Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Suarez46
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Suarez46 » 30 jan 2013, 22:59

youngredcomps je napisao/la:
ovo vrijedi ipak pogledati jos jednom,sam protiv 4 igraca i golman i opet postize gooooool,
kako bi lijepo bilo uzeti 3 boda cityu,
To bi nam leglo pravo , a onaj jučerašnji City u nista nije pokazao konkretno to nam ulijeva nadu da možemo izvući nešto (pa makar bod )

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jan 2013, 23:00

Ne mogu sve sam. :cry:
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 30 jan 2013, 23:00

Liverpool8 je napisao/la:Dve reci: Brazilski lav.
cabaye,ako imaju love neka ga dovedu,poznato je da kupujemo zvjezde newcastla,pa ako treba i preplatiti(nisu nase pare)kad su mogli za allena,mogu i za cabayea
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 30 jan 2013, 23:01

peppo_owen je napisao/la:
Desmond je napisao/la:Mislim da je Lucas taj koji fali u odbrani u zadnje vrijeme. Kako se oporavio kao da je zaboravio igrati. Santi, Ramsey i Wilshere su prolazili pored njega kao da ga nema. Ne znam šta mu se desilo, ali mi zamjenu za njega nemamo. Morat će se što brže vratiti u formu.
Care moj ja msm da ce on tesko dostic onu formu koju je imao,boji se duela,kasni sa startovima,itd itd.
@ Rizo samo nemoj opet o teorijama zavjere Bgt :D
Ma možda i hoće. Nije on ofanzivni vezni ili špic pa da ima strah da će ga neko udariti dok mu probacuje loptu kroz uši :). On je taj koji treba da udara.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 30 jan 2013, 23:01

Fudo je napisao/la:Lose, nasa igra protiv "velikih" ekipa = bunker i ko pizde izbijanje..Brenda misli i dalje da vodi swansea pa se brani cijelu tekmu i ceka kontre..Wisdom je uzasan zadnjih par tekmi a downing standarndo uzasan
Ko si sad ti ? I ti dođeš samo da pljuneš je li ? :?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 jan 2013, 23:01

Jos jedna cinjenica koja pokazuje da su igraci jedini krivci,a to je ono izbijanje lopte.Downing parmak ima brzinu nije u stanju nijednom da pretrci gore i da proba pucati nego vraca loptu drka tu po liniji....
Razlika je u tomu sto igraci ne razlikuju pas igru od one(izbi gore pa sta bude)

Igrac utakmice Carra :mrgreen:
slika
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 30 jan 2013, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 30 jan 2013, 23:02

3 boda Cityu na Etihadu možemo uzeti samo na sokeru.

Oba gola postigla Kennyeva pojačanja :mrgreen: .

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 jan 2013, 23:02

Budite realni,cilj iz ove dvije utakmice (Arsenal,City) je bio bod.
Protiv Citya ćemo izgubiti a onda kad krenemo derati,nećemo izgubiti 5-6 bodova do kraja. ;)
You'll never walk alone.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 30 jan 2013, 23:04

neurofunk je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Lose, nasa igra protiv "velikih" ekipa = bunker i ko pizde izbijanje..Brenda misli i dalje da vodi swansea pa se brani cijelu tekmu i ceka kontre..Wisdom je uzasan zadnjih par tekmi a downing standarndo uzasan
Sto te briga
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 30 jan 2013, 23:05

Zodiac je napisao/la:3 boda Cityu na Etihadu možemo uzeti samo na sokeru.

Oba gola postigla Kennyeva pojačanja :mrgreen: .
i assistencije treba brojat,ma kakav je takav je ,bunker,tiki taka.... nas je ,trebamo ga podrzavat,valjda ce nesto i naucit,nece valjda dvije godine biti zelen.(sljedece idemo po naslov,ako smo mogli prvu godinu jurisat na drugo mjesto,sad je naslov cilj-bar bi trebao biti)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 30 jan 2013, 23:06

Da vas pitam od 1-4 mjesta ide se u ligu prvaka , znali neko od kojeg do kojeg je mjesta europska liga ??

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 30 jan 2013, 23:07

Sve sto smo gore stvorili je napravio Suarez, osim onog gola hendersona za kojeg ni on ne zna kako je dao :mrgreen:

Fina igra, ne kontam pljuvanje po Wisdomu ? Lik hladno zatvorio desnu stranu bez ijedne greske dok je na lijevoj puhalo na sve strane.
I pljuvanje po Lucasu ? Covjek godinu dana nije igrao kako treba i sad ocekujete da igra ko da povrede nije bilo ? Pa Gerrardu je trebala skoro sezona da dodje sebi od povrede zbog koje nije igrao pola sezone, a da Lucasu ne treba..I sam je BR rek'o da igracima treba i do godine dana poslije onakve povrede da udju u vrhunsku formu i da je prezadovoljan Lucasom..
Ako cemo gledat' greske kod golova, prvi je Aggerov (opet) mu igrac kod kornera/faula bjezi i daje gol . Drugi gol je Suarezov, ispade i nije se stigao vratit pa ostavi Johnsona samog sa 2 i ovi ga hladno izigrase..

Sve u svemu nelose, ali nije ni dobro . Da smo izdrzali, 4 mjesto bi bilo realna opcija ovako je jos uvijek predaleko..

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 30 jan 2013, 23:07

VolimLiverpool je napisao/la:Budite realni,cilj iz ove dvije utakmice (Arsenal,City) je bio bod.
Protiv Citya ćemo izgubiti a onda kad krenemo derati,nećemo izgubiti 5-6 bodova do kraja. ;)
this is Liverpool,za njega je to nemoguce.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 jan 2013, 23:09

neurofunk je napisao/la:
Ne glumi policajca na temi
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jan 2013, 23:10

Suarez46 je napisao/la:Da vas pitam od 1-4 mjesta ide se u ligu prvaka , znali neko od kojeg do kojeg je mjesta europska liga ??
Samo peto mjesto na tabeli vodi u EL. Šesto i sedmo mjesto vode u EL, jedino ako neko od ekipa među pet najboljih osvoji LC ili FA Cup.
Ove sezone Swansea i Bradford igraju finale LC, tako da sedmo mjesto ne vodi u EL naredne sezone. Za šesto mjesto treba sačekati kako će se odvijati situacija u FA Cupu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 30 jan 2013, 23:13

fanatic je napisao/la:Sve sto smo gore stvorili je napravio Suarez, osim onog gola hendersona za kojeg ni on ne zna kako je dao :mrgreen:

Fina igra, ne kontam pljuvanje po Wisdomu ? Lik hladno zatvorio desnu stranu bez ijedne greske dok je na lijevoj puhalo na sve strane.
I pljuvanje po Lucasu ? Covjek godinu dana nije igrao kako treba i sad ocekujete da igra ko da povrede nije bilo ? Pa Gerrardu je trebala skoro sezona da dodje sebi od povrede zbog koje nije igrao pola sezone, a da Lucasu ne treba..I sam je BR rek'o da igracima treba i do godine dana poslije onakve povrede da udju u vrhunsku formu i da je prezadovoljan Lucasom..
Ako cemo gledat' greske kod golova, prvi je Aggerov (opet) mu igrac kod kornera/faula bjezi i daje gol . Drugi gol je Suarezov, ispade i nije se stigao vratit pa ostavi Johnsona samog sa 2 i ovi ga hladno izigrase..

Sve u svemu nelose, ali nije ni dobro . Da smo izdrzali, 4 mjesto bi bilo realna opcija ovako je jos uvijek predaleko..
Šta si ti gledao? :roll:
I čuj pljuvanje po Lucasu, ako neko kaže da je loše odigrao, ne mora značiti da "pljuje" po njemu. :?
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 30 jan 2013, 23:15

Henderson je napisao/la:
Suarez46 je napisao/la:Da vas pitam od 1-4 mjesta ide se u ligu prvaka , znali neko od kojeg do kojeg je mjesta europska liga ??
Samo peto mjesto na tabeli vodi u EL. Šesto i sedmo mjesto vode u EL, jedino ako neko od ekipa među pet najboljih osvoji LC ili FA Cup.
Ove sezone Swansea i Bradford igraju finale LC, tako da sedmo mjesto ne vodi u EL naredne sezone. Za šesto mjesto treba sačekati kako će se odvijati situacija u FA Cupu.

Hvala puno @Henderson :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 30 jan 2013, 23:16

No new signings says Brendan Rodgers

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 30 jan 2013, 23:18

Carlo je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:
Ne glumi policajca na temi
Ko je tebe sta pito bolan ?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 30 jan 2013, 23:19

Zakinite Shitty budite jednom od koristi :D.Salim se malo,tri boda vam izmakose iz ruke,i najozbiljnije mislim da mozete dobiti sljedeci mec

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.