Ogulila i isjeckala mu Amra xDHead je napisao/la: jest lose dzeki.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Cuj healthy. Jeste voce, ali to je previse.
Nisam znao da su on i Spahiđ rođe.
http://soccerlens.com/famous-football-families/86969/Edin Dzeko and Emir Spahic: Manchester City and Bosnia striker Dzeko is first cousins with Sevilla center back Spahic, who’s the captain of Bosnia’s national side.
Mozda rodje po to sto vole zaderneciti.suradnik je napisao/la:Nisam znao da su on i Spahiđ rođe.
http://soccerlens.com/famous-football-families/86969/Edin Dzeko and Emir Spahic: Manchester City and Bosnia striker Dzeko is first cousins with Sevilla center back Spahic, who’s the captain of Bosnia’s national side.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- schweinsteiger
- Kontakt:
dziza_23 je napisao/la:Mozda sto se tu igrala utakmicaschweinsteiger je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Pa jbt da Dzeko nije dao ono sto je Silva sad bi ga vec objesili na sred Londona.
Sto bas na sred Londona?![]()
![]()
![]()
Monolog je napisao/la:Pa QPR je londonski klub.
Znam to,jbmu,ali nesto mi vise logicno u Manchesteru

#miasanmia
Čitam ovu info na naslovnoj "Štimac: Za Džeku su govorili 'prodali smo hajvana' "
I mislim da bi neko iz Dzekinog tabora stati u kraj ovim glupostima i iznosenjem ovakvih idiotarija u javnost.
Tužba ma vrata pa nek se prave i dalje budale.
I mislim da bi neko iz Dzekinog tabora stati u kraj ovim glupostima i iznosenjem ovakvih idiotarija u javnost.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Što će stati kad je istina, otjerali su ga kao hajvana baš... Kontajući evo riješili smo se kloca i dobili dobre pare...propuh je napisao/la:Čitam ovu info na naslovnoj "Štimac: Za Džeku su govorili 'prodali smo hajvana' "

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
To što su sa tribina tako govorili i to pojedinci ne mora značiti da je trener tako mislio.Igrao je Džeko u prvoj postavi kao "golobradi mladić", čak je putovao i u Škotsku na evropsku tekmu.GunnerS je napisao/la:Što će stati kad je istina, otjerali su ga kao hajvana baš... Kontajući evo riješili smo se kloca i dobili dobre pare...propuh je napisao/la:Čitam ovu info na naslovnoj "Štimac: Za Džeku su govorili 'prodali smo hajvana' "
Tužba ma vrata pa nek se prave i dalje budale.Samo su se dobro zajebali, al poštenski
I definitivno se treba stati u kraj ovim lažima tipa "kloc" i ostale gluposti.
DRUG NEBI TI PUNCA
Jarane ili imas razmisljanje na nivou petogodisnjaka ili se pravis lud.GunnerS je napisao/la:Što će stati kad je istina, otjerali su ga kao hajvana baš... Kontajući evo riješili smo se kloca i dobili dobre pare...propuh je napisao/la:Čitam ovu info na naslovnoj "Štimac: Za Džeku su govorili 'prodali smo hajvana' "
Tužba ma vrata pa nek se prave i dalje budale.Samo su se dobro zajebali, al poštenski
Nevazna stvar ovakve price u medijima su kleveta i za to postoji kazneni zakon

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
da nisu mislili da je šljivotres ne bi ga dali za 30 000 maraka.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Daj ne kakite, zna se ko je tada u upravi bio, pa Stilica i Dialibu su za te pare prodavali, tako da vam prica pada u vodu. Ne budite smijesni.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- KB-TM87
- Kontakt:
*ebo vas džeko, mi ćemo ionako dobivat pare za sljedeće transfere, nek on sere do sutra 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Panda je napisao/la:da nisu mislili da je šljivotres ne bi ga dali za 30 000 maraka.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Spahiceva mama je rodom iz Gacka, kao i Dzekin otac. Jesu neki dalji rodjaci, ali prvi nisu.suradnik je napisao/la:Nisam znao da su on i Spahiđ rođe.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- samoposteno
- Kontakt:
spahiceva mama i dzekina mama su dvije zene ja mislim da je toceze je napisao/la:Spahiceva mama je rodom iz Gacka, kao i Dzekin otac. Jesu neki dalji rodjaci, ali prvi nisu.suradnik je napisao/la:Nisam znao da su on i Spahiđ rođe.

- EdenHazard
- Kontakt:
spahiceva mama i dzekina mama su dvije zene ja mislim da je tosamoposteno je napisao/la:Spahiceva mama je rodom iz Gacka, kao i Dzekin otac. Jesu neki dalji rodjaci, ali prvi nisu.suradnik je napisao/la:Nisam znao da su on i Spahiđ rođe.

na istom suncu gaće sušile

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
[youtube][/youtube]
Da se malo prisjetimo vokalno muzickih sposobnosti dijamanta.
Da se malo prisjetimo vokalno muzickih sposobnosti dijamanta.

1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Da vidimo za koga ce se Mancini danas odluciti protiv Liverpoola, Dzeku ili Teveza pored Aguera. Mislim da ce opet Teveza staviti da igra.
- Cautinho
- Kontakt:
Dzeko i Aguero protiv Liverpoola.Kakav Tevez,on je propao,jos do ljeta i on ode, a dolazi Suarez.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Cwirek, denza, Google Adsense [Bot], guillermo, Hardzavi, JavierBosnia, Mostarska, nebeskasila, s4mke, Sheyi, Skojevska, Sveti i 81 gost.