Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
osucno sam se danas svega m' 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- EdenHazard
- Kontakt:
javljaju od Nedjelje da ce snijeg tekAgresivnoDjubre je napisao/la:A finog vremena majko moja sta je ovo.

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Javljaju oni dva mjeseca da će snijeg pa ništa,nema toga ove zime
.

- EdenHazard
- Kontakt:
kod mene komsija kaze cim neko promasi s vremenskom prognozom na vijestima "treba ga na cekanje poslat"Zodiac je napisao/la:Javljaju oni dva mjeseca da će snijeg pa ništa,nema toga ove zime.

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Treba shvatit´ i te meteorologe,teško je to pogodit u današnjem vaktu kad je sve naopako.
Jel iko vidio nesta cudno na nebu prije 10min? Da nije kakav meteor, nlo i ta cuda?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
-
- Kontakt:
vidio sam ja nešto žuto,garant je neko iz aviona bacio piš,ništa ne sikiraj 

U Zenici na zrak, haj sretno ti biloAgresivnoDjubre je napisao/la:Sta drugo reci nego ludilo.Tacno cu opet morati na zrak izaci.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne zezam se, ovo totalno ozbiljno govorim, mozda bude na tvu veceras o ovome 

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
-
- Kontakt:
i ja sam krajnje ozbiljan,sjedim tako na terasi,laptop u rukama i osjetim kako mi nešto pade na čelo,u prvi mah reko posra mi se golub na glavu,kad vraga nešto vodeno... reko kiša,kakva crna kiša,nema je već danima,skontao sam da je piš 

Vidio sam jahanniz je napisao/la:Jel iko vidio nesta cudno na nebu prije 10min? Da nije kakav meteor, nlo i ta cuda?

DRUG NEBI TI PUNCA
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
DaBogda se Sloboda ugasila.Heller je napisao/la: U Zenici na zrak, haj sretno ti bilo
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
NLO, UFO sigurno nije. Jer ni vanzemaljci ne bi birali da slete medju nas smetlare i kvazi genijalce.
Ti mali zeleni, sivi sletece negde gde ima puno bicarki, kako bi posle godina hibernacije i zloslutnih snova, videvsi da ne moraju da nas unistavaju jer smo za to dovoljni sami sebi otice negde tipa Kopakabana ili Ipanema i onda ce se zaraziti sidom i zavrsiti cekajuci u redu da dobjiu zdravstveno osiguranje. ^_^ True story.
Ti mali zeleni, sivi sletece negde gde ima puno bicarki, kako bi posle godina hibernacije i zloslutnih snova, videvsi da ne moraju da nas unistavaju jer smo za to dovoljni sami sebi otice negde tipa Kopakabana ili Ipanema i onda ce se zaraziti sidom i zavrsiti cekajuci u redu da dobjiu zdravstveno osiguranje. ^_^ True story.
nemoj ba na nacionalnoj/religijskoj/partijskoj osnoviAgresivnoDjubre je napisao/la:DaBogda se Sloboda ugasila.Heller je napisao/la: U Zenici na zrak, haj sretno ti bilo

Ne znam gdje zivis. Negjde oko 5:20 je neka svijetleca ptica proletjela. I nestalo, meni je to izgledalo kao pticahanniz je napisao/la:Jel iko vidio nesta cudno na nebu prije 10min? Da nije kakav meteor, nlo i ta cuda?

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Treba mi pomoc oko prevoda
If fame is a matter of being known by influential people
motion pictures
invariably as an extra
cast me
you can watch him auditioning for parts in front of the security cameras at local restaurants
he has rugged
thought he seems tired
mobile home
If fame is a matter of being known by influential people
motion pictures
invariably as an extra
cast me
you can watch him auditioning for parts in front of the security cameras at local restaurants
he has rugged
thought he seems tired
mobile home
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Breaker će do banovića, pa ako ima neko tamo koga da poselami, sad je prilika...
Allah te nagradio
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Što u Banoviće ? Jest' da je imao par sitnih provokacija, ali vidi se da ima "kliker", meni nije smetao sekunde.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.