Sutra je derbi nek bolji pobjedi i na terenu i na tribinama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma necemo djaba zakuhavat temu
carobni manijak je napisao/la:salis se jeldeirfan41 je napisao/la:
njaveca bakljada u BH
preko 300 baklji je bilo ciejli sjever i istok, ne pravimo ih cesto ali kad ih napravimno to na nivou bude, ja za vecu bakljadu od ove cuo nisam...
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- rob do bagro
- Kontakt:
i vama kolege sretno u sutrasnjem derbiju 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sutra nam je sansa da sezonu okrenemo na 'nas mlin'. U slucaju pobjede, na proljece bi, uz kvalitetne pripreme i par osvjezenja u ekipi, i pored veceg broja gostovanja, imali sasvim realne sanse da se borimo za Evropu, a uz poklapanje ostalih rezultata, kao sto se desilo prosle sezone i nekih manjih sansi za titulu.
A u slucaju poraza, sezona bi vjerovatno propala vec nakon prvog dijela.
The Game je napisao/la:Sutra nam je sansa da sezonu okrenemo na 'nas mlin'. U slucaju pobjede, na proljece bi, uz kvalitetne pripreme i par osvjezenja u ekipi, i pored veceg broja gostovanja, imali sasvim realne sanse da se borimo za Evropu, a uz poklapanje ostalih rezultata, kao sto se desilo prosle sezone i nekih manjih sansi za titulu.
a pogotovo sto su gostovanja pravo lahka i moglo bi se uzeti bodova, tvravnik,zvijedza, lakstasi, celik, sloboda,slavija...
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
a što ovo vrijeme sporo prolazi
sutra se grad ori od hordanja
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
samo hordanja??????? nebi rekao
dajte sve od sebe i mi cemo pa da sutra slavi bolji i sretniji
pozzzzzzzz
dajte sve od sebe i mi cemo pa da sutra slavi bolji i sretniji
pozzzzzzzz
26.05.2010-TITULA
Realno,nadati se pobijedi nije bas uredu.Imamo dobru ekipu,koja zna nekad i podbaciti,tako da se moze desiti dosta toga.Od Torlaka ocekujem dobru igru sto se odbrane tice,da pokupi dosta lopti iz prekida,u cemu je odlican.Iskreno,i njegov gol me ne bi cudio jer je dobar u skok igri,takodjer,u napadu.Vjerujem da ce zaigrati sutra.Optimizam nas uvijek ''spusti'' i desi se poraz,tako da,neka ovog puta bude drugacije.Muminovic bi trebao uraditi dosta toga,uposliti svojim loptama Skoru,koji ce sigurno biti dobro cuvan,jer mu fali malo prostora za realizaciju.S druge strane,bojim se Rizvanovica koji cesto zna ispasti,kiksati u nekim dijelovima igre.Isto tako,Dudo,ostatak ekipe koliko-toliko moze uraditi svoj dio posla.Igraci obje ekipe znaju sta derbi znaci za nas navijace,i jedne i druge,sigurno da ce dati svoj maksimum na terenu.Domacini nemaju losu ekipu,naprotiv,dobro izgledaju na terenu,nadam se da ce Janjos naci ''manu'',nametnunti im svoju igru i pobijediti.Kao uvijek,bice neizvjesno,da ce jedni i drugi igrati pazljivo,bez nekakvih rizika.
Znam samo da nasa podrska nece izostati,kao i uvijek.
Znam samo da nasa podrska nece izostati,kao i uvijek.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
kad se sutra igra derbi 
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad
- rastamarley
- Kontakt:
zna li neko koliko su karte za sjever???
Za vas koji pitate :
Tekma je u 16:30,a karte mozete kupiti sutra od 8:00,po cijenama: 5 KM jug i istok, 10 KM sjever i 20 KM zapad.
Tekma je u 16:30,a karte mozete kupiti sutra od 8:00,po cijenama: 5 KM jug i istok, 10 KM sjever i 20 KM zapad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Respektiva
Braco Hordasi ! Sutra je dan koji smo svi cekali trebamo zaboravit i Mostar i sad Siroki i usmjerit se na derbi za dan koji se zivi , idemo da grmimo da pokazemo koje najbolji u BIH i koje uvijek to i bio , nemojte se ustrucavat da dodjete sutra cemo priredit atmosferu koju nisu vidjeli mali strumofvi ! ZA JEDNU LJUBAV , ZA NASE SARAJEVO !
-
Respektiva
necepape je napisao/la:Hoćeli biti na TV
prenose Borac-Velez jer strumfovska uprava nije dozvolila prenos sto je krajnje pickasto :S
Pickasto je to što širiš dezinformacije,prenos je bio ponuđen za 20000 maraka ali BHT odnosno Euromedia nisu pristali na te uslove već su davali 5000 KM kao i za ostale utakmice.Ako se Velež-Rudar može porediti sa Željo-sarajevo,onda nemamo šta dalje raspravljati.Respektiva je napisao/la:necepape je napisao/la:Hoćeli biti na TV
prenose Borac-Velez jer strumfovska uprava nije dozvolila prenos sto je krajnje pickasto :S
najbolje da su im dali 50000 milja, pa jebote ako se svaka tekma po dogovoru placa 5 milja u cemu je frka, ne kontam nikako, a u krajnjem slucaju mislim da ce tekma izmedju borca i veleza biti puno bolja jer objektivno su obje te ekipe koplje iznad gradskih rivalamanijakdv je napisao/la:Pickasto je to što širiš dezinformacije,prenos je bio ponuđen za 20000 maraka ali BHT odnosno Euromedia nisu pristali na te uslove već su davali 5000 KM kao i za ostale utakmice.Ako se Velež-Rudar može porediti sa Željo-sarajevo,onda nemamo šta dalje raspravljati.Respektiva je napisao/la:necepape je napisao/la:Hoćeli biti na TV
-
Respektiva
Vidi nesto ..
Sarajevo i Zeljo igraju sutra 94 vjeciti derbi , i to svake godine po 2 put pa vi vidite sad jeli to bitnije bilo da se prenosi sutra ili Borac - Velez , nekazem ja nista protiv ova dva kluba respect im , ali kolko ima raje koja nemoze doci na derbi ..a nemogu ni gledat preko tva :S
Sarajevo i Zeljo igraju sutra 94 vjeciti derbi , i to svake godine po 2 put pa vi vidite sad jeli to bitnije bilo da se prenosi sutra ili Borac - Velez , nekazem ja nista protiv ova dva kluba respect im , ali kolko ima raje koja nemoze doci na derbi ..a nemogu ni gledat preko tva :S
ako se vec potpisao ugovor, onda netreba biti rasprave oo cijee, ali nemamo nista pravo da pricamo jer je nasa istu stvar uprava radilamanijakdv je napisao/la:Pickasto je to što širiš dezinformacije,prenos je bio ponuđen za 20000 maraka ali BHT odnosno Euromedia nisu pristali na te uslove već su davali 5000 KM kao i za ostale utakmice.Ako se Velež-Rudar može porediti sa Željo-sarajevo,onda nemamo šta dalje raspravljati.Respektiva je napisao/la:necepape je napisao/la:Hoćeli biti na TV
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma *ebo vječiti derbi preko TV-a

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Ugovor sa EUROMEDIJOM su potpisali i SARAJEVO I zeljo i u potpisu ne stoji derbi ni na kosevu ni na grbavici.
Sta je sa vama gdje zivite sta jedete?
Pa znatel da bi FKS na Kosevu radi prijenosa izgubilo makar 20 000 KM a zeljo manje jer je manji stadion ali i zeljo bi izgubio makar 10 000 ukljucujuci 5 000 od euromedije.
Ponavljam u ugovoru sa euromedijom nema prijenosa derbija na kosevu i grbavici i to nebi bilo korektno a valjalo bi da ima na tv-u jer je to VRH.
Sta je sa vama gdje zivite sta jedete?
Pa znatel da bi FKS na Kosevu radi prijenosa izgubilo makar 20 000 KM a zeljo manje jer je manji stadion ali i zeljo bi izgubio makar 10 000 ukljucujuci 5 000 od euromedije.
Ponavljam u ugovoru sa euromedijom nema prijenosa derbija na kosevu i grbavici i to nebi bilo korektno a valjalo bi da ima na tv-u jer je to VRH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.