AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sljedeca utakmica protiv Udinesea, rekao bih omiljeni protivnik Sharaawya
. Ja mislim da je prvi go za Milan dao upravo protiv Udinesea.

SI APRE UNO SPIRAGLIO PER KAKA'! Il brasiliano ha detto no all'Anzhi vuole solo il Milan, Galliani in attesa di Perez!
Kaka navodno odbio Anzhi hoce samo u Milan,Galliani ceka odgvor Pereza,mozda ovo bude last minute signing
Kaka navodno odbio Anzhi hoce samo u Milan,Galliani ceka odgvor Pereza,mozda ovo bude last minute signing

- _forzamilan_
- Kontakt:
Daj ćelo riješi to imaš još 5-6h do kraja Mercata 
Jbt to bi bio napad odbrana ti i ne treba

Jbt to bi bio napad odbrana ti i ne treba

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
ŠABANI aka MohikanciAndrej je napisao/la:
nema kako ih sad ne zovu,samo nek' trpaju.

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- _forzamilan_
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
ajde Galliani,mozes ti to,jos Kaka i to je to

- IlPrincipe
- Kontakt:
OFFICIAL: Milan's 4th goalkeeper, Ferdinando Coppola, has joined Torino in a permanent transfer
OFFICIAL: Emanuelson joins Fulham on loan for the rest of the season
DAII KAKAAAAAAAAAAAA
OFFICIAL: Emanuelson joins Fulham on loan for the rest of the season
DAII KAKAAAAAAAAAAAA

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
zao mi urbija sto nije dobivao vise sansi. ajd nadam se da ce se u fulamu proslaviti pa da ga vrate nazad... a celo bem ga ja daj kaku i sve ti oprastamo 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- anton 1983
- Kontakt:
Pa jel sam ja reko da je to dobra stvar? jesam. U neku ruku Milan je doveo najbolje što je mogao...baltazar1 je napisao/la:
oj komšija dragi što ti nagruha teksta i izmelje a sve u prazno čini mi se...
čak i da se slažem sa tvojim postom, kaži ti meni šta bi uradio sa 20 i kusur miliona, doveo Anelku ko oni mrtvaci, Drogbu?Lorentea?Lisandra? nemam pojma ni ja koga više.
meni je drago zbog dolaska Balotelija mada se bojim kako će sve to ispasti na kraju, nadati se uspješnoj kombinaciji, u ovim okolnostima radovao bi me bilo kakav dobar transfer, da se pokaže da Milan ipak nije neka 3. liga kako su nas već prekrstili, mada ja lični nebih ni kupovao napadača ali eto...
mogo se onaj čupo Wilian iz Šahtara dovest za 20-ak do 25 miliona, ili nekoga manje atraktivnog u sredinu uz neko jako ime u odbrani, ali ljudi su odlučili ovako i nadati se da će biti sve OK
Kolko si vidio ako si pročitao text, ja sam bio sarkastičan zbog nekih drugih stvari i smijo sam se nekim drugim stvarima...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Na korak od Milana je i Salomon
evo vam link
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... i-e-cifre/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo vam link
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... i-e-cifre/" onclick="window.open(this.href);return false;
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
[youtube][/youtube]
kako mocno izgledaju zajedno
kako mocno izgledaju zajedno

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- senad_flamin
- Kontakt:
Eto dođe nam i neki Salamon,zna li neko nešto više o ovom igraču ?
Iz Brescie za 3.5 mil .
Iz Brescie za 3.5 mil .
-RIVALDO-
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bacanje para...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Kao i Saponara , tako je i Salamon već prekucao Seriu B . Jako talentovan igrač , i sigurno dva nivoa iznad takmičenja u kojem sad nastupa .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
I je li to kao pojacanje sto se tice odbrane?
Dobro,mozda momak jeste kvalitet ali ne znam koji ce nam klinac,tacno bacanje para kako neko rece.Na ljeto prodati dva-tri igraca i kupiti jednog stopera kako treba,ovako samo prave bespotrebnu guzvu na klupi.
mada nigdje nista oficijalno ne pise o ovom transferu.

Dobro,mozda momak jeste kvalitet ali ne znam koji ce nam klinac,tacno bacanje para kako neko rece.Na ljeto prodati dva-tri igraca i kupiti jednog stopera kako treba,ovako samo prave bespotrebnu guzvu na klupi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Može igrati podjednako dobro i kao CMF , iz tog razloga je ponajviše i doveden .rope11 je napisao/la:I je li to kao pojacanje sto se tice odbrane?![]()
P.S Tražili su ga još neki klubovi , Zenit prije svih pa čak i City , kažu da je Poljska verzija Busquetsa , visok , ne previše brz , igra jako jednostavno i dobro čita igru . Za ove pare mislim da je Milan dobio igrača za budućnost a i sadašnjost .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
ZVANICNO: Salamon novi igrac Milana...3,8 miliona placeno Bresci. Inace, podsjecamo da je Mino Raiola njegov menadzer... dobro pojacanje ..

Dao gol i jedan asistirao El-Shaarawyju

Dao gol i jedan asistirao El-Shaarawyju

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Odličan posao ćele , dobili smo igrača koji je jako mlad , veliki potencijal .
Zaboravio sam reći da su osim Zenita i City-a , u kontekstu Salamona su se spominjali Dortmund pa neki mediji i navode Barcelonu . Ali to je sada manje bitno , nakon ne baš optimističnog početka Januara , sad to izgleda dosta bolje . Hvala ćeli za ovo , ali nikako mu ne opraštam prodaju Silve .
Zaboravio sam reći da su osim Zenita i City-a , u kontekstu Salamona su se spominjali Dortmund pa neki mediji i navode Barcelonu . Ali to je sada manje bitno , nakon ne baš optimističnog početka Januara , sad to izgleda dosta bolje . Hvala ćeli za ovo , ali nikako mu ne opraštam prodaju Silve .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
vec se vidi da ce se njih trojca odlicno slagati na terenu a i izvan njega...vjerujem da ce balo biti znacajan igrac za buducnost milana...jedva cekam nedjelju i utakmicu protiv udina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.