Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Valjda vam je sada jasno da Pepe nema sta traziti pored Varanea 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ma sta ja rece pred pocetak (sad cemo ga ureci svi kolektivno)Raul_64 je napisao/la:Keep calm and trust Varane.
smor Klasiko , znas unaprijed akciju i jednih i drugih
tika-taka , kontra madafaka i tako u krug
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dobar Real, 0:0 bi im odgovaralo. Fino poslozena igra, disciplinovano, i samo ovako nastaviti i u 2 pol.
ne mora se sada pretjerivatiemir18 je napisao/la:Valjda vam je sada jasno da Pepe nema sta traziti pored Varanea
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ne racuna se bayern , gleda se regularni dio znaci 90 minutaKapioFootball je napisao/la:Odakle ti taj podatak ?geoxx je napisao/la:nadam se da ce svi posebno zadnja linija dati sve od sebe , ja bih bio zadovoljan i remijem ,
" Real Madrid je neporažen 31. utakmicu u nizu na Bernabeu u svim takmičenjima "
ako Bog da i 32. ide
Izgubili smo od bajerna na penalima, ako se to ne racuna onda smo neporazeni 34 utakmice ako se ne varam

inace prvo poluvrijeme dosta dobro , varane odlican najbolji nas pojedinac , al carvalha sta uradi

Stvarno ovaj klasiko vise smor gledat. Takticki ovakav Real je prototip antiBarca stila , zbog toga i sljakaju protiv drugih timova jer im se igra u svim ostalim utakmicama u sezoni zasniva na istom principu po kojem veceras igraju.
Mourinho vise vjeruje covjeku iz starackog doma-Carvalhu nego Albiolu, igracu koji je bio cesto prvotimac Reala do dolaska ovog antihispaniste.
Arbeloa izgubio status prvotimca,
Mourinho vise vjeruje covjeku iz starackog doma-Carvalhu nego Albiolu, igracu koji je bio cesto prvotimac Reala do dolaska ovog antihispaniste.

Arbeloa izgubio status prvotimca,

izgleda Arbeloa otisao u vehabije

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma Carvalho igra kao da je na godišnjem odmoru
.. Doda loptu, ne bi je Messi bolje pružio

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ocekujem Pipitu negdje od 60'.
Callejon ce takodje najvjerovatnije da bude zamjenjen,jos ima i zuti karton.
A ne bi me cudilo ni da Carvalho ostane na klupi,a sansu dobije Albiol odmah na startu drugog poluvremena.
Callejon ce takodje najvjerovatnije da bude zamjenjen,jos ima i zuti karton.
A ne bi me cudilo ni da Carvalho ostane na klupi,a sansu dobije Albiol odmah na startu drugog poluvremena.
Dajte neki link da ne stopa ako Boga znate 

Ovaj ne bi trebao, nije nešto slika, ali makar ne štopa, bar kod mene.
http://maxdeportvcan5.****/#www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
http://maxdeportvcan5.****/#www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ah gola jeftinog ocam. 

Varane kazni sa izlaskom početnička greška niste ga trebali toliko hvaliti. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jel bio sad offside (Messi) ?SPY je napisao/la:Ah gola jeftinog ocam.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Iskupio se upravoSaurman je napisao/la:Varane kazni sa izlaskom početnička greška niste ga trebali toliko hvaliti.
Ofsajd a ? U kurcu.
Jao Ronaldo večeru promašio akoBogda 

Bravo Essien macko konacno neko da zna ubacit,umalo samo da nastave napadat
- adriano_leite
- Kontakt:
Cini mi se da je Callejon kasnio, ako sam dobro vidio.Saurman je napisao/la:Varane kazni sa izlaskom početnička greška niste ga trebali toliko hvaliti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.