FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 17 nov 2008, 18:26

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 18 nov 2008, 22:41

samo da se ovo ne otegne godinu dok ne zavrse,cuj ovo iz budzeta za 2008 godinu i cekali su debili da dodje skoro kraj godine pa da pocnu nesto,onda ce poceti snijeg i ostalo pa ce reci nema do proljeca.......izgleda da ce pasti jedno par metara snijega jer su oni potpisali ovo..........moze li mi neko reci dokle su dosli sa radovima na pomocnom terenu,isto da prave novi stadion a ne pomocni...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 nov 2008, 13:23

lopta je okrugla je napisao/la:samo da se ovo ne otegne godinu dok ne zavrse,cuj ovo iz budzeta za 2008 godinu i cekali su debili da dodje skoro kraj godine pa da pocnu nesto,onda ce poceti snijeg i ostalo pa ce reci nema do proljeca.......izgleda da ce pasti jedno par metara snijega jer su oni potpisali ovo..........moze li mi neko reci dokle su dosli sa radovima na pomocnom terenu,isto da prave novi stadion a ne pomocni...
na pomocno su radvi zavrseni eto toliko o tome,reflektore sad prave POSLIJE IZBORA :D

a ja jos nesto....

UPRAVA NAPOLJE!!!!
SAMIRE ODLAZI!!!
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 19 nov 2008, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 19 nov 2008, 14:19

Prva pod reflektorima je protiv Grenobla ;)
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 nov 2008, 16:46

RK Gradacac je napisao/la:Prva pod reflektorima je protiv Grenobla ;)
mozda ne zna se jos nista haj nek oni prvo zasijaju 8-)

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 19 nov 2008, 17:55

bistrikboy je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:samo da se ovo ne otegne godinu dok ne zavrse,cuj ovo iz budzeta za 2008 godinu i cekali su debili da dodje skoro kraj godine pa da pocnu nesto,onda ce poceti snijeg i ostalo pa ce reci nema do proljeca.......izgleda da ce pasti jedno par metara snijega jer su oni potpisali ovo..........moze li mi neko reci dokle su dosli sa radovima na pomocnom terenu,isto da prave novi stadion a ne pomocni...
na pomocno su radvi zavrseni eto toliko o tome,reflektore sad prva POSLIJE IZBORA :D

a ja jos nesto....

UPRAVA NAPOLJE!!!!
SAMIRE ODLAZI!!!
Hvalicka na odgovoru!!Sta ti je ovo "reflektore sad prva POSLIJE IZBORA"?Nisi tu bio bas najjasniji,ako moze "obrazlozi"!?pozz

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 nov 2008, 18:17

.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 17 jul 2016, 23:58, ukupno mijenjano 3 puta.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 nov 2008, 18:44

lopta je okrugla je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
na pomocno su radvi zavrseni eto toliko o tome,reflektore sad prva POSLIJE IZBORA :D

a ja jos nesto....

UPRAVA NAPOLJE!!!!
SAMIRE ODLAZI!!!
Hvalicka na odgovoru!!Sta ti je ovo "reflektore sad prva POSLIJE IZBORA"?Nisi tu bio bas najjasniji,ako moze "obrazlozi"!?pozz
ma brzo pisao prave treba to biti :D

Fabricio
Kontakt:

Post Postao/la Fabricio » 21 nov 2008, 01:26

zivim za taj trenutak kada ce opet u DOLINI CUPOVA zasijati reflektori onda cemo svi zajedeno gledati naseg evropskog Zelju (nadam se ) :lol:
u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 21 nov 2008, 15:17

Ne mogu da vjerujem, jedva cekam tu prvu utakmicu...Pa bice 20 hiljada garantujem. Jao jao. Biće Željo opet šampion!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 21 nov 2008, 15:29

partibrejker1921 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, jedva cekam tu prvu utakmicu...Pa bice 20 hiljada garantujem. Jao jao. Biće Željo opet šampion!!!
Bit ce kad odu ovi levati iz uprave!!
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 nov 2008, 15:45

partibrejker1921 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, jedva cekam tu prvu utakmicu...Pa bice 20 hiljada garantujem. Jao jao. Biće Željo opet šampion!!!
:roll:

1ra
Kontakt:

Post Postao/la 1ra » 21 nov 2008, 17:41

To je to =) To je ta atmosfera .. :D

A ti bistrikboy ne kolutaj ocima to che tako da bude :mrgreen:
M

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 nov 2008, 18:35

1ra je napisao/la:
To je to =) To je ta atmosfera .. :D

A ti bistrikboy ne kolutaj ocima to che tako da bude :mrgreen:
izvinjavam se nisam to odmah uvidio :lol:

Samire legendo neka te!!!! :P

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 21 nov 2008, 18:57

**** vas Samir više, vidite da neće otići, , ni on ni Faruk niti bilo ko iz uprave! Ne znam čemu bojkot kad njih to ne dira nimalo, boli ih uvo za TM. **** su to likovi ljudi moji, ne može se s njima tako lahko. Ako vam je toliko stalo da ih skinete s funkcija, najbolje je da ih linčujete. To je jedini način. A dobro se sjećam kako ste bodrili Faruka, čitav jug je odjekivao...:''PREDSJEDNIK FARUK, PREDSJEDNIK FARUK''. Eto vam sad **** vas on u šupak. I nikad vam oni neće otići zbog vas, navijača, nikad. Ne znam kako niste svjesni toga.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 21 nov 2008, 19:06

partibrejker1921 je napisao/la:**** vas Samir više, vidite da neće otići, , ni on ni Faruk niti bilo ko iz uprave! Ne znam čemu bojkot kad njih to ne dira nimalo, boli ih uvo za TM. **** su to likovi ljudi moji, ne može se s njima tako lahko. Ako vam je toliko stalo da ih skinete s funkcija, najbolje je da ih linčujete. To je jedini način. A dobro se sjećam kako ste bodrili Faruka, čitav jug je odjekivao...:''PREDSJEDNIK FARUK, PREDSJEDNIK FARUK''. Eto vam sad **** vas on u šupak. I nikad vam oni neće otići zbog vas, navijača, nikad. Ne znam kako niste svjesni toga.
Zalosno ali istinito. A nasi navijaci nisu dovoljno slozni ni mocni za nesto radikalnije...
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 nov 2008, 20:16

partibrejker1921 je napisao/la:**** vas Samir više, vidite da neće otići, , ni on ni Faruk niti bilo ko iz uprave! Ne znam čemu bojkot kad njih to ne dira nimalo, boli ih uvo za TM. **** su to likovi ljudi moji, ne može se s njima tako lahko. Ako vam je toliko stalo da ih skinete s funkcija, najbolje je da ih linčujete. To je jedini način. A dobro se sjećam kako ste bodrili Faruka, čitav jug je odjekivao...:''PREDSJEDNIK FARUK, PREDSJEDNIK FARUK''. Eto vam sad **** vas on u šupak. I nikad vam oni neće otići zbog vas, navijača, nikad. Ne znam kako niste svjesni toga.
faruk je najmanji problem!!!

a jesmo ih prozivali jer su nam bili ulili nadu da ce ovo na dobro izaci :!:

SAMIRE ODLAZI!!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 21 nov 2008, 22:45

Nisam navijač, ja sam simpatizer Željezničara, koji (istina) dolazi na utakmice, i koji iz nekog revolta, neće da navija za nekim ko je kloc, i koji mi psuje mater što gledam utakmicu. Zvuci poznato: ''Navijajte **** vam mater''. Ne znam kome to moze biti zanimljivo...

pinturicchio
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio » 21 nov 2008, 23:25

je*e se samiru i faruku jesu li navijaci na sjeveru ili jugu on gledaju sebe...sto kazes sve su to neke sile dosta je bilo casualaca i huligana(ne znamo mi furat taj stil) daj ljudi vratite se na jug i navijajte zato sto zelju volite i zivite za taj klub a ne zato sto je moderno kod nas huliganstvo i sve to sto ga veze dok drugi godinama ispred nas furaju to...nije vise jug plav niti je sjever bordo...a za reflektore jos ne mogu vjerovati ima bas da gori...pa kad su stolice postavili protiv penjarose krcat sjever

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 nov 2008, 08:36

partibrejker1921 je napisao/la:Nisam navijač, ja sam simpatizer Željezničara, koji (istina) dolazi na utakmice, i koji iz nekog revolta, neće da navija za nekim ko je kloc, i koji mi psuje mater što gledam utakmicu. Zvuci poznato: ''Navijajte **** vam mater''. Ne znam kome to moze biti zanimljivo...
to se ne radi da te neko uvrijedi vec da te animira da navijas a ne da stojis u kopu i sutis ko picka :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 26 gostiju.