Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fanatic
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fanatic » 30 jan 2013, 23:20

hanniz je napisao/la:
fanatic je napisao/la:Sve sto smo gore stvorili je napravio Suarez, osim onog gola hendersona za kojeg ni on ne zna kako je dao :mrgreen:

Fina igra, ne kontam pljuvanje po Wisdomu ? Lik hladno zatvorio desnu stranu bez ijedne greske dok je na lijevoj puhalo na sve strane.
I pljuvanje po Lucasu ? Covjek godinu dana nije igrao kako treba i sad ocekujete da igra ko da povrede nije bilo ? Pa Gerrardu je trebala skoro sezona da dodje sebi od povrede zbog koje nije igrao pola sezone, a da Lucasu ne treba..I sam je BR rek'o da igracima treba i do godine dana poslije onakve povrede da udju u vrhunsku formu i da je prezadovoljan Lucasom..
Ako cemo gledat' greske kod golova, prvi je Aggerov (opet) mu igrac kod kornera/faula bjezi i daje gol . Drugi gol je Suarezov, ispade i nije se stigao vratit pa ostavi Johnsona samog sa 2 i ovi ga hladno izigrase..

Sve u svemu nelose, ali nije ni dobro . Da smo izdrzali, 4 mjesto bi bilo realna opcija ovako je jos uvijek predaleko..
Šta si ti gledao? :roll:
I čuj pljuvanje po Lucasu, ako neko kaže da je loše odigrao, ne mora značiti da "pljuje" po njemu. :?
Utakmicu u kojoj smo prvi gol primili nakon faula kod lijeve aut linije i drugi nakon sto je lijeva strana odbrane ispala . Dobio skoro sve duele(ako ne i sve) i to je to..a trebas biti lud da od stopera koji igra na beku(kao carra na pocetku karijere) ocekujes da nesto naprijed uradi..

"Brazilski lav", treba mu naci zamjenu, dovest Cabayea i sl. komentari nisu pljuvanje jok..

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 30 jan 2013, 23:20

Vratite nam Alonsa ameri :D

Definitivno sredina terena zakazala.. Mogli smo ih ubit kontrama ali eto sta je tu je. BR je mozda tek na pola puta da poslozi kockice a to se itekako vidi protiv jacih ekipa...

Ne kontam sto nije zadnjih 10 min ubacio nekoga da osvjezi ekipu recimo Sterlinga i Selvija i sto mu nije Allen igro :D al dobro...
Prelagano smo ispustili pobjedu.. steta

Carra MOTM.

YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 jan 2013, 23:22

fanatic je napisao/la:Sve sto smo gore stvorili je napravio Suarez, osim onog gola hendersona za kojeg ni on ne zna kako je dao :mrgreen:

Fina igra, ne kontam pljuvanje po Wisdomu ? Lik hladno zatvorio desnu stranu bez ijedne greske dok je na lijevoj puhalo na sve strane.
I pljuvanje po Lucasu ? Covjek godinu dana nije igrao kako treba i sad ocekujete da igra ko da povrede nije bilo ? Pa Gerrardu je trebala skoro sezona da dodje sebi od povrede zbog koje nije igrao pola sezone, a da Lucasu ne treba..I sam je BR rek'o da igracima treba i do godine dana poslije onakve povrede da udju u vrhunsku formu i da je prezadovoljan Lucasom..
Ako cemo gledat' greske kod golova, prvi je Aggerov (opet) mu igrac kod kornera/faula bjezi i daje gol . Drugi gol je Suarezov, ispade i nije se stigao vratit pa ostavi Johnsona samog sa 2 i ovi ga hladno izigrase..

Sve u svemu nelose, ali nije ni dobro . Da smo izdrzali, 4 mjesto bi bilo realna opcija ovako je jos uvijek predaleko..
znas da uvijek mora biti jedan po kojem ce se uvijek pljuvati :mrgreen:

lose drugo poluvrijeme, poslije prvog sam bio siguran da se vracamo sa tri boda doma, ali u drugom kao da je izasla druga ekipa, sreda nije postojala, i na kraju smo dobro prosli....
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jan 2013, 23:23

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

Ako ko ima gif, bio bih mu vječno zahvalan. Ipak, znate, ja ne postižem go tako često. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 30 jan 2013, 23:24

imali iko onaj gif ili link kako vermalen igra rukometa

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 30 jan 2013, 23:25

Henderson je napisao/la: 8-)

Ako ko ima gif, bio bih mu vječno zahvalan. Ipak, znate, ja ne postižem go tako često. :mrgreen:
Vec sada mogu reci da je Henderson- njegovo velicanstvo veliki)WC) igrac :D :D
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 30 jan 2013, 23:33

Carra MOTM, objasnio neke stvari Martinu 8-)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 jan 2013, 23:34

neurofunk je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
neurofunk je napisao/la: Ko si sad ti ? I ti dođeš samo da pljuneš je li ? :?
Ne glumi policajca na temi
Ko je tebe sta pito bolan ?
Mene niko, isto kao i tebe. Čovjek je iznio svoje mišljenje i ti ovdje ko kakav security guard Rodgersa i Allena ulijećeš. Spusti se malo.
Iain Macintosh ‏@iainmacintosh
"Sunday was more my fault than theirs (the players)," says Rodgers, softening somewhat from his previous stance.
E majko moja :oops:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jan 2013, 23:38

Evo za sve koji su propustili mečeve noćas, ako uopće ima takvih.

http://www.footballorgin.com/2013/01/pr ... td_31.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 30 jan 2013, 23:39

Carra da obavezno starta protiv Citya 8-)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 jan 2013, 23:42

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 30 jan 2013, 23:55

U jednu ruku šteta, a u drugu sreća !

Šteta zbog ispuštenih 0:2, a sreća zbog neznanja Arsenalovih igrača da našu katastrofalnu igru u drugom poluvremenu pretvore u preokret. Odbrane oba tima su bile loše, a napad opasan i potentan. Remi je upotpunosti zaslužen i najrealniji konačni rezultat. Totalno sam razočaran igrom u drugom poluvremenu, a Arsenal je očigledno kopirao igru Uniteda, odnosno visoki presing i brzo uzimanje lopte i na tome su se zasnivali svi njihovi napadi koji su išli uglavnom po našoj desnoj strani (Wisdom) koji je u drugom poluvremenu odigrao sasvim korektno, jeste par puta Arsenal imao opasan centaršut sa te strane al' činjenica je da su nam oba gola došla preko lijeve strane koju su branili Johnson i Suarez.

Što se tiče naših igrača: - najbolji su bili Suarez i Carragher
- solidni su bili Reina, Agger, Henderson, Gerrard i Enrique (ono što je odigrao)
- lošiji od ostalih Wisdom, Johnson, Lucas, Downing i Sturridge

Hendersonu svaka čast na golu i asistenciji, bio je loš u prvom poluvremenu u drugom dovoljno bolji da bi na kraju dobio sasvim pristojnu ocjenu za nastup.
P.S Puno svršavate na njegov gol i "okretanje 4 igrača Arsenala", vjerujem da ni on sam ne zna kojim se čudom lopta na kraju odbila do njega i on je naravno posremio u prazan gol ;)

Protiv Citya ponoviti igru iz prvog poluvremena, ali u oba poluvremena - nipošto zaboraviti mu.da u svlačionici.
I tu je maximalan remi, pobjeda je premija a poraz i više očekivan.

Veliki pozdrav i nemojte se puno nervirati. YNWA !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 31 jan 2013, 00:01

Highlights ? Nisam pogledo pola prvog poluvremena :(

Zadovoljan i nezadovoljan remijem, al eto :/
Sad se okrenuti cityu i samo da kažem da nam oni leže ko protivnik, većinom su oni izvlačili bod protiv nas greškama Škrtela i ne sposobnim napadačima u Dalglishovoj eri :)
Walk on, with hope in your hearts.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 jan 2013, 00:03

Carlo je napisao/la:Mene niko, isto kao i tebe. Čovjek je iznio svoje mišljenje i ti ovdje ko kakav security guard Rodgersa i Allena ulijećeš. Spusti se malo.
Čuj ja da se spustim :lol: Ja normalno pisao sa ljudima i onda dođeš ti i naravno opet bez razloga počneš da sereš ovdje. Kako ti bolan ne dosadi da budeš dežurni pljuvač ? A lika :lol: :lol: :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 00:06

neurofunk je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Mene niko, isto kao i tebe. Čovjek je iznio svoje mišljenje i ti ovdje ko kakav security guard Rodgersa i Allena ulijećeš. Spusti se malo.
Čuj ja da se spustim :lol: Ja normalno pisao sa ljudima i onda dođeš ti i naravno opet bez razloga počneš da sereš ovdje. Kako ti bolan ne dosadi da budeš dežurni pljuvač ? A lika :lol: :lol: :lol:
Ovo je normalno?
neurofunk je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Lose, nasa igra protiv "velikih" ekipa = bunker i ko pizde izbijanje..Brenda misli i dalje da vodi swansea pa se brani cijelu tekmu i ceka kontre..Wisdom je uzasan zadnjih par tekmi a downing standarndo uzasan
Ko si sad ti ? I ti dođeš samo da pljuneš je li ? :?
Rodgers ako želi da uspije kao menadžer mora poraditi na nekim stvarima, trenutno je dno dna i to je realnost. Neka ostane, ali činjenica je da zaostaje u mnogo čemu u odnosu na druge menadžere lige.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 jan 2013, 00:07

BeyKopites je napisao/la:U jednu ruku šteta, a u drugu sreća !
P.S Puno svršavate na njegov gol i "okretanje 4 igrača Arsenala", vjerujem da ni on sam ne zna kojim se čudom lopta na kraju odbila do njega i on je naravno posremio u prazan gol ;)
!
znao ,ne znao on se nije dao iznenaditi i loptu je pospremio u gol :mrgreen:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 31 jan 2013, 00:11

jel vam trebao biti penal dosudjen il mi se cini?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 jan 2013, 00:12

youngredcomps je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:U jednu ruku šteta, a u drugu sreća !
!
znao ,ne znao on se nije dao iznenaditi i loptu je pospremio u gol :mrgreen:
ako hoćete tačno. Ramsey mu je izbio klizećim loptu, al se vratila mu nazad nakon što je udarila u najboljeg brazilca svih vremena santosa, i tako je jednostavno prudzio i dao gol
Vođa zna.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 31 jan 2013, 00:13

soxx je napisao/la:jel vam trebao biti penal dosudjen il mi se cini?
Mislim da je trebalo no sudija nije vidjeo.
"You'll Never Walk Alone"

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 jan 2013, 00:16

Carlo je napisao/la:Rodgers ako želi da uspije kao menadžer mora poraditi na nekim stvarima, trenutno je dno dna i to je realnost. Neka ostane, ali činjenica je da zaostaje u mnogo čemu u odnosu na druge menadžere lige.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Somebody please help this man :lol: :lol: :lol:

carlo nekome si mozda i bio zanimljiv na pocetku sa svojim neosnovanim pljuvanjem al vjeruj da ovo prerasta u gluposti najnize klase. ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.