FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dona
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 20:23

nisha je napisao/la:
Dona je napisao/la:Sve mi je jasno.Pocnemo pisati o trofejima,a zavrsimo na navijacima?Mislim nemam sad vremena ulaziti u statistiku,ali cu ti samo navesti nesto.Kosevo puno krcato je napunio Zeljo i Dino Merlin.Toliko o posjetama,a mislim da ti je bolje da se pomiris s tim koje najtrofejni klub,bice ti lakse u zivotu.
Uglavnom smo poceli pisati o Radovcu,a ne o ovome.[/quote

Dosta te laži da je željo napunio Koševo. Newcastle je napunio Koševo, ja sam bio na toj utakmici zbog Newcaste-a i Širera, sa šalom Sarajeva. Molimte samo mi reci koliko vas je bilo protiv Malage za sedam dana na istom tom Koševu.
Neprocjenjivo! Nek se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Zeljeznicar. O tome ti ja pisem,prijatelju moj sve vrijeme.Ti kao navijac Sarajeva si dosao da gledas Njukastl koji je igrao s Zeljom,to je poenta.Ja naprimjer vas ne bih nikad gledao da igrate s Realom.To bih mi odmah znacilo logicno da i vas gledam.Jer ne igra Real,Njukastl sam.
Necemo vise remetiti temu.
Ljudi nas opominju.Pozdrav.
Zadnja izmjena: Dona, dana/u 30 jan 2013, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 30 jan 2013, 20:28

Nisam gledao utakmicu, ali je 2:0 sasvim okej rezultat. Nije neki jak protivnik, ali eto. Dresovi lijepo stoje, samo da Bandoviću neki novi naprave, ovaj mi i nije nešto dobar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 jan 2013, 20:49

High je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali je 2:0 sasvim okej rezultat. Nije neki jak protivnik, ali eto. Dresovi lijepo stoje, samo da Bandoviću neki novi naprave, ovaj mi i nije nešto dobar.
pa ovaj kod Bandovica dres je Lescon. :?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

High

Post Postao/la High » 30 jan 2013, 20:50

Ma bolje da je u potkošulji nego u ovom. Ogavan je. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jan 2013, 20:57

hilmo je napisao/la:Fino im stoje ovi novi dresovi :) :)
slika
Nisu loši ovi dresovi sekunde osim boje naravno :mrgreen: Samo ovdje mi Hadžić opasno baca na Deena :lol: :mrgreen:

i da i ovdje javno iskažem podršku - Deen heroj a ne zločinac !
DRUG NEBI TI PUNCA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 30 jan 2013, 21:52

Dresovi vise nego pristojni s obzirom da je ovo prva varijanta. Mogla bi ova saradnja sa Haadom biti pravi pogodak.

Treba pod hitno uraditi i golmanski dres, ovako je bezze.
#divovi

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 21:55

moustapha je napisao/la:Dresovi vise nego pristojni s obzirom da je ovo prva varijanta. Mogla bi ova saradnja sa Haadom biti pravi pogodak.

Treba pod hitno uraditi i golmanski dres, ovako je bezze.
Mozes mi samo reci odakle je ova firma,nisam nikad cuo za njih? Inace dresovi su pristojni,sem ovog golmanskog.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 30 jan 2013, 22:01

Domaca je firma. haad Inace, valjda najuspjesniji nas dizajner, i ovo je i za njega prvi put da radi sportsku opremu. Prilicno hrabar potez uprave da ovo uradi, jer je puno navijaca ocekivalo Pumu, Nike, Adidas i druge prestizne marke.
#divovi

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 30 jan 2013, 22:01

Dona je napisao/la:
Mozes mi samo reci odakle je ova firma,nisam nikad cuo za njih? Inace dresovi su pristojni,sem ovog golmanskog.
HAAD je dizajner iz Bosne, guglaj malo....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 22:38

MrWhite je napisao/la:
Dona je napisao/la:
HAAD je dizajner iz Bosne, guglaj malo....
Ma znam za onog naseg dizajnera HAAD-a. Sto je nekad pravio modne kolekcije i bio modni kriticar.

High

Post Postao/la High » 30 jan 2013, 22:40

http://www.haad.ba/index.php?option=com ... &Itemid=54" onclick="window.open(this.href);return false;

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 22:51

Oj majko :lol:

Mislim dresovi uopce nisu losi,ali Sarajevo je veliki klub, ne bi smjeli ovo sebi dopustiti.Gdje ce vam on raditi dresove.Iznenaden sam :o

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 jan 2013, 22:55

Dona je napisao/la:

Mislim dresovi uopce nisu losi,ali Sarajevo je veliki klub, ne bi smjeli ovo sebi dopustiti.Gdje ce vam on raditi dresove.Iznenaden sam :o
Hajd ne laprdaj ljudi usput promovisu nas proizvod umjesto ta podrzis ti se nasao pametovat, ako bude kvalitet bio upola ko dizajn pun pogodak komsija ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jan 2013, 22:57

Dona je napisao/la:

Da nas nema trebalo bi nas izmisliti...dze ce Bosnjo drugacije razmisljati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 23:03

Opet je to moje misljenje.Vise sam da normalni klubovi nose i normalnu sportsku opremu koji ima para,i koja ti moze nesto i ponuditi.Tipa Nike,Fila i slicno.

Sa gledista kluba Sarajeva ovo je nisko.Ja Sarajevo smatram kao veliki klub,ovaj Had se moze promovirati u FK.Vogosca ili tako nista,a nikako za tako veliki klub.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 jan 2013, 23:05

Pa kad je jedna Borusija mogla zasto ne bi i mi? Sta mislis da se veliki brendovi otimaju za nase klubove? Hahahahahah
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 30 jan 2013, 23:06

:D :D :D :) :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: fenomenalni ste!
Amare hvala ti...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jan 2013, 23:07

Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kad je jedna Borusija mogla zasto ne bi i mi? Sta mislis da se veliki brendovi otimaju za nase klubove? Hahahahahah
Pa naravno da se otimaju...Pa odbili smo Adidas i Pumu radi Haad-a....
Kupujmo koristimo domaće :D :D

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 23:07

Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kad je jedna Borusija mogla zasto ne bi i mi? Sta mislis da se veliki brendovi otimaju za nase klubove? Hahahahahah
Ma daj prijatelju,fakat ovo nije smijesno. Pa ovaj lik je do neki dan pravio haljine i cipele.Mislim fakat nije smijesno.Katastrofa.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jan 2013, 23:09

Ako je nesto dobro ,onda je dobro,to se tako treba gledati,ako je nesto lose onda je lose,hebes ga,nema ti treceg,Nike dres je bio fuj kvaliteta ali jbg hej bilo je e to je Nike(bez obzira sto je najgori kvalitet istog bio,realno Lescon je za Nike tito bio po kvaliteti) sad sto ovo radi neko manje vise nepoznat,nema veze sto je dres dobar onda hebat ga mislim neznam kako gledas na to,ali nemogu da shvatam da ides na faktor losijeg a poznatije firme,od dobrog i manje poznate firme(u ovom slucaju jednog covjeka)

Valjda je sustina da je nesto dobro,a ne od koga je,na kraju krajeva apsolutno nikakvu ulogu nikad dresovima nisam davao,niti mi je bitno toliko,samo nek nije saren :) ali mislim da treba da se gleda kvalitet prije svega ne marka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, mnon46 i 12 gostiju.