Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ništa od njega večeras. Haman Garnett i on zamijenili uloge, ovaj skače, dok KG trpa poene...Titova-Juga je napisao/la:Pa moj Pierce, misliš li ti jbn-og šuta uzet'![]()
mirza_9 je napisao/la:Ništa od njega večeras. Haman Garnett i on zamijenili uloge, ovaj skače, dok KG trpa poene...Titova-Juga je napisao/la:Pa moj Pierce, misliš li ti jbn-og šuta uzet'![]()
Eo ga 2-3 jos 20 ak minuta,mozda stimaju prelaz....tonii je napisao/la:puj **** m ti bolivar i sve![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaaooo
Ma i ja sam iš`o na to, al džaba...0p, al zato 6 skokova, 3 asistTitova-Juga je napisao/la:mirza_9 je napisao/la:Ništa od njega večeras. Haman Garnett i on zamijenili uloge, ovaj skače, dok KG trpa poene...Titova-Juga je napisao/la:Pa moj Pierce, misliš li ti jbn-og šuta uzet'![]()
Nije već danima u formi, ali haj rek'o, nema Ronda, možda preuzme odgovornost, ali krc !
Warrick je napisao/la:Eo ga 2-3 jos 20 ak minuta,mozda stimaju prelaz....tonii je napisao/la:puj **** m ti bolivar i sve![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaaooo
ma evo vidim,ošo na klupu...propade mi listić...tko me tjero da ga stavim jbm ti sveTitova-Juga je napisao/la:Nema sanse Pierce jer je skoro 30 razlike Bostonovo vodstvo tako da mozda nece cetvrtu igrat ni minute... : (
tonii je napisao/la:ma evo vidim,ošo na klupu...propade mi listić...tko me tjero da ga stavim jbm ti sveTitova-Juga je napisao/la:Nema sanse Pierce jer je skoro 30 razlike Bostonovo vodstvo tako da mozda nece cetvrtu igrat ni minute... : (![]()
Titova-Juga je napisao/la:tonii je napisao/la:ma evo vidim,ošo na klupu...propade mi listić...tko me tjero da ga stavim jbm ti sveTitova-Juga je napisao/la:Nema sanse Pierce jer je skoro 30 razlike Bostonovo vodstvo tako da mozda nece cetvrtu igrat ni minute... : (![]()
Povreda Ronda k'o i mene
dr.van nostrand je napisao/la:ja po obicaju furam uvijek kontrahendikep protiv Lakersa![]()
Jako rijetko ne dodje
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.