Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Odigrao i više nego dobro za ovo malo vremena što je dobio.
DRUG NEBI TI PUNCA
nek ima od tebeAllGunsBlazing je napisao/la:Nema hljeba od njega.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I sad jedna dobra kontra i proigravanje. Eto kraj.mandraX je napisao/la:Prije par minuta imao dobar pokušaj glavom.
Lukav malac.
Zapostavili smo Spahicevu temu

I njega i Radua, čup'o ga je rumunski Messi sa obje ruke, al mu nije pomagalocalcio je napisao/la:u Zenici? mislis mozda na Radua, sada su saigraci u Laciju i dobri jarani on i Lula

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nema u fudbalu, ali negdje drugo. Dok kod ovog ''fudbalera'' ni u fudbalu nema.arelinho je napisao/la:nek ima od tebeAllGunsBlazing je napisao/la:Nema hljeba od njega.
Celik!3,2,2.
Evo ko nije gledao, snimak od ulaska Stevanovića do kraja meča.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bitno je da Stevke igra,pa koliko toliko.Ima vremena za njega.
inace zna povuci loptu i malo falilo za asistenciju.
@AllGunsBlazing nemoj Jagodica ti zayebavati.
inace zna povuci loptu i malo falilo za asistenciju.
@AllGunsBlazing nemoj Jagodica ti zayebavati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odradio ono koliko je moguce za 8 minuta. Bitno je da imamo takvog mladog momka sto se bori za svoje mjesto u klubu poput Seville, kao sto to radi Kolasinac u Schalke-u.
Ubaci čovjek Kolašinca u post po 140. put, kapa dole majstoreMajstor10 je napisao/la:Odradio ono koliko je moguce za 8 minuta. Bitno je da imamo takvog mladog momka sto se bori za svoje mjesto u klubu poput Seville, kao sto to radi Kolasinac u Schalke-u.
100% sportski i krajnje opušten potpis
jebote taj glavonja viseMajstor10 je napisao/la:Odradio ono koliko je moguce za 8 minuta. Bitno je da imamo takvog mladog momka sto se bori za svoje mjesto u klubu poput Seville, kao sto to radi Kolasinac u Schalke-u.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Kako ti ide u Schalke'u?Majstor10 je napisao/la:Odradio ono koliko je moguce za 8 minuta. Bitno je da imamo takvog mladog momka sto se bori za svoje mjesto u klubu poput Seville, kao sto to radi Kolasinac u Schalke-u.

RiNo je napisao/la:Ubaci čovjek Kolašinca u post po 140. put, kapa dole majstoreMajstor10 je napisao/la:Odradio ono koliko je moguce za 8 minuta. Bitno je da imamo takvog mladog momka sto se bori za svoje mjesto u klubu poput Seville, kao sto to radi Kolasinac u Schalke-u.

Inače, OK je odigrao, ko da se malo oslobodio grča. Mada i dalje mislim da je cilj Sevilje da mu malo digne cijenu i pošalje dalje. Što u principu i ne bi bila loša opcija po njega. I po nas, naravno

Ljudi moji o čemu vi govorite, pa tek je potpisao ugovor a vi bi ga slali dalje, ne kontam sekunde ?
Treba da izbaci Reyesa iz kombinacija za LMF, da bi mogao da dobije mjesto u startnoj postavi, a to je veoma teško.
Istina je da Reyesa sustižu godine, al on može još podosta dati na onoj poziciji u Sevilli.
Pred Stevanovićem je budućnost, dokazivanje iznova i iznova, a potencijal je pokazao ulazeći sa klupe, to se negirati ne može. Nek' on igra, dobiva minute, i to je najbitnije.
P.S. Sevilla na njega računa kao na igrača budućnosti, da žele što prije da ga prodaju, ne bi mu davali minute na kapaljku, i pomalo, dok se ne profiliše i ustabili u španskoj ligi. Oni su vidjeli da ima veliki potencijal, i zašto bi ga prodavali brže - bolje, kada mogu da čekaju i da kasnije naplate bolje.
Treba da izbaci Reyesa iz kombinacija za LMF, da bi mogao da dobije mjesto u startnoj postavi, a to je veoma teško.
Istina je da Reyesa sustižu godine, al on može još podosta dati na onoj poziciji u Sevilli.
Pred Stevanovićem je budućnost, dokazivanje iznova i iznova, a potencijal je pokazao ulazeći sa klupe, to se negirati ne može. Nek' on igra, dobiva minute, i to je najbitnije.
P.S. Sevilla na njega računa kao na igrača budućnosti, da žele što prije da ga prodaju, ne bi mu davali minute na kapaljku, i pomalo, dok se ne profiliše i ustabili u španskoj ligi. Oni su vidjeli da ima veliki potencijal, i zašto bi ga prodavali brže - bolje, kada mogu da čekaju i da kasnije naplate bolje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pah, ostaje da se vidi. Mišljenje baziram tome što su doveli čovjeka na poziciju koja je u Sevilji u principu najbolje popunjena, znači od nekog startanja nema govora. Ovo što je do sada igrao je bio, košarkaškim rječnikom "garbage time".
Drugo, navodno u omladinskom pogonu također imaju igrača na toj poziciji koji je mlad i koji je velika nada (doduše premlad za A tim u svakom slučaju, 18 g.).
Treće u Sevilju ga je smjestila menadžerska agencija Doyen koja drži 50% njegovog ugovora (dakle, Sevilja je platila 750.000, ta agencija 750.000 Vojvodini), i samim tim 50% od njegovog budućeg transfera, a u kojoj neki udio ima i sportski direktor Sevilje, pa sve baca malo na Mamić priču.
I tako 2+2...
Ali, opet kažem, dok dobija minute, super i za njega i za nas. Samo se nadam da ga neće sljedeće sezone tuhnut za 3,5 miliona u Tursku ili Rusiju npr.
Drugo, navodno u omladinskom pogonu također imaju igrača na toj poziciji koji je mlad i koji je velika nada (doduše premlad za A tim u svakom slučaju, 18 g.).
Treće u Sevilju ga je smjestila menadžerska agencija Doyen koja drži 50% njegovog ugovora (dakle, Sevilja je platila 750.000, ta agencija 750.000 Vojvodini), i samim tim 50% od njegovog budućeg transfera, a u kojoj neki udio ima i sportski direktor Sevilje, pa sve baca malo na Mamić priču.
I tako 2+2...
Ali, opet kažem, dok dobija minute, super i za njega i za nas. Samo se nadam da ga neće sljedeće sezone tuhnut za 3,5 miliona u Tursku ili Rusiju npr.
Messcini da Steva nije ni na klupi vcrs..
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema ga ni na klupi 

ne znam zasto ne bih igrao u prvih 11 a da ne govorim o klupi vjerovatno je povrijeđen ili se zakacio sa treneromm
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Goalgetter
- Kontakt:
Steva, po temparamentu svom, nevjerujem da se kacio trenerom, jedino moze biti da je neka povreda u pitanju .. Ko ce znatiPanda je napisao/la:ne znam zasto ne bih igrao u prvih 11 a da ne govorim o klupi vjerovatno je povrijeđen ili se zakacio sa treneromm

Ne znam da li gledate tekmu, ali ovakva Sevilla nije bila jos od vremena kada su harali sa Kanouteom.
Valjda tu treba traziti razlog Stevanovicevog izostanka. Ovakva Sevilla moze uzeti Kup. Teska, ali ne i nemoguca misija.
Valjda tu treba traziti razlog Stevanovicevog izostanka. Ovakva Sevilla moze uzeti Kup. Teska, ali ne i nemoguca misija.
Ali ovih posljednjih 15 minuta me ocito demantuju. Totalno rasulo, a ni kapiten nam ne blista. Do sada su mu tri puta pobjegli, i to s lakocom. Sto ti je nogomet, valjda ga zato i volimo toliko 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.