dnevno zadovoljni,petak,cener,feslija,stoja itd...Samo,kad pogledas ponudu,i vidis onoliko tzv. zicera,tesko je ostati disciplinovan,i rec:Eh,ja danas igram ovaj double,a yebe mi se za ostalu ponudu..DISCIPLINA,NE BITI POHLEPAN,bez nerviranja... Licno znam lika,koji se kladi poluprofesionalno i super mu ide :D Znaci moze se zaradit nesto..Ne mnogo,al ipak moze
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 31 jan 2013, 23:22

a bog ga mazo da ga bog mazo pa Boze pogledaj me jednom u zivotu **** Teodosic mi trebao preko 13,5 on 13 zabije jos utakmica u produzetke otisla pa yebem ti zivot vise daj Boze pogledaj me sto mi ovo radis jojjjjjj
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 jan 2013, 23:31

Hass je napisao/la:Kao covjek,koji je probao haman svaku taktiku kladjenja,garantujem da samo i iskljucivo SAMO max tri para,dugorocno donose profit..E sad,pitanje je,s koliko ste vi kesa dnevno zadovoljni,petak,cener,feslija,stoja itd...Samo,kad pogledas ponudu,i vidis onoliko tzv. zicera,tesko je ostati disciplinovan,i rec:Eh,ja danas igram ovaj double,a yebe mi se za ostalu ponudu..DISCIPLINA,NE BITI POHLEPAN,bez nerviranja... Licno znam lika,koji se kladi poluprofesionalno i super mu ide :D Znaci moze se zaradit nesto..Ne mnogo,al ipak moze
Samo je vazno ne mastati o nekom kratkorocnom velikom profitu. Krenes od ponedjeljka sa 10, recimo. Svaki san pogodis kvotu 1.35 (1-3 para), u nedjelju imas 70-80 maraka. Naravno, i tu je mogucnost da sve prodje OK relativno mala, ali sigurno veca nego svaki dan pokusavati kombinaciju mala uplata, velika kvota.

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 31 jan 2013, 23:40

Upravo tako brate. Ali, sve nas jeb.e sto fino pocnemo,prodjemo par vezanih tiketa,i onda nam para udari u glavu,pa pocnemo igrat vise listica,vise parova,vece uplate..Naravno,logican slijed situacije je ula na racunu,i onda sami sebi kazemo,drugi put nema ispada,sve opet ponovimo,i tako do u nedogled :mrgreen: Ko s ovim nema probema,vec je na pola puta,da zaradi na kladi.. Nazalost vecina nas,ima ozuzeytaka,al vecina,e yebe ovo ni jedan posto..Za to i jesmo uvijek na nuli.. :evil:
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 31 jan 2013, 23:53

Atletiko - Sevilja sva 3 gola iz penala i sva 3 puta igrači igrali rukom u šesnaestercu. :lol:

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 01 feb 2013, 00:43

slika

yebem im familiju nesposobnu eto
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 01 feb 2013, 00:54

Panda je napisao/la:koji sam ja junac bio počeo igrati samo duplanje i strasno me krenulo, i onda ponovo počem srat i igrat lude kvote na jake uloge i jucer popusim 50 danas 20 jos prije nesto... ukupno stoja negdje, ugl. od sutra opet duplanje, bez forsiranja i disciplinovano...
bio sam tad u plusu nekih 500 km u 20-tak dana... stavim 50 dobijem 100 i tako svaki drugi dan uz 1-2 pada... al jbg ne da se covjeku drzat toga nego ide odmah grlom u jagode
Disciplina, disciplina i samo disciplina a posto vidim da si se uspio drzati tog sistema dosta dugo sumnjam da ces ovaj put tako jeftino bacit pare :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 feb 2013, 03:18

Eh ko me natjera da Boston golove igram, mogo sam samo ostaviti OKC hendikep ko kuca!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.