Pazi sad ovo, otvorim ti ja fejzbuk kad ono pise...
"Ova stranca nije vidljiva zbog odrzavanja" OK ugasim ja komp odem da spijem, ustanem u ujutru a u medjuvremenu sam sanjao neki nebulozan san.
Radilo se o tome kako sam ja devojcica, ne mislim ova regularna devojcica niti nafurana mackica tigrica, nego ona slatka devojcica sa sesiricem i plavom kovrdzavom kosicom. U principu nosio sam neku korpicu sa cvecem i skakutao sam po sumi. I ono sto je bilo zanimljivo da sam mogao da pricam sa svakom zivotinjom bez nekih problem a glas mi je bio piskutav ono pravi zenski. I sve je bilo u redu i ruzicasto, lepo, predivno dok neki medved nije poceo da me juri zeleci da me siluje. I tu sam se probudio sav oznojan, mislim da su mi se cak i gace oznojale od straha i tog mrkog medveda.
I ja sta cu ustanem, prvo odem pisam naravno jer cim popijem 3 piva kao vatrogasnu cisternu da sam ubacio u besiku, i stalno kontam da kolicina izbacene tecnosti nije proporcionalna kolicinom unete tako da to obara bilo kakve fizicke zakone i sve vise sam ubedjen da se moja besika ponasa kao egzotermna okolina sam sto se umesto energije siri tecnost, oh fuck kladim se da ovo ni sam Bojl ne bi razumeo.
Elem, i onda odem da doruckujem. A za dorucak skembici i beli bubrezi. Kaze moj cale da jednom nedeljno treba jesti muda tj bele bubrege jer on smatra ako se neko rodi bez njih( stalno aludira na mene, al ne znam sto ^_^) mora ih prirodnim putem steci, tj on je jedan od pobornika da se sve moze steci samo ako se dovoljno forsira.
Tako je mog burazera forsirao da postane fudbaler, tj tacnije rasan anchor man, trenirao sa njim, uklizavao mu dok jednog dana ovom nisu kosti popustile pa morao da ide u krecanu da naprave od njega spomenik, malo je lezeo u koritu kulirao i to.
Inace da se vratim na san. Pstoje tri objasnjenja koja sam procitao u sanovniku i koja bi trebala da racionalizuju moj san i postave neke temelje moje podsvesti koja ocigledno nije zadovoljan moji stanjem.
1) To izrazava da sam potisnuta devojcica zarobljena u telu muskarca, sto nije istina, nije brat Misa zensko nikako.
2) To znaci da je mrki medved moj cale i da ga se bojim vise od Boga sto je realno i tacno, jer nemate pojma kako bije ta soferska ruka, ko volanom da te pegla.
3) Da gajim neke afinitete prema bestijalnosti tj da se lozim na zivotinje(za ove malo manje obrazovane) sto moze biti istina jer moja djevojka svakako malo podseca na mesavinu soma i grbave kamile, sto ces ima nas raznih pod ovim Suncem.
I da odem ti ja na FB kad ono pise da sam banovan na 48 sati.
Kontaktiram ja podrsku a pre toga naravno procitam od a do š kako se koristi facebook i dobijem uskoro odgovor.
- Banovani ste na 48 sati zbog postvljanja neprikladnog materijala
Jedino sto sam postavio tog dana bila je moja slika, I naravno iznerviran pokusam kokoski da objasnim da sam postavio samo sliku i da nisam vredjao niciju privatnosti ili licnost.
-Neko je prijavio da mu ta slika nanosi dusevni bol i vi na osnovu clana 24, pargraf 5 nemate pravo da postavite tu sliku
Naravno ja joj jebbem sve zivo, jer nije MIsa brat nekrofil pa i mrtve da spominje. I onda naravno kraj, permanetno brisanje profila. Samo da doznam ime tog koji me je prijavio ima da pustim askija na njega....
Postuje i voli brat Misa ^__^